В знак на подкрепа протестиращите днес носеха детски играчки

Част от тях бяха раздадени на полицаите
4 сеп 2020 21:35, Нели Христова
161

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

До 15 септември протестиращите няма да затварят възлови кръстовища в София в знак на добра воля. Те обаче са готови да възстановят блокадите ако това се наложи.

Протестът тази вечер е под надслов "Нас не ни е страх", а протестиращите носеха играчки  в знак на подкрепа към собственика на голяма верига за детски играчки, който по-рано публикува писмо с критики към полицейските действия в нощта на протеста на 2 септември, а часове по-късно започнаха проверки на НАП и Икономическа полиция във фирмата.

Част от играчките бяха раздадени на полицаите с жилетки "Антиконфликт". На площада звуча и песента, която ни представи на детската Евровизия - "Детска планета".

Полицията изгради два пункта за проверка на протестиращи - единият е на ул. "Съборна", а другият до метростанция "Сердика".  В 19:38 ч. протестиращите блокираха бул. "Цар Освободител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: протестдетски играчки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
10
 
17
 
! Отговори
Гербаджия преди 3 години
Краде ми се, спрете протестите! Уууу, комунисти! Има още толкова много за крадене! Искам да усвоявам пари за коронавируса! Уууу!
6
6
 
19
 
! Отговори
нормално преди 3 години
подкрепят един от спонсорите си
5
19
 
28
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Еййй, колко оригинално, що не занесат играчки и на децата на жената чиято кола потрошиха. Болни мозъци!!!
4
0
 
13
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
Айде утре да обгазят и после пратят проверки на някой собственик на сексшоп.
3
20
 
24
 
! Отговори
разберете преди 3 години
това не е протест , това е опит за преврат ! няма такова нещо като полицейско насилие в такъв момент ! не може да хвърляш павета , метални колове , бутилки , бомбички ,...., срещу полицаи и да заявяваш аз съм невинен ! щом правиш всичко това съзнателно , ти си отишъл да рушиш , да нараняваш ( в случая полицаите ) , значи подлежиш на полицейски мерки ! по света , такива ги спукват от бой ! приветствам действията на полицаите
2
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На запад отдавна са разбрали, че социалният активизъм на фирмите е реклама и цели трупане на печалби. Протестърчетата пък вече стават досадни!
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички розови прасета били изкупени ?!Питам се защо ли?

Спонсорирани публикации