"Велико народно въстание 2" - малко протестиращи, много полицаи

Достъпът до площада става само след проверка
Обновена: 10 сеп 2020 09:03 | 10 сеп 2020 08:55, Камелия Цветанова
514

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вторият голям протест, организиран в Триъгълника на властта, носещ звучното име "Великото народно въстание", започна с малко демонстранти.

Началото на протеста беше обявено за 8.00 ч., но едва час по-късно бройката на протестиращите се увеличи. Въпреки това към този час не се забелязва масово присъствие на протестиращи в центъра на София.

Още по темата
За сметка на това полицейското присъствие е засилено.

Полицаите са оградили със заграждения сградата на Народното събрание, а пътят към входа откъм страната на БНБ се охранява от жандармерия.

Има изградени контролно-пропускателни пунктове, полицията вече е иззела и забранени предмети - запалителни вещества, пиротехнически средства, както играчки - пушка и меч.

"Очакваме оставката на Борисов и ще останем тук, докато постигнем целта си", каза пред БНР Николай Хаджигенов, един от организаторите на протеста.

"Тук сме вече 64 дни, ако трябва ще останем още 64", добави той.

Хаджигенов каза още, че протестиращите не намират смисъл да говорят с полицията и сами ще вземат мерки за неутрализиране на евентуални провокатори.

Движението по булевард "Цар Освободител" е нормално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


514
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
2
 
14
 
! Отговори
Каскета преди 3 години
До АнонименДържавната субсидия може и да не я върне, ама субсидията от Черепа как ли ще я връща не ми се мисли? Горко му на Копейкин. И наколенките нема да го спасят.
339
0
 
1
 
! Отговори
тъпото преди 3 години
До Реално240 минус 162 са 78 .. може би си искал да кажеш два пъти по-малко. Аз също се чудя защо не подходят с този инструмент
338
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се че ще има повече полиция, нали затова ги хрантутим- да пазят тлъстия ояден дерибей от банки,по селата няма грам полицай, макар че и те си плащат данъци като всички останали, ама тук е докарал цялата полиция с една задача- да му пазят безценния *** и им плаща с нашите пари, за какво ни е на нас тази полиция, отделно денонощната му охрана изяжда пенсията на десетки пенсионери.Значи работя само да може да плащам пазенето на тулупа.А в къщи глад и мизерия.
337
0
 
0
 
! Отговори
old stupid retard преди 3 години
До ПепоНе се знае...
336
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Героите на протеста са ПОЛИЦИЯТА
335
2
 
8
 
! Отговори
тъпото преди 3 години
До И прав си, някога бях седесар но на едно кръстовище някакви хора виках ..Кой не скача е червен и неме пуснаха да мина, от тогава НИКОГА не съм гласувал за СДС. Сега пак не пускат, но всички вкупом реват ..смърт за герб ... и понеже не ги знам кои са ми остава само да гласувам за ГЕРБ...
334
0
 
15
 
! Отговори
Плъм преди 3 години
Никой не бръсне протеста днес!
333
3
 
15
 
! Отговори
Не му се получава преди 3 години
На Бабикян ще му дърпат ушите от Дубай. Много пари се наляха, а резултатът - мижав. Бабикян , стегни се, ще спра кранчето. От Борисов преди години не можа да измъкнеш 3 милиона за ПР, сега нещо не ти се получава, как ще стане? Язък за изфабрикуваните лъжливи новини и те не помогнаха.
332
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Левски срещу ЦСКА!
331
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последната снимка със бутилките го казва най-красноречиво! Синьо срещу червено! Нато срешу комунистите!
330
7
 
1
 
! Отговори
samuil преди 3 години
Да защитаваш борисов си много ***, или платен ***.
329
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз мисля че протестите ще бъдат подкрепени от всички, кога от триото уличници заявят, че 5 G мрежата пречи на ферментацията на ракията:))))))))))))Те тогава ще има възстание:))))))))))))))))
328
2
 
10
 
! Отговори
Гробовното трио преди 3 години
Са от крали оарите на Черепа вместо да платят на протестърите Затова днес е само трърдото ядро - около хиляда черепчета Мда
327
0
 
2
 
! Отговори
old stupid retard преди 3 години
До АнонименА кои са предложили 300-те кинта, борисовите хора или от отровното трио..
326
2
 
16
 
! Отговори
Хан Тервел преди 3 години
На фона на безотговорния и нищоправещ меланж от политици-безделници,профи- протестъри и лузъри от агитки на футболни клубове, събрани на куп по случаен признак, които мучат и викат нечленоразделно- Бойко Борисов изглежда все по-нормален човек, политик и държавник.Мисля че досега май не съм гласувал за него, но сега вече ще го направя, преди тази политическа боза да ни залее и пак да се върнем в 90-те.
325
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много вяло тва недоволство . Слабо представяне тая седмицс
324
3
 
13
 
! Отговори
до 341 преди 3 години
Господин Бабикян , по спокойно. Имате си работа , кво правите тука в коментарите . Божков ще чака отчет . Пък и трябва да стягате колената , на вашата възраст ;)
323
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо гледам нема ора. Що така?
322
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НА СНИМКАТА КОСТЯ КОПЕЙКИН ОБЕЩАВА ДА ВЪРНЕ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ КОЯТО МУ СЕ ПОЛАГА ЗА ПОДАДЕН ГЛАС ЗА ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ- ДА ДЕ АМА НЕ- ХОДИЛ ДА ГИ ВРЪЩА, АМА НЕ МУ ГИ ПРИЕЛИ И СИ КУПИЛ ЧОВЕКА КЪЩА.
321
2
 
18
 
! Отговори
а после? преди 3 години
Защо не питате Кауня какво ще прави след като Борисов сдаде властта. Този човек изобщо не е редовен, той си мисли че държавата е Деса ***, в кревата и опаа, всичко е наред. Тука се иска мозък господинчо, не празна кратуна като твоята.