Какво е бъдещето на "Марица-изток"? Борисов на среща със синдикатите

На нея са обсъдени и мерките срещу коронакризата
101
Какво е бъдещето на "Марица-изток"? Борисов на среща със синдикатите
Снимка: Правителствена пресслужба

Бъдещето на комплекса "Марица-изток", както и мерките на правителството за справяне със социално-икономическата криза, породена от пандемията от COVID-19.

Това е обсъждано на среща на премиера Бойко Борисов с президента на КНСБ Пламен Димитров и представители на синдикатите на "Мини Марица-Изток".

Още по темата
Срещата се проведе преди свикания днес Браншови съвет за тристранно сътрудничество, минно дело и геология в Министерството на енергетиката, на който ще бъдат разгледани перспективите за решаване на проблемите на комплекса.

Темата беше обсъдена и по време на разговора на премиера Борисов с президента на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов в събота, като тогава се включи по телефона и президентът на КНСБ Пламен Димитров, съобщиха от правителствената пресслужба.

В днешната среща участваха вицепремиерът Томислав Дончев и заместник-министърът на енергетиката Жечо Станков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Е кажете какво е бъдещето бе? Или неса ви спуснали тезата. Без директна тръба Южен Поток България няма бъдеще. "Със спомоществователството" на БиБи останахме без търговски преимущества. Тъпака БиБи. За едно его преебс България.
85
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 3 години
До ПроСоТо 83Това е извън мисловния капацитет на Толупа и на калинките около него.
84
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 3 години
Марица изток ще го духалят без пари. Синдикати няма, защото са заменени от продажници, които се задоволяват с трохите от копанята на Толупа, Пеевкси и Доган.
83
0
 
1
 
! Отговори
Колко преди 3 години
Колко пъти е заспал Борисов на тая среща?
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоГлупендър, вашите взимат комисионните и подписват в ущърб, а другите да плащат неустойки, а?За бесене сте всички бузлуджанци.
81
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До до анонименГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!!!ВСЕКИ договор МОЖЕ да бъде разтрогнат БЕЗ последици,ако той е бил сключен В УЩЪРБ НА ЕДНА ОТ СТРАНИТЕ!!!!!!!!ОСНОВЕН ПОСТУЛАТ НА Правото!Но БЪЗЛЯЦИТЕ-СЛУГИ ,начело с Тиквата ,дори не смеят и да помислят за нещо по-радикално,освен..да пращат полицаи с боксове да млатат протестиращите..Впрочем,Тиквата го туриха тук.."НЕ ДА НАРУШИ,А ДА ИЗПЪЛНИ"...
80
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Изуменразбира се,под "вие" не визирам теб и останалите осъзнати...Просто ми се "изплъзна" тоя израз..
79
2
 
1
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
10 години защо не го реши бе?-----------Щото 2012 болшевикът Румен Овчараров от БКП правителството на СтанШеф подписа договор с американците до 2027 год!Ако бат Бойко реши да прекрати договара предсрочно, Бг ще трябва да плати на американците около 1,5 Милиарда Долара!
78
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Изумене що па си изумен?..То и преди неколко дни го извикаха да даде отчет пред специално съставената комисия,обаче Мутрьо нарита трите си калинки да му берат срама..."Царят е гол"?...НЕ,"Мутрьо е ЛУД"!Неговата НЕАДЕКВАТНОСТ е плод на болестта му!...Лошото е обаче,че вие по някакъв начин "виждате" в нея .."политически способности" на Дефинирания..
77
1
 
3
 
! Отговори
Изумен преди 3 години
Борисов е все още в България? Адски странно ми е! На 10-ти трябва да е в Брюксел с Гешев и да дава спявка какво точно се случва в България! Отделно, че ако стане граждански търкал, той принципно ще си избяга.
76
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето това са мутрите.ОСТАВКА.
75
0
 
5
 
! Отговори
генчо преди 3 години
Прекрасна снимка,за днес и даже за утре,няколко празноглавци мислят за бъдещето на ТЕЦ-те на България!Мисленето и решенията на ЕП,приключиха отдавна!Разваляйте седянката,джипката,колите и дим да ви няма!
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
що продължават да крепят въглищните централи ами да нямя втори аец
73
0
 
6
 
! Отговори
kory преди 3 години
Тиквони,Тиквони,както и за всички празни тикви на седянката за Марица,Изток,Запад,Север и даже Юг,СРОКОВЕТЕ ЗА РАБОТА,СА ИЗТЪРВАНИ ОТДАААВНА!ГЛОБИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТ 800 МЛН.,НО В ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ!Работете и лъжете хората ...отново!
72
0
 
3
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
БЕХ вече им отпусна 50 000 000 заем...
71
0
 
6
 
! Отговори
погледнете преди 3 години
погледнете коментарите във фейсбук където премиера-тиква изтропа тая снимка.Баце го скъсват от подигравки - Севда не смогва да изтрие.
70
0
 
7
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
По цял свят синдикатите са съществена част на МАФИЯТА.И България не прави изключение.
69
0
 
10
 
! Отговори
Мененемене преди 3 години
Срещата се е състояла в джибката. После са се опънаали един друг - по стара традиция на ОПГ ГРОБ, т.нар гербеерастиии
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затваряй!!!!!!
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е за пари, вярвайте ми. Зная го от първа ръка-източник.Синдикатите искат едни милиони обезщетение за закриването на тецовете.Не за работниците, а за тях си.И за това изнудват държавата.А, мутрата...той си е схемаджия. Ще им ги даде.