89 ден на протести под знака на Дебатът за България в Брюксел

Движението край БНБ е спряно
Обновена: 5 окт 2020 21:10 | 5 окт 2020 20:30, Нели Христова
313

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

За 89-а поредна вечер граждани се събраха на протест в центъра на София. Исканията им остават непроменени - оставка на правителството, на главния прокурор, въвеждане на машинно и електронно гласуване, реформа в съдебната система.

Дебатът за България, който тази вечер ще се проведе в Брюксел, е основна тема за коментар между протестиращите. На фасадата на Народното събрание се излъчват видеа с участието на премиера Бойко Борисов.

Към 20 ч. движението пред БНБ е затворено. Очаква се да стане ясно дали протестиращите ще се отправят на традиционното си шествие към Орлов мост

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
0
 
14
 
! Отговори
baba Vanga преди 3 години
100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапвания от мутренските медии "Свети отец М-у-н-ч-о" с фланелка СССР и "Световната революция" на с-о-р-о-с-о-идите
209
1
 
27
 
! Отговори
Илиян Иванов преди 3 години
Като ги гледам какви ги вършат Раданкънев-Еленойончевците в Брюксел, си спомням за вица с казана с българи в ада !За съжаление това е реалността !
208
16
 
2
 
! Отговори
Един преди 3 години
ГЕРБ са ОПГ. След техните обществени поръчки парите ги няма, качеството е никакво, а за населението и за здравеопазване парите са недостатъчни.
207
2
 
20
 
! Отговори
проруски-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !
206
1
 
27
 
! Отговори
есен е преди 3 години
89-ти ден мъка , тримата овчари и стадото обикалят площада като живите мъртви . на мая,импексова и фигуранта идеите се изчерпаха .тия дето системата ги убивала още са живи , няма я всенародната подкрепа ,стадото почва да разбира че е употребено , площада скоро ше е празен,опита за преврат не успя , един в Дубай е недоволен .
205
1
 
19
 
! Отговори
БТА преди 3 години
" Манфред Вебер Е" Пред България има задачи, но трябва да се гордеят с постигнатото до сега. В страната има правителство на ЕНП и социалист президент има равновесие на силите добави той ." Хуан Агилар ( социалисти и демократи ) " Положението е сходно с други държави от ЕС, например в Унгария и Полша, добави той ." Факт е ,че милиони българи игнорират случващото се на жълтите павета , за тях това е несъществено. А вече е факт ,че за ЕС ,това е не съществено.
204
1
 
13
 
! Отговори
Бамбукян преди 3 години
Тия искат да отслабна.
203
1
 
25
 
! Отговори
Маг Минчо преди 3 години
Че Баце плямпа, си го знаем от години!Ама Йончева и този от ДПС просто избиха рибата,и то в Брюксел!Другите депутати сигурно вътрешно умират от смях.Блазе ни! Не ни трябват войни, които ще губим..Стигат ни още няколко такива избраници и ще изчезнем като нация!
202
6
 
1
 
! Отговори
мхм преди 3 години
браво приятели
201
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От цялата дандания спечели единственно отровното трио.На Хаджи гейчо децата му учат в Англия и той използва момента да натрупа пачки.Арменсия толуп има къща в Гърция.Говори се ,че я обновил основно.Колкото до придворния склуптор ,той е закъсал с поръчките и пачките са добре дошли.А плебса,трябва да се задоволи с жалките 50 лева.
200
1
 
24
 
! Отговори
Хаджигенчо преди 3 години
Искат окопна война. Окопайте се в есенните листа и внимавайте пиле да не ви се изцвъка на главите.
199
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕХхххх колко мъка има по този свят протестърски:)))))))))))))))
198
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека стрелбата с яйца по Европарламента започне.. СЕГА! Нали Хаджигенов обяви, че това са правата,които никой не може да ти забрани!
197
1
 
21
 
! Отговори
От протестиращ преди 3 години
Вярно,че Европа ни показа среден пръст, но има и хубава страна.Като сметна още ,колко надника ще взема до март месец ,се получава една не лоша сума.И ми става на душата топло,топло.
196
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждате че културно ви казват (Тонката предимно и 2-*** душевноболни) че може да си крякате колкото искате :))) Прави са ! Крякайте, замеряйте с яйца и домати, смисъл някакъв ? За доматите не съжелявам, въпреки че ги обичам, но за изхабения напразно протеин....:)
195
0
 
19
 
! Отговори
НЕЕЕЕ преди 3 години
До *** БедняциНе искат комунисти. И Дяволът не ги иска. Комплексиран е от тях.
194
1
 
12
 
! Отговори
Гласувайте за преди 3 години
Цецоу. Дава апартамент.
193
16
 
3
 
! Отговори
Тъпи Бедняци преди 3 години
Бойко козирува на ЕК, за това си го пазят.Ако дойде някой читав управник, ще им се наложи да бачкат. А на бойко само му казват "Седни!", "Дай лaпа" и той го прави.Бау-бау.
192
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестъри- утре ще ви дават безплатно вазелин:)))))))))))))
191
3
 
13
 
! Отговори
До 225 преди 3 години
. 100 000 протестиращи, 5 000 000 недоволни европейци не си########################Посмали ***.Тези нули за нищо ги нямаш.Слагаш ги на поразия.