Ден 61: Прожектират се кадри с полицейско насилие върху фасадата на парламента

Организаторите призовават за ново Велико Народно въстание
7 сеп 2020 21:39, Нели Христова
503

Снимки: БГНЕС

Протестиращите, които се събират в “триъгълника на властта” за 61 пореден ден с искане оставката на премиера Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев и честни избори, показват сцени на полицейски произвол върху фасадата на парламента. Обстановката е спокойна.

Малко преди 20:00 часа протестиращите решиха да блокират движението по бул. "Цар Освободител", където са разпънали транспарант с надпис "Оставка". Трафикът беше пренасочен по бул. "Дондуков".

От трибуната на протеста се чуваха скандирания "Нас не ни е страх!".

Организаторите призовават за ново Велико Народно въстание на 10 септември.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
14
 
! Отговори
Радеф е Тъпанар преди 3 години
До ЗрителитеУмните и красивите са в пРезидентството. Деса е по-умната, а Руменчо е по-красивия.
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо на 10.09., 09.09. не е ли светла дата за вас?
27
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Станислав 10 плащат ли ГЕРБ добре ?Или си доброволец ?или си от групата на Борисов " Аз съм *** и вие сте прости , затова се разбираме " ?Младежкото ГЕРБ , Жени ГЕРБ ? От кои си Винаги ми е било интересно , каква е мотивацията на човек да бъде фен / платен , или не / на Вожда
26
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не съм гласувал за ГЕРБ, но този път ще, с двете ръце! Защото толкова очевидна и нагла комунистическа атака не съм и предполагал.
25
2
 
24
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
Пожелавам им след една седмица да прожектират кадри с водно оръдие :)
24
0
 
1
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Бктия битТолкова си неграмотен, че никой не може да разбере твоята позиция.
23
2
 
18
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Искам да вида палатков лагер на протестиращите на тунела за Люлин и да видим как ше ги опази полицията:):):):)Направо ше се минава с 200 през палатките:):):)После ше гледаме прожекцията с интерес:):):)
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Подкрепям 100% 25 То затова арестуваните на протеста са все я журналисти , я учащи в чужбина , я учащи у нас , работещи хора не минава опорката този път
21
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как не ги е срам! Безсрамници! Безбожници!Колкото по- малко остават-по- опасни стават.Събраха улт.расите да мятат бом.бички. Полицаите търпяха достатъчно. Бяха подложени на унижение - с какво ли не ги замерваха? Искаха да ги палят живи със сено. Та нали така са правили техните хора от ДС едно време - при атака-палят хора и минавали. Всеки видя какво правиха на 2 септ. Сега да види и наглостта им как извъртат нещата! Който иска да им вярва! Жалкото е, че много отиват по нареждане на шефа си.
20
15
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
Оттавка оттавка! Оттавка господин Куеста, пардон Борисов.
19
3
 
15
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Катунари опънете палатки пред или след тунела за Люлин:):):)
18
13
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До УМЕН, от простите на тиквата си ти,нали сам той каза ,че е *** ,и вие сте прости.
17
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Буахахахах ,видели са те полицейско насилие ...мамини лигльовци . идете в Европа да видите полицията как гали с перце !!! На Бърбарян простотиите нямат граници -тоя мазно гнусен армен мязащ на барбарон ...този ли е изразител на новото време или оня адвоката на любовницата на Божков ...??? Гнус и потрес !!!!!!!!! То за това и само най големите отпадъци се съгласиха да организират пуча -80 % криминални престъпници ,ултраси ,безработни маргинали ,пияници и наркомани . Свестните избягаха отдавна !
16
2
 
19
 
! Отговори
мили Боже преди 3 години
само 600 са били гостите.. мн нерви ми вкарват тези метеж.ници- ще събираме хора да ги га.зим
15
2
 
25
 
! Отговори
Зрителите преди 3 години
Да пуснат и умните и красивите ,дето хвърлят бомбички по полицаите!
14
15
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-11,а знаеш ли че тиквата и черепа,заедно,ядяха пури,но нещо се обърка в любовта им,и тиквата,му отне бизнеса,изглежда % бяха малки,а алчността на б.м.б. е огромна.
13
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
то нямаше и 300 човека до сега съм гледал онези от ИПВ и др медии.От 4 места гледах - само около шадравана имаше хора.На нашите е имало 6000 човека на сватбата едно време - тези не могат и сватба да направят като хоратаЕ... тези не са вицето - то за 100 000 спретна сватба на сина си.. ама парите им свършват и сега как ще фалират банки? В деня, в който влезнахме в чакалнята Фигурнта излезе с юмручето. Чака си комисионните.
12
1
 
7
 
! Отговори
Бктия бит преди 3 години
Сем да сесамозазрът за правата върху кадрите .Принадлежат на жандармерията като главни действащи твърдо лица.О второстепенните роли на битите ,като доброволни участници .Прокурорите да се задействат. Очаквам дела по документи.
11
25
 
4
 
! Отговори
??? преди 3 години
И защо ще гласуваш за мутрите? За да доунищижат България ли или за да избягат още 2 милиона българи в чужбина?
10
25
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-8 ,нагляр е твоята любима тиква,затова,българския народ му иска оставката.Какво насилие,може да се извърши с голи ръце,видяли боксовете по ръцете на милиционерите на тиквата,за спрейовете,против мечки да не говорим,или и за тях ще кажеш,че са били с пяна за бръснене.