Борисов на Кръстова гора: Ново крило ще подслонява нуждаещи се

25 хил. вярващи дойдоха тази година на Кръстовден
Обновена: 10 окт 2020 18:07 | 10 окт 2020 17:57, Веселина Йорданова
57
Борисов на Кръстова гора: Ново крило ще подслонява нуждаещи се
Снимка: Facebook

Ново крило към манастира "Света Троица" на Кръстова гора, което да подслонява най-нуждаещите се поклонници, се строи в момента.

За него правителството отдели 300 000 лева, каза премиерът Бойко Борисов, който днес беше на място и запали свещ в Светата обител.

И тази година близо 25 хиляди вярващи дойдоха на тази свещена местност на Кръстовден. Изчакахме да мине празникът и стартирахме строителството, заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До дадаНикой борещ се за абсолютна власт не може да бъде благодсловия!
48
2
 
1
 
! Отговори
който има грехове преди 3 години
дава пари на поповете за да ги изкупи...ама с чужди пари не прихваща а и поповете не са свещени хора..
47
2
 
1
 
! Отговори
Господ преди 3 години
Ще му даде точно това, което е заслужил чрез най-милото му.
46
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямам нищо против да дойде ново правителство, но фашисти , злобни и откачени с какво ще ни помогнат да сме по добре. Никой в момента не се замисля, че жълтите книжки ще поискат да са на власт. Боже пази България защото вече няма кой.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки един от Нас"Човечеството" енарушавал божиите закони без значение от религията която изповядва.Създателя ни е един завсички, другото е измислено през времето от както съществува нашатаЦИВИЛИЗАЦИЯ.ДОБРОТО не може да съществувабез " ЗЛОТО.Настоящият ни Премиер в лицетона Б.Б се бори със СВОЯТА СЪВЕСТи иска от "ШЕФА" прошка за своите грехове. .........ТАКАВА няма да ПОЛУЧИ ,защото ТОЙне СЪДИ ! НИЕ сами себе си СЪДИМ !
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 45Разбирам, че не си много умен и образован, но все пак ще ти кажа. Тези, които са на протестите и се бият с полицаите и хвърлят яйца по хората дали са честни. На протеста Бабикян, Хаджигенов и Миненков получават по 50 000 евро на седмица от наемния убиец Божков черепа, това го каза пишман адвоката в ресторанта до Президенството на пияна глава. Другата честна е Мая Манолова, без да работи нищо и с 0 доходи има имение за милиони. Няма да продължавам , защото си зомбиран .
43
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Обикновените хора по селата го боготворят, ми тия хора чувство за това, че човек трябва да е честен да не лъже и да не злоупотребява с каквото и да е било нямат ли. Ами как така, точно за това са протестите, защото само честните хора могат да бъдат боготворени или хората са честни или не, това е разделителната линия, честността.
42
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че има Фейсбук та хората да видят с очите си къде ходи и какво прави Премиера. Обикновените хора по селата го боготворят, защото им облекчава живота с нови пътища, с повишение на пенсиите и с човешко внимание, а не като БСП да ги наричат де..би..ли. Срам и позор .
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 41 ЗА ШКАФЧЕТАТА ЛИ ГОВОРИШ ИЛИ ЗА ЕПИТЕТИТЕ ИЛИ ЗА ДЕТО РАЗДАВА НАРОДНИ ПАРИ НА КАЪЛПАК БЕЗ ПРИЧИНА ВСЕ ПАК ОСВЕН ПРЕДИЗБОРНА
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЯМА ЖИВ ЧОВЕК НАОКОЛО АМА ВИДИТЕ ЛИ ТОЙ С МАСКА А НАВЪНКА ПРЕД ХОРАТА БЕЗ МАСКА В ПРЕКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДАНО С МАСКА В ПРЕНОСНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА
39
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой каквото и да си говори след максимум една година ще ревем за Борисов, включително и тези неграмотни ***, които сега го плюят. Това , което Борисов направи за България никой Премиер преди него не го е правил.
38
1
 
1
 
! Отговори
Козяк преди 3 години
Първо майстор-фарисей и след това строител! И от там нататък корумпир, арогант, ***,подлец и списъкът е дълъг ...
37
3
 
3
 
! Отговори
Просто вярваща преди 3 години
До ХристиянкаЩо за вярващ индивид би могъл да напише това?Това е гавра и с канона, и със св. Николай, и с християнството.
36
12
 
7
 
! Отговори
Най-после преди 3 години
Имаме премиер, който радее за християнството и българщината ! Това е факт, за който трябва да благодарим на Бога(Пресветият и вечен!) ! Ако тръгнем да търсим греховете на всеки, едва ли ще се намери праведник на тоя свят, но във времето остава само това, което всеки прави за другите !
35
4
 
4
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Там, не се ходи когато си поискаш, там се ходи, когато си избран. Обикновено, когато избран да отидеш при шефа.Има хора, пробвали (и аз съм от тях) да отидат и все нещо се случв и не можеш да идеш. Баба Ванга ми е казвала - "Там ке идеш не кога искаш, там ке си когато те повикат. Там се не оди на екскурзия".После, след като прескочих трапа, разбрах какво искала да каже женицата... Трапа беше операцонната маса и не знаех след упойката дали ще се събудя.Щм тоя е бил там, значи скоро ще е на др.
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предполагам че човек като е грешен по добре да се покае вместо да се прави на праведен.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До поп Вечерко Народните благословии искаш да кажеш но то капка по капка вир става...
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно свещите дали предават ковидеветнайсе щото на другата снимха с хората нямаме маска и сме се прегърнали но пред олтара с маска ми как ще ни разпознае всевишния .......
31
3
 
1
 
! Отговори
Християнка преди 3 години
Спoред чeрковния кaнон, кoйто прaвославен имa мaлка чуркa, тpябва дa я прeкади пo изгрeв слънцe прeд икoната нa Cвeти Никoлaй Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шaран пo Бoжията милoст.
30
9
 
8
 
! Отговори
дада преди 3 години
казвам ви да не дойде време да се получи тей че Бойче да изглежда като божия благословия да не дойдат по-свирепи и крадливи управляващи се молете ! нещъ д аполитизирам пак баналната драма ама да не се окаже че Бойче крадливия е по-благият вариант... аз затуй не излизам на протести щот не вярвам много и на другите айдуци не че на Бойче вярвам ама ще ме е яд ако докараме на власт нови измамници и безбожници