ГЕРБ готови да се срещнат с майките от фоайето, Караянчева се чуди защо стоят там

Парламентарната група обсъжда датата и часа
Обновена: 16 сеп 2020 18:02 | 16 сеп 2020 15:30, Камелия Цветанова
158
ГЕРБ готови да се срещнат с майките от фоайето, Караянчева се чуди защо стоят там
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шефката на Народното събрание Цвета Караянчева обясни, че е готова да се срещне с протестиращите от „Системата ни убива“ и „Изправи се. БГ“,  които бяха допуснати до сградата на парламента със съдействието на левия депутат Антон Кутев.

Още по темата
Те са изпратили писмо до нея с настояване за среща между 16 и 18 септември.

„Винаги сме били отзивчиви към гражданите и не виждам причина дамите да стоят пред пропуска. Очакват обаждането от парламентарните групи и от независимите народни представители за срещите, които ще бъдат проведени по час и график определен от тях. Не виждам каква е причината те да стоят тук“, обясни Караянчева.

Тя допълни, че е заявила желанието си за диалог с протестиращите от фоайето. Същото е направила и ПГ на ГЕРБ.

„Уточнява се кога ще е възможно да ги приемем в рамките на от 16 до 18 септември и не доумявам защо те стоят там и чакат народните представители“, призна шефката на НС.

Караянчева се закани, че няма да допусне в сградата на парламента да се правят провокации.

Според нея не бива да се допуска това, което се случи с барикадиралите се протестиращи медицински сестри, които прекараха цял нощ в сградата, а на сутринта се опитаха да се качат на прозорците.

А за момчето в инвалидната количка, за което Антон Кутев алармира, че не е пуснато до тоалетна в сградата, тя призна, че се учудва какво прави детето там.

"Безкрайно съчувствам и на майките, и на дечицата, но мисля, че мястото на едно дете не е тук в сградата на НС", коментира Караянчева.

Още за исканията на протестиращите вижте в следващото видео на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
1
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Че Червен Кольо с неговите "проучвания" вече за кой ли път ги докарва на власт и после йок ...
136
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея заблудените си мислят ,че като докарат БСП+ДПС( най големите крадци и измамници) на власт ще им дадат повече пари. Жестоко се заблуждават при комуниста важи девиза (Пари нема действайте). Крадеца и измамника много се дразни като някой взима от неговите пари.
135
4
 
5
 
! Отговори
Reptile преди 3 години
Кутев ги вкарал вътре!? Комуниста власт на избори не взема, той знае само да краде и да взривява.БОЙКО, не предавай държавата в ръцете на Черепа!
134
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ок, всеки може да посети обществена сграда, спор няма. Обаче да се държи прилично и да спазва правила за обществени места, не да се държи като ***. Поставянето на условия си е живо изнудване. Според мен въобще не е трябвало да ги пускат вътре, те са непредсказуеми, толкова са озверели, че току виж вкарали бомба или пък извадят калашников и почнат да стрелят наред....
133
1
 
0
 
! Отговори
само минавам преди 3 години
Наглост, глупост или най вече интереси?!
132
9
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Емибедна духом еми...караянчева тази грозна"*** кърджалийска п..мома" е служител на хората плащащи им заплатите през данъците си...тя ги предаде...такова морално падение историята ни не помни...е децата и внуците им ще се срамуват от нея...тя си мисли,че им прави пари...ок...тя е служителка назначена от хората...хората им плащат и им търсят отговорност...отказаната отговорност е диктатура...преврат...фашизъм...тролчета ченгета...не сте препятствие...справка История на България..
131
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цвета Караянчева на мен лично ми прилича на някоя надзирателка в женски концентрационен лагер през Втората Световна Война!
130
9
 
15
 
! Отговори
Еми преди 3 години
Искам да задам един въпрос на червената психиатъркаГьлабова,,АКО ТЯ Е НА РАБОТА В КАБИНЕТА СИ С ПАЦИЕНТ И В ТОВА ВРЕМЕ НАХЛУЯТ НЯКОЛКО ЧОВЕКА КОЙ С КОФА НА ГЛАВАТА ,КОЙ С ПЛАКАТ В РЬЦЕ НАРИЧАЩ Я С ГАДНИ ДУМИ,,ВИКАЩИ НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ, КАК БИ РЕАГИРАЛА ВЬПРОСНАТА ПСИХИАТЬРКА, ЗАЩОТО Е МНОГО ЛЕСНО ДА ОПЛЮЕШ ДАДЕН ЧОВЕК ,КАКТО ТЯ НАПРАВИ ДНЕС С ГОСПОЖА КАРАЯНЧЕВА. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА.ДОКТОР ГЬЛАБОВА СКЬСАЙТЕ СИ ДИПЛОМАТА,НАПОСЛЕДЬК ГОВОРИТЕ МНОГО ГЛУПОСТИ.
129
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакви срещи Стив изнудвачи и терористи. Съд за неспазване на обществения ред, глоби и агенция за закрила на детето да се намеси. До оня ден на море, сега пак с тия простакеси ще се занимаваме.
128
7
 
6
 
! Отговори
Алооо преди 3 години
Това не е бащения на народните ни избраници.всеки може да влезе.днес е тя утре може да съм аз.каравиетнамке може само във вас да не ме пуснеш.това е мое и толкова е твое,на нашия народ е.
127
8
 
13
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Ако ги слушаме тези - само те са майки. А какво става с болните им деца, разнасят ги като котки котенцата си! Кой ги гледа?Толкова гадни манипулации не съм виждал.получиха куп благинки, и продължаватда се влачат по улиците и да демонстриратнедъгавите си деца.
126
12
 
6
 
! Отговори
Batman преди 3 години
Червените и Сините комунисти си подписаха вече присъдата сами. Българинът е много мъдър човек. В Следващия Парламент ще има основно Дясни и Центриски партии. Лявото - в България отново ще се представлява от ЦЪРКВАТА, както си беше преди. Бойко за това налива там пари - Религията е най-социалното нещо - това е истинското ляво. Волен за това прави същото. Умните знаят - ,,остричките" - искат революции и са срещу БОГ.
125
12
 
14
 
! Отговори
Никога повече ГРОБ преди 3 години
Нормално е Каравиетнамчева да се чуди нали според нея все пак Пекин е във Виетнам. https://youtube/watch?v=KX0nSoecoT8
124
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пу.ко глупава,твоето място е в Кърджали, като продавачка на квартален плод зеленчук.Всички нормални хора се чудят,до теб ли опря държавата ни,щом ти си си сложила запарения ***,на най високия стол в БГ!
123
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Манолова в момента е по бански пред Парламента всички онанисти да гледат на дъто си е написала мутрите вън
122
2
 
5
 
! Отговори
МИЛИОНИ преди 3 години
4 милиона дали са за подценяване, като корупция разбира се
121
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3 месеца тези майки спят на улицата, а тя се чудила.. народния председател!#######На ,тези майки дават достатъчно пари ,да не са на улицата. Пък едва ли могат да се нарекат майки, щом ползват децата си за политически цели.
120
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българска му работа
119
12
 
8
 
! Отговори
мхм преди 3 години
3 месеца тези майки спят на улицата, а тя се чудила.. народния председател!
118
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забравяш една много голяма подробност, най-много комунисти има точно в ГЕРБ(75%), ..така, че дали е Бойчо или някой друг, все тая################И,ако сега вместо ко му нисти от ГЕРБ сложим ко мун исти от БСП ,каква ще е разликата?