Протестът - на войнстващо малцинство с агресивни говорители

Българите вече не търсели спасители и не вярвали на революции
301
Протестът - на войнстващо малцинство с агресивни говорители
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Точно този протест, с точно тези говорители едва ли събира повече от 30% подкрепа. Не мисля, че има здравомислещ българин, който би се съгласил с посланията на „Отровното трио“, коментира политологът Румяна Коларова пред bTV.

Още по темата
„Този протест е протест на едно войнстващо малцинство не, защото хората принципно не подкрепят протеста, а защото говорителите му са агресивни и войнстващи“, на мнение е тя.

„У нас има една работеща демокрация и мнозинството от българите вече не търсят спасители и не се надяват на тях. Не търсят и не вярват в революции. Българската политика за мнозинството от българите се е превърнала в игра с малък залог. Тоест политическите решения не са съдбоносни за живота на обикновените хора в демокрациите“, коментира политологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
5
 
42
 
! Отговори
до 213 преди 3 години
БСП е наследница на БКП. Те сам го обявиха. И хоранта вътре са същите, някои поизмряха, но останалите са си същите ***.БКП/БСП 45 ГОДИНИ КРАДЕШЕ НАРОДА СИ, УБИВАШЕ ГО ПО КОНЦАГЕРИ, ПОДСЛУШВАШЕ Имаше 1 милин агенти, които донасяха кой какво говори.. Стреляше по народа си по границата и го вдържеше гладен.Сърбали сме им попарата.Затова НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!!!!
192
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Цезар"ОТРОВНОТО ТРИО ще краде не за трима а за шестима"Викаш, не екато сега 240 депутата, педесетина кмеата, 20ина министъра, съдии, прокурори и прочие.
191
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 213Опозиция винаги може да се появи. Не забравяй, че много от тея, дето ги биха и нападаха, са хора, които са с добри професии и набират все по-голяма сила и значение в обществото, както тук, така и в чужбина.
190
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ДА ПОВИКАМЕ НА ПОМОЩ АРМИЯ ОТ ТУРЦИЯ"Ахахаха ... Направиш ли това по официален канал, никога няма да си тръгне тая армия и ще ни набият "неограничено извънредно положение" .... Баш днеска ли реши, да продаваш България?
189
8
 
38
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Не обичам да губя. За това ще гласувам пак за ГЕРБ.
188
33
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЦезарБСП никога не крала,убивала,следяла,послушвала и тероризирала така народа,както партиите от ЕНП - ФАКТ!Искате да убиете и последната реална опозиция - БСП,за да сте пълносвластни господари и няма никаква опозиция и се затвори кръга на робството,НЕ БЛАГОДАРЯ,робовладелци не искаме!
187
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МВР тази вечер да пазят Мин. съвет. Народното събрание да го пазят НСО на фигуранта-тяхно задължение.
186
3
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
че дан'би брюкселските да не са войнстващи и агресивни?
185
4
 
26
 
! Отговори
Цезар преди 3 години
Тиквите на БСП са на площада, трима овчари и малко овце, викат беееееако застане начело на държавата, ОТРОВНОТО ТРИО ще краде не за трима а за шестима АРМАН БАБИКЯН - ХАДЖИ ГЕНОВ И ДРУГИЯАко в деня на независимостта в Щатите призовеш народа към уронване на държавното управление ще ги осъдят на 300 години затвор
184
7
 
8
 
! Отговори
ДОПИТВАНЕ преди 3 години
Желаете ли да се унищожат със сила протестиращите, ако трябва със помощта на армията на Турция? Да + Не -
183
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувайте за БСП,АБВ и ДПС,те не са партии на ЕНП,а именно ЕНП ви тероризира и граби от 30 години насам,за да замажат престъпшленията си,като лъжат и прехвърлят вината за грабежа си на някакви отдавна несъществуващи комунисти.
182
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече на три места прочтох,че Цвък не е никакъв републиканец,а името "републиканец" е сложено за заблуда,даже вчера четох,че е от крайните ислямисти,Гюленисти и хилъристи,затова хората в България са се отдръпнали от него,поставили са ви в капан,която и страна да изберете,все ще сгрешите и все ЕНП ще ви ***.Гласувайте за БСП,АБВ и ДПС,те не са партии на ЕНП,а именно ЕНП ви тероризира и граби от 30 години насам!
181
8
 
13
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
Да се унищожат всички протестиращи. ПРИЗОВАВАМ, АКО НЯМАМЕ АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ, КОЯТО ДА СТРЕЛЯ ПО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА ПОВИКАМЕ НА ПОМОЩ АРМИЯ ОТ ТУРЦИЯ. БЪЛГАРИНА ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ ПЪРВО НА РЕД И ДИСЦИПЛИНА. ГЕРБ СА ЗАКОННА УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ТОВА.
180
5
 
19
 
! Отговори
Изглежда преди 3 години
Писна ми от тия паважни революционери.
179
4
 
23
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 3 години
ПРОТЕСТА НА ДАЛАВЕРДЖИЙТЕ И МОШЕНИЦИ ТЕ.... ХАХАХАААСПРЕХА ИМ ДАЛАВЕРИТЕ....И СЕГА Е РЕВ! УЖАСТ!!!!!!!
178
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Как няма да хвърлят храната, не са гладували и не знаят, що е немотия! Вместо да я хвърлят, да организират и раздават храна на бездомните! Такива ли хора искате да управляват, едва ли са се замисляли да дарят нещо на нуждаещите се!
177
3
 
17
 
! Отговори
ноятс преди 3 години
Химн на третото велико народно въстание: "Деньги мало, деньги мало, деньги мало нам............." - солисти - отровното трио, текст - Десислава, диригент - фигуранта! :)
176
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали видяхате как Цветанов се отцепи да прави нова партия и вече не е гербер,защото ГЕРБ била вече "изхабена" и така ви хващат в капан,ако застанете срещу Бойко,получвате Цвък,ако сте с Бойко пак ЕНП ви управлява,но поне Цвък не е в партията
175
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При БСП Беше много хубаво.Особено при Жан Виденов.Нямаше мутри и никой никого не избиваше.
174
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И двете групи са вредни,която и да изберете,даже в момента ГЕРБ са по-безопасни за България,но най-добрата партия за България е БСП,дори да са с ДПС, но партиите от ЕНП са проклятието на България,те ограбиха и ограбват България,те избиха масово хората ,вкл. и бинесмени,те рекерираха и смазаха или унищожиха бизнеси през управлението на ГЕРБ,те фалшифицираха избори с манипулации и бухалки и т.н.

Спонсорирани публикации