В знак на подкрепа протестиращите днес носеха детски играчки

Част от тях бяха раздадени на полицаите
4 сеп 2020 21:35, Нели Христова
161

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

До 15 септември протестиращите няма да затварят възлови кръстовища в София в знак на добра воля. Те обаче са готови да възстановят блокадите ако това се наложи.

Протестът тази вечер е под надслов "Нас не ни е страх", а протестиращите носеха играчки  в знак на подкрепа към собственика на голяма верига за детски играчки, който по-рано публикува писмо с критики към полицейските действия в нощта на протеста на 2 септември, а часове по-късно започнаха проверки на НАП и Икономическа полиция във фирмата.

Част от играчките бяха раздадени на полицаите с жилетки "Антиконфликт". На площада звуча и песента, която ни представи на детската Евровизия - "Детска планета".

Полицията изгради два пункта за проверка на протестиращи - единият е на ул. "Съборна", а другият до метростанция "Сердика".  В 19:38 ч. протестиращите блокираха бул. "Цар Освободител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: протестдетски играчки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам дали собственика на Хиполенд е назначен,но има един който 100% е назначен и това е мамин прасчо, но него проверки не го ловят,защо?Защото в момента с гербавите са едно цяло и заедно се пазят от народната любов,вижте какво се случи с подарения му от Боко Булгартабак, фалит и 3000 работника на улицата,но никакви проверки,мълчание.За това 65% искат оставка и съд. И ще успеят рано или късно.
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо друго освен бой имаше ли за метежниците?
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С***X кукли, надуваеми.
24
1
 
4
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Хахахахахахахаааа....Лягай си !
23
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цяла България благодари на полицията за битите протестъри !!!
22
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европейския Съвет иска разследване на главния прокурор ГЕШЕВ!!!ОТ комисията за защита на демокрацията и против дискриминацията обвиниха управляващите в България и лично Гешев в лъжа и разпространяване на ФАЛШИВИ НОВИНИ!!!Края на МУТРИТЕ СЕ ВИЖДА!!!
21
10
 
17
 
! Отговори
разберете преди 3 години
това не е протест , това е опит за преврат ! няма такова нещо като полицейско насилие в такъв момент ! не може да хвърляш павета , метални колове , бутилки , бомбички ,...., срещу полицаи и да заявяваш аз съм невинен ! щом правиш всичко това съзнателно , ти си отишъл да рушиш , да нараняваш ( в случая полицаите ) , значи подлежиш на полицейски мерки ! по света , такива ги спукват от бой ! приветствам действията на полицаите !
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се наложи, ще вдигат блокадите всяка вечер или просто няма да се позволява да се издигат. Ще се приключи с тая ***.
19
1
 
1
 
! Отговори
протестиращ преди 3 години
Защо такива цинизми по отношение на Защо такива цинизми пич.Голям злобар си.
18
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, вече съм сигурен. Гешев играе срещу Борисов. Интересно какви компромати още има срещу Борисов.
17
11
 
5
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Играчки раздава човека, не раздава нито пари, нито къщички за гости, нито еврофондове, нито бухалки и боксове!!!Какво лошо е направил, че му пращат НАП и Икономическа полиция, а онези които раздадоха къщички за гости, пак са в министерски кресла и никой не ги разследва!Агент Даян Франсис!ЦРУ!!!
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам около мене, всички се позамогнаха доста последните 10 години и изобщо не им е до управление на Черепа и Путин.
15
4
 
11
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 години
Ченгетата да проверяват играчките да не са пълни с бомби. Англичаните през ВСВ също са пускали с парашутчета детски играчкипумпали и куклички, ама във всяка играчка е имало по една граната. Отваряйте си очите, защото всичко може да се очаква от Васил Божков и неговите наемници. Мисля, че бях пределно ясна и разумните хора ще ме разберат.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за протест съм и срещу мафията. Но това с играчките е супер глупаво, така ли ще махате мафията от власт? с играчки? никой не ви взема на сериозно вече, и аз загубвам вяра
13
0
 
13
 
! Отговори
Хаахх преди 3 години
Игарачки от хиполенда.
12
6
 
14
 
! Отговори
червен телефон преди 3 години
ало мая , радев съм . за мен няма ли играчка , аз толко слушкам !
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
розово зайче със сигурност спонсори не са доган бей и великия пеевски или приятелите на великия вожд или другите мутри, те само взимат комисионни като велики консултанти и заграждат безнаказано българската земя, няма как да създадат дори играчки
10
9
 
22
 
! Отговори
Демагогия преди 3 години
Дават детски играчки на полицаите за децата им ?!?!А онази вечер когато се опитваха да подпалят полицаите и ги замерваха с камъни и павета, помислиха ли за децата им ?!!
9
19
 
8
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Осъавка на шефа на ДАНС!!!Оставка на шефа на НАП!Оставка на шефа на икономическа полиция!Оставка на всички чакали на властта!!!Агент Хектор Барион!ЦРУ!!!
8
9
 
10
 
! Отговори
розово зайче преди 3 години
а играчките бяха осигурени от .... , не назовавам спонсора , рекламите тук са забранени .