Борисов: Акцент в новия бюджет - малките населени места

Където няма градини и училища - ще постром, рече премиерът
75
Борисов: Акцент в новия бюджет - малките населени места
Снимка: Facebook

Акцент в бюджета за 2021 г. ще бъдат малките населени места.

Това заяви премиерът Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ пред новите кметове от партията.

Още по темата
Където няма детски градини, където няма училища - ще построим. И това не важи само за градовете и селата с кмет на ГЕРБ. Сериозно внимание ще обърнем и на ВиК инфраструктурата. Това е начинът да задържим младите хора у нас, заяви той.

Борисов поздрави новите кметове от ГЕРБ за успешното представяне на частичните местни избори.

Водихме сериозна битка, особено в смесените райони. Но през цялото време бяхме толерантни и не отвърнахме на злобата със злоба. И тези избори спечелихме убедително и без никакви съмнения за честността на вота. Това е знак за доверието към нас и очакванията на хората, коментира той.

Премиерът нареди да се информират пенсионерите по места, че добавката от 50 лв. ще продължи да се изплаща по време на пандемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
3
 
! Отговори
умник преди 3 години
До Васил Василе, пише се патология, а не паталогия. Не си се образовал достатъчно, за да съдиш другите. Чел си през пръсти всезнайко. Твоето мнение пет пари не струва. Ограмоти се!
42
1
 
9
 
! Отговори
Осведомен преди 3 години
"- А до реката, от нас да мине - едно училище!- Ама ние нямаме толкова деца, бе, другарю Живков...- И деца ще ви направим, бе, другари!"
41
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДа, и това беше грешката на Борисов плод на *** комунистическо възпитание да пестиш. Макар и по-късно той разбра, че пълна хазна и беден народ не се съвместяват. Важното е, че го е осъзнал и това, което прави в момента заслужава адмирации. Но на такива, като вас няма угодия. Сега пък защо раздавал. Парите са за това, да се харчат. Борисов, на прав път си, забави се, но продължавай!
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Две тикви са против България
39
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека днес всички ние, граждани и политици, си дадем сметка за собствената ни историческа роля и с чувство на дълг пред род и Отечество отново да поемем съдбата си в свои ръце, и да прекратим безсмисленият протест който се подклажда от злите сили
38
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
добавката от 50 лв. ще продължи да се изплаща по време на пандемията.Много кадърен политикПризовавам всички от БСП да глсуват на изборите за Борисовсамо така могат да помогнат на България
37
6
 
2
 
! Отговори
полека преди 3 години
До АкцентЕ, много бързате! Конфискация на другарката Нинова ще има, ама нека Гешев си свърши първо работата.Човекът обеща на народа да покаже престъпната приватизация. После на ход е другарят Панов.
36
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...пак предизборно...Някой да му е пречил за тези повече от десет години да си спомни за тези места?За пенсиите?Подхвърля пари и унижава хората...Кичи се с тиквени медали...пфу
35
7
 
4
 
! Отговори
хайде наште преди 3 години
До Ред грандмадър.Тя Нинова "разби" Герб в неделя на извънредните селски избори с 1:9 в полза на Герб.Извинявайте "другари"!
34
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАРОДА ИСКА БОРИСОВмного направи за България
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премиерът спомена за новите две програми за подпомагане на бизнеса, които тръгват през октомври, както и за възможността фирми да кандидатстват за детски кътове.
32
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надушил е нещо за крадене по селата тоя. В градовете му научиха измамите и всичко живо бяга от него, остана му някоя баба да му се върже.
31
5
 
13
 
! Отговори
Акцент преди 3 години
Е да продължите да крадете до самият край, А той е много близо. За 11г през Управлението на ГЕРБ са минали около 200 млрд евро! Оставка, Съд и Затвор и после конфискация
30
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов умее да взима правилни решенияако сгреши веднага се поправя при управление на държавата това е много ВАЖНОБСП като сгреши никога не се поправя, продължава с други грешки
29
4
 
6
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 3 години
Братиньо, увеличавай поне със стотачка ,иначе няма да пусна хартийка за теб и ГЕРБ !!! Толкова и за бабата и тя ще гласува за лайката ГЕРБ -Суджук !!! Иначе Славчо и Цурко ще те отвеят !!!
28
3
 
12
 
! Отговори
WTF??? преди 3 години
Какви са тези глигани на снимката? Тези са дебели и за Щатите! Аз под 130 кила човек не виждам. Толкова ли не останаха нормални хора в БГ-то, бе хора?
27
1
 
11
 
! Отговори
ХАХХАХХАХАХХАХАХАХАХ преди 3 години
"Колкото и да се развива страната, колкото по-европейски вид да придобива вие все ще я плюете, защото дълбоко в душата си сте лоши."Селски, ти на Запад от сръбско бил ли си? Знаеш ли как изглежда Европа????България в последните години все повече прилича на Анадола, не на Западна Европа.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, среща на анонимните тлъстаци
25
4
 
0
 
! Отговори
Ще преди 3 години
Киро, ти кат не мойш ,нии ще ти напраими бе челяк!Не го мисли много!
24
2
 
10
 
! Отговори
:) преди 3 години
Това на снимката среща на хората с наднормено тегло ли е? Кога ще въвежда изискване за членство в ГЕРБ - 200 кила живо тегло?