Ден 53: Протестите са слаби, но събират сили за 2 септември

Три кръстовища остават блокирани
30 авг 2020 21:45, Нели Христова
296

53-и ден на недоволство в София и други градове на страната. Исканията на протестиращите остават непроменени.

Блокадите остават - на площад "Независимост", на кръстовището на Софийския университет и на Орлов мост. Днес протестът имаше по-различен характер - демонстрантите решиха да залепят надписи с хаштагове "Оставка" и други.

От Отровното трио обявиха, че през следващите дни протестите ще бъдат по-слаби, защото демонстрантите ще събират сили за 2 септември, когато е предвиден протест, озаглавен "Велико народно въстание".

Днес имаше протест и във Виена. Там наши сънародници направиха шествие под надслов "Искаме промяна, а не подмяна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
19
 
2
 
! Отговори
Криви сметки преди 3 години
Много са криви световните сметки. Никой не отчита китайците, които си клатят краката тихичко, докато устремено вървят към световно икономическо и военно господство.ЗАЩО го правят. Заляха света с всичко - от колички с дистанционно, до айфони и електрически тротинетки.Всичко живо мълчи за Китай, сякаш те не съществуват. Обаче те представляват ОГРОМНА част от населението на земята.ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ? КАКВО СЕ ПРЕМЪЛЧАВА?
148
22
 
3
 
! Отговори
Сърцераздирателно преди 3 години
Интересувам се от политика от не повече от 3 години. Ходя на протестите.Започвам да се убеждавам, че тази територия няма да се оправи толкова лесно. Независимостта на България е безвъзвратно загубена някъде преди "Турското робство".ФАКТ! Сега се чудя.. кво правим изобщо? Няма как да сме независими. Златото ни е взето, енергетиката е леш. Ами тия находища, мисля си аз? Няма да ни ги оставят и тях!Вече са продадени на точните компании... ВСИЧКО Е ЛЕШ!ИМА ЛИ КАК ДА СЕ ОПРАВИ? Едва ли!
147
3
 
14
 
! Отговори
Знайко преди 3 години
до 181Първия слънчев народ е бил народа на пчелите, те са служили на Господ милиони години... Когато Господ ги попитал какво искате за службата си пчелите отвърнали... да ти слyжим. Тогава Господ казал... нека от вас да потече мед. Човека ако види цвете ще го откъсне, добичето ще го прегази, а пчелата ще извади мед. Пчелите и цветята са много по-умни от хората.
146
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 191 Избран е , но повечето гласували за него дълбоко съжаляват.
145
17
 
1
 
! Отговори
Някъв Цирк преди 3 години
Борисов имитира Путин, Лукашенко имитира Бойко и мексиканските нарко-картели, Радеф лиже гъзарете на Путин, а тука всичкото мисирка мие очите на хората с европейски ценности, които самите те не спазват... Абе.. хора... като сте казали "хоп" ще скочите. Ако имате лингвистични недостатъци, за сметка на физически.. това не е проблем на народа.Народа гази. Не пита. За тея земи трябва добър оратор и философ, а Доган вече не е фактор. Сверете си часовниците... 2020 сме. Не сме 2000-та ей!
144
29
 
3
 
! Отговори
РАДЕВ ПОБЕДА! преди 3 години
Мафията Вън!,,послепис: Абе.. вие защо смятате, че Радев не може да вдигне протест? Човека е избран от 2 милиона човека, точно защото е руска марионетка и може да внесе баланс в системата.България няма как да е независима. Това е невъзможно. И радеф дори да стане министър-председател лично (което е невъзможно), няма как тук да дерибействат руснаци.Спрете да се страхувате. Уж сте европейци. Но не говорите с доводи. Не говорите с принципи.Говорите чрез страха си. Така само ще ЗАГУБИТЕ.
143
16
 
4
 
! Отговори
до 188 преди 3 години
Така ли ти изглежда, войната между Пеевски и Божков започна ще трябва да избираш на коя страна си. Мутренските времена се завръщат сега глеадй Черепа със една снимса как ги натопи представи си какво може да стори ако ги изкара забъркани във войни и сделки със оръжия и конттрабанда Аз си приготвям пуканки и бира и залагам на Черепа едно лотарийно билетче..
142
21
 
4
 
! Отговори
Забавляван преди 3 години
Много се забавлявам, когато виждам как рехавите опити за подриване на протеста стават все по-плахи и по-безнадеждни.Продължавайте! Аз лично съм спрял да гледам "Нова телевизия", "Бтв", Сашо Диков, 7/8 и Ива Николова, така че имам нужда от малко шоу.Захлебвам си с ***. Абстиненцийка за шоу, ко да правиш. Малко допамин от троловете...Гадно е, ама е нещо. И се спира по-лесно. Така че, давайте. Помагате ми да се освобождавам от зависимости. Благодарен ще ви бъда! Искрено!:)
141
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 186 Кои сте смелите и достойните? Хора, решили да извършат държавен преврат в името на шепа олигарси. От кого ще освобождавате България? От законно избраното правителство ли? Децата ти наистина ще се срамуват от теб.
140
0
 
3
 
! Отговори
до 181 преди 3 години
Да, хората са временно, но се сменят и нищо няма да пуснат, докато има каца - така е от хилядолетия.Борбата за последната е съпътствана от лъжи, лицемерие, агресия и най вече алчност.Това с цветето е идеалистично понятие, хубаво ухае но "мед" не дава, трябват пчелички.Добре те разбирам, просто не приемам идеализми.
139
30
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
на 2.09 ще излязат смелите и достойните,милеещите за род и Родина,за бъдещето на децата си,за кръвта пролята от дедите ни да ни има,за да не се срамуват децата им от тях,да не ги презират като страхливци..."матрял"..."матрял" ли сте???останалото е тролене на ченгета и платени...те са двама трима с по 5 акаунта и ви се виждат много за да ви плашат...Аз не искам децата ми да ме презират като страхливец и предател!!! а ти???
138
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рехави протестиАлен мак самотен нейде
137
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова кухи протести не е имало
136
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искат промяна без да променят нищо,само да властватНе ги устройва Конституцията.Искат да се върне член първи
135
21
 
6
 
! Отговори
Жоро Флоров преди 3 години
Направих фирма за статисти.Само така мога да препирам парите от платените протестни и контра-протестни кампании.Не се хваля, но е факт.
134
2
 
6
 
! Отговори
Знайко преди 3 години
До 176Кацата със меда няма никакво значение, искат или не искаг ще я пуснат на тоя свят хората са само временно. Тук е важно лицемерието и лъжата Цветето се храни със светлина и безкрайност излъчва истина и ухание, знам че няма да ме разбереш, материализма толкова е обзел съзнанието ви, че освен кацата със меда друго не виждате.
133
17
 
8
 
! Отговори
Контра-Протестиращ преди 3 години
Аз съм безработен. Може ли някой да ми предложи работа? Приемам всякаква работа, стига да не е свързана с работа. Мерси
132
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"а защо просто не си потърсиш работа ? :)"Не искам чУвек. Предпочитам да съм безработен и да ми дават пари от помощи.
131
4
 
13
 
! Отговори
Меме Майстор: преди 3 години
Родителите ни: Аз на 30 години имах 2 деца и апартамент, нищо не си постигнал!Също родителите ни: Вие младите сте супер-глyпави да протестирате. Срамуваме се от вас!
130
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Но ще върнем държавата в изходна позиция от 89-та, или просто ще си бегаме ''....................а защо просто не си потърсиш работа ? :)