Жена на 50 г. без други заболявания сред жертвите на COVID-19

Починал е и мъж на 72 години без придружаващи заболявания
9 сеп 2020 10:39, Елка Василева
38
Жена на 50 г. без други заболявания сред жертвите на COVID-19
Снимка: архив, БГНЕС

Жена на 50 години, за която няма информация да е имала придружаващи заболявания, е една от 15-имата починали през последното денонощие с COVID-19.

Без други заболявания е бил още един починал през последните 24 часа, той е бил на 72 години.

Останалите 13 починали през денонощието са на възраст от 59 до 88 години, като те са имали различни други заболявания.

Починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус, са 692 общо от началото на пандемията.

Още по темата

167 са новодиагностицираните с COVID-19 лица за последните 24 часа. 3923 са PCR тестовете, направени за изминалите 24 часа. Това показват данните в Националната информационна система.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е: Благоевград - 15; Бургас - 14; Варна - 21; Видин - 1; Враца - 2; Добрич - 7; Кърджали - 20; Монтана - 4; Пазарджик - 3; Пловдив - 11; Разград - 1; Русе - 7; Силистра - 2; Сливен - 4; Смолян - 6; София област - 4; София град - 17; Стара Загора - 11; Хасково - 8; Шумен - 3; Ямбол – 6.

У нас към момента са доказани 17313 случая на коронавирусна инфекция. 4324 от тях са активни.

Излекуваните лица са 12297, от които 108 са регистрирани за изминалите 24 часа.

С потвърден COVID-19 в лечебни заведения за болнична помощ се намират 762-ма пациенти. От тях 57 са настанени в интензивни отделения или клиники.

Според Националната информационна система у нас медицинските служители, при които е доказан новият коронавирус, са 973. Новите случаи, регистрирани през последното денонощие, са осем. От тях 1 е установен при лекар, 2 - при медицински сестри, 4 - при санитари и 1 - при друг медицински персонал.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
21
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Правили са й аутопсия и са разбрали,че не е страдала от друго ли?!?!?До колкото знам,в момента аутопсии не правят!
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do Славянинама и аз това казвам бе, Славянче, 5Г, Бил Гейтс и лекарската мафия ни скапват/раздрънкват имунната система и най-лекия грип може да убие цяло лекарско семейство, да умори повечето лекари на гр. Добрич(словом двама) и общо 7500 в цял свят.(аз доста грипни епидемии съм виждал и някои прекарвал, ама такова чудо не си спомням).интересното е, че нито мен познаваш, нито починалата жена, но мн добре знаеш и моя брой гънки и причината за нейната смърт.
13
5
 
15
 
! Отговори
аууу преди 3 години
и как разбраха, че са нямали други заболявания? Да не би да са им правени пълни изследвания??? Спрете се вече ! Долу маските!
12
4
 
5
 
! Отговори
до 10 от славянин преди 3 години
''Ей, не проумяхте, че имунната система тук няма значение. Просто не знаят! Ново е! Неизвестно е! Дори има случаи силният имунитет да е проблем!''И това което исках да подчертая е, че не силната, а адекватно действащата имунна система се бори успешно с инфекциите, въпросът е защо на все повече хора по цялата планета имунната им система е неадекватно действаща и какви са причините за нейната неадекватност!? Надявам се да знаеш, че по цял свят автоимунните заболявания се увеличават постоянно!
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10Ами ако дават на пациентите лекерства да подтиснат отговора на имунната система е много ясно че могат да уморят и здрави хора.
10
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид 19 е програма съзададена за тотален контрол над човечеството.Ковид 19 води света към ново робство.
9
2
 
5
 
! Отговори
до 10 от славянин преди 3 години
''Ей, не проумяхте, че имунната система тук няма значение. Просто не знаят! Ново е! Неизвестно е! Дори има случаи силният имунитет да е проблем!''Ако имунната система ''няма значение'', тогава защо толкова се силят да създадат ваксина, ако не знаеш предназначението на ваксината в идеалния и моралния смисъл е да стимулира имунната система да се бори с определен инфекциозен агент! И не силният имунитет е проблем, а неадекватно действащият имунитет, какъвто е при автоимунните заболявания!
8
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 4 от славянинЕй, не проумяхте, че имунната система тук няма значение. Просто не знаят! Ново е! Неизвестно е! Дори има случаи силният имунитет да е проблем!
7
2
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 3 години
Ами за известните и Богатите има ефективни ,Скъпи процедури , които не са достъпни за простосмъртните ! така е било и така ще бъде - равни не сме и няма да бъдеме .
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прибират ги и чакат да им мине - ако са възрастни веднага на скъпи лекарства и тръби и те хорицата от това умират.
5
2
 
6
 
! Отговори
до 4 от славянин преди 3 години
Когато имунната ти система е хронично скапана/раздрънкана, както писах в долния пост и най-лекият грип може да те прати в небитието! Въпросът, който трябва да си зададеш е защо на все повече хора по цял свят имунната им система е хронично скапана/раздрънкана, но за да си го зададеш, още повече за да си отговориш са необходими критичен минимум брой гънки между ушите, а ти очевидно ги нямаш!
4
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво лечение ? - нали за коронавируса няма лечение , нито има лекарство нито одобрена ваксина.И интересното е как половината политици , артисти , певци и футболисти по света бяха болни и нито един не умря а обикновените хора умират поголовно.
3
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do славянинтака, ене ковид,от 5Г е, от лекарската мафия, от наркотиците, които е взимала, а не е изключено и лично Били Гейтс да е минал и да я е ваксинирално в крайна сметка сухите съчки са си сухи съчки
2
0
 
29
 
! Отговори
999 преди 3 години
Не си правете илюзии, че днес има напълно здрав човек при храната с Ета, която ежедневно ядем.
1
8
 
6
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Странно, но хронично скапаната имунна система не се ли води заболяване!? Наистина трябва да си уникално *** и дезориентиран, за да се оставиш на мафиотите в бяло да те ''лекуват''!