Бутилките, намерени край протеста, били пълни със запалителна течност

В някои имало и червена боя
10 сеп 2020 18:12, Нели Христова
88
Бутилките, намерени край протеста, били пълни със запалителна течност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

В бутилките с течност, които бяха открити от полицията в района на протеста в София, имало прозрачна запалителна течност. Намерената 5-литрова туба пък била пълна с полиуретан, съобщават от МВР.

Още по темата

Експертиза на предметите, иззети при полицейски обход, доказала, че в част от бутилките имало черна и червена боя.

На изградените контролно-пропускателни пунктове бяха задържани и отведени в столичното Първо РУ петима мъже и една жена. При проверката у един от тях - 39-годишен мъж, бяха открити два водни пистолета и пепър спрей.

„След постъпили от вчера множество сигнали, че контейнерите на водните пистолети може да бъдат напълнени с потенциално опасни течности, е взето решение да не се допуска внасянето им в зоната на протеста”, съобщават от полицията.

От 24-годишен мъж са иззети противогаз и нож, а от чантата на 41-годишна жена - нож. Мъж без документи за самоличност и двама, обявени за издирване, също са отведени в полицейското управление. Там е изяснено, че издирваните са за установяване на адрес.

След съставяне на съответните актове за нарушения, шестимата са освободени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
5
 
! Отговори
стадо УФСЕ с GSM-и преди 3 години
Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези заблудени наивници, връзващи се на елементарни манипулации и внушения, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и тяхната безкрайна прocтoтия. Бабикян и пoдлoгите около него поне ще напълнят гушкитe с дубайски мангизи, ама останалите бaлмурници повeли се по акъла им , ще спечелят само освиркването, присмеха и псувнитe на нормалните българи .
73
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията конфискува и две бебешки дрънкалки - можело да вдигнат смъртоносен шум.
72
8
 
4
 
! Отговори
иво преди 3 години
Гледам в момента това многохилядно море от българи заляло площад Независимост.И мога спокойно да кажа-Тиквата,Пеевски,Гешев и цялата мафия са обречени.Въпроса е дали ще имат разум и да се отеглят безкръвно.При всички случаи ще лежат в затвора.Въпроса е за годините.Ако се отеглят по мирен път може да им понамалим годинките при бай Ставри.Но затвора тези изверги няма да го избегнат.
71
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДЕЛАТА СРЕЩУ ПОЛИЦАИ НАСИЛНИЦИ ПРЕДСТОЯТ И ЩЕ БЪДАТ УСПЕШНИ. МНОГО ГАДОВЕ В УНИФОРМИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ, А МОЖЕ И В ЗАТВОРА ДА ОТИДАТ.
70
4
 
9
 
! Отговори
веднага преди 3 години
Отстранете тримата *** от Платеното трио на Черепа от протеста за да не го провалят.
69
3
 
6
 
! Отговори
Черепа преди 3 години
"Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста (разбирай Платеното трио)" ... "Гешев ще го направиме фигурант като Президента"
68
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОЛИЦИЯТА СИ ПРИБРА РЕКВИЗИТА
67
0
 
5
 
! Отговори
Евроком преди 3 години
Гледайте Люба Кулезич - Лифтинга, първа братовчедка на Банев, дето вика на Цветан Василев "господин". Тя ще ви го обясни протеста.
66
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Въстанието" на слугите на мафията и Фигуранта няма да се състои.Тези *** просто нямат потенциал за това. В някоя кръчма или обществена тоалетна може и да успеят да се сбият помежду си, но нищо повече.
65
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАТО да се противопостави на руската агресия., ако желае.
64
7
 
3
 
! Отговори
режима ке падне преди 3 години
милиционерските постановки и лъжи нямат край. като оня дето свидетелствал пред съда.
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога е народното възстание 3?
62
6
 
2
 
! Отговори
До 64 преди 3 години
Аз да ти обясня, като за човек с много гънки, ти къде видя да му е отнет лютив спрей или други подобни? Защо мислиш, че е "***"?#####Правилно съм преценил.Не можеш да схванеш.
61
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откриха ли полицая, който ги е оставил там?
60
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Намериха и едни прашки, дамски, те са на една полицейска съпруга, един протестър ги скри, да види дали мъжът и ще си ги познае, между другото, много мой познати от провинцията се хвалят, че било страшно, полицаите нали са в командировка в София, и на съпругите им било самотно, та тези мои приятели се грижели за тях, викат след 9 месеца щяло да има бейби бум, пък те нека си бият протестирящите
59
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 51 - с многото гънкиАз да ти обясня, като за човек с много гънки, ти къде видя да му е отнет лютив спрей или други подобни? Защо мислиш, че е "***"?
58
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На запад хората търсят вина за провалите си първо в себе си....българина жена му като му изневери вика-държавата е виновна!!!
57
1
 
11
 
! Отговори
Партията преди 3 години
на Хитлер е била НСДАП-национал-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА-демократичнаарийска партия.Тесни социалисти,широки социалисти,национал социалисти-братовчеди.Нашите са наследници на Социалистическия интернационал.Е,имало е противоречия между различните фракции,често водещи до кървавибитки между тях.Затова и БСП така жадува битката срещу врага с партиен билет-брутална саморазправа със застрашаващите властта на лидера.Приказките за демокрация са за начинаещи заблудени бесепари,на власт са децата набароните.
56
2
 
10
 
! Отговори
да де преди 3 години
и каква е разликата между НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИ И ИНТЕРНАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИ?ВСЕ СА СИ ФАШИСТИ !
55
8
 
8
 
! Отговори
Оставка Наглеци преди 3 години
Почеркът е СИК-@джистки.Средствата и методите - също.Правете си изводите в каква *** живеем и какви Кочове решават съдбините ни.