Спипаха шофьор, който дължи глоби за над 10 000 лв.

Водачът е бил заловен при рутинна проверка
12 сеп 2020 08:56, Елка Василева
38
Спипаха шофьор, който дължи глоби за над 10 000 лв.
Снимка: архив, БГНЕС

Пловдивските пътни полицаи хванаха 45-годишен шофьор с рекорден брой глоби за нарушения на пътя. Патрул на "Пътна полиция" спрял за проверка лека кола на Асеновградско шосе.

След справка в базата данни униформените установили, че мъжът, който е турски гражданин, но живее в Пловдив, е системен нарушител и има над 50 невръчени електронни фиша, възлизащи на 9 700 лв., предаде Нова тв.

Отделно водачът има 4 констатирани нарушения за превишена скорост.

"Актовете за всички извършени административни нарушения са връчени на водача, като само за неспазването на скоростните режими според Закона за движението по пътищата гражданинът на Турция ще трябва да плати 3 000 лв, а шофьорската му книжка ще бъде отнета за 12 месеца", коментира началникът на охранителна полиция комисар Виктор Празов.

От ОД на МВР Пловдив напомнят,че ще продължат със строгия контрол и безкомпромисните си действия към нарушителите на пътя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отнемане на колата /за погасяване на глобите/ и книжката и изгонване от България без право да влиза повече тук.
13
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само яки глоби дисциплинират българина. Всичките тарикати които по Струма ти мигат че не могат да карат с 200, влязат ли в Гърция са с 20 под ограничението. Гърците ни питат ние българите защо караме толкова бавно?
12
0
 
14
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 3 години
Препоръка към КАТ: пратете 7 на проверовъчен изпит.Купил си е книжката.
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като му отнеметекнижката ще спре да ксра така ли? Явбо не му пука на турчина, за такивабърз съд и затвор 2г.Затягайте пиложението че вижте в Айтос какви ги вършат дрогираните.Държавата се разпада, аз полиция в Пловдив по улиците не съм виждал.
10
0
 
12
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Много странно колко лудо трябва да караш. Не е като да карам по правилника но нямам ни един акт или фиш..... 100% трябва да му вземат книжката и да постои в една стая 2 на 2 метра, няколко месеца
9
1
 
27
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Какво значи, да дължиш толкова много глоби. Властите нямат ли компютри и да проверяват кой колко дължи и да бъдат потърцени на адресът им, на местоработата му. Все едно, че този човек е нелегален или живее по птикритие. Иначе щели да търсят и издирят, кой е скрил под храстите две счупени плочки в парка до жълтите плочки. Или всико е измишльотина на мисирките!
8
0
 
10
 
! Отговори
КАТ Сунгурларе преди 3 години
На бас, че всеки ден минава по някой път, за който не знае, че има камера
7
20
 
9
 
! Отговори
Да да преди 3 години
Стига сте гонили шофьорите а вижте пешеходците какви ги вършат!При секция зелено надясно и пешеходците имат зелено, вместо да се изнесат бързо те демонстративно и нагло се влачат, минава едва една кола, което е предпоставка за произшествие!Другото е че пресичат навсякъде където им падне и си мислят, че навсякъде са с предимство и шофьора едва ли не трябва да слезе и да им целува ръка!Затова вземете мерки за тях! Аз имам лекарство за тях - метровка къдрово арматурно желязо!
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само реален затвор, всичко друго ще доведе до НИЩО
5
3
 
23
 
! Отговори
Тито преди 3 години
Да не е шофьор на НСО? Познавах един такъв, който не знаеше правилника, но пък умираше от кеф като пусне сините буркани...
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В КАТ нЕмат ли компютри не се ли вкарват нарушеията на всеки водач, защо до сега не са си свършили работа, ако не бяха го спипали щеше да си кара, така ли???
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само така!И не 12 месеца.....12 години на трупчета. Утре този "юнак" ще сгази дете и ще бъде късно за наказания.
2
2
 
25
 
! Отговори
Да му преди 3 години
Конфискуват колата и наложат запор на дома му, ако има такъв. И да го сложат в една килия с Тити Папазов.
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като няма една стотинка какво ще му вземат и чрез какви способи ще му забранят утре да се качи пак да кара и да направи катастрофа със жертви ? Единственият начин е да влизат в затвора такива.