Ангелов: Засилен контрол за мерките, няма да се затварят градове

Не възнамеряваме да затягаме мерки, каза здравният министър
14 окт 2020 12:21, Александър Попов
29
Ангелов: Засилен контрол за мерките, няма да се затварят градове
Снимка: БГНЕС
Не възнамеряваме да затягаме мерки, трябва да спазваме сегашните – дисциплина, отговорност, носене на маски, ползване на дезинфектанти, лична хигиена, заяви здравният министър Костадин Ангелов на брифинг в Министерски съвет.
 
Той за пореден път заяви, че няма да се затварят градове, няма да се поставят КПП-та и няма да се прилагат ограничителни мерки, но ще има засилен контрол.
Още по темата
"Трябва да свикнем да живеем с този вирус и да спазваме разписаните мерки, защото те дават и ще дават най-голяма сигурност, подчерта министърът.
 
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев съобщи, че заразените деца с коронавирус са 162, а учителите – 159. Засега не се предвижда цялостно затваряне на училищата. От началото на учебната година минаха 30 дни. Това означава, че по 5-6 учители и ученици се заразяват на ден, каза още Вълчев и добави, че 99,7% от учениците учат присъствено.
 
Отпускат се 14 млн. лв. за компютри за учители и ученици, съобщи още Вълчев. Средствата са от държавния бюджет. 12 000 от машините ще са за ученици, а други 4000 – за учители. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4000 компютъра?! Много бе! И за кой даскал или у-ще по -напред??
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това същият човек ли е , който при 70 заразени за денонощие ни обясни за корона от тръни, избор кой ще живее и кой ще умре, камиони с трупове ....После ама защо не ни вярвате и не ни слушате? Ами защото за власт сте готови на всичко, дори да ни жертвате нас - хората!Сега при 700 заразени е време за затягате на мерките, но банкянския пътен инженер е умрял от страх да не го изгоним и не дава, а и Ричард Алибегов трябва да изкара за Бентли!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя на снимката горе, е директно за затвора по-бързата процедура! Заплашваше с масови убийства, трупове в чували, моргите пълни, трупове в паркове и детски площадки, Арена АрмеНец пълна с чували с трупове!!!
18
3
 
0
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
Трябвало да свикнем да живеем с този вирус.Увряха ли ви главите? А преди девет месеца къде бяхте? Плувахте в лоното на безграничния си професионален нарцисизъм и егоизъм, отнасяхте се с нас като с вещево имущество, което може да бъде ограничавано, затваряно и дори малтретирано. Сега си мислите, че с намордниците и фереджетата нещо ще направите.
17
3
 
1
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
Идва време, когато инфектираните без симптоми, ще ходят на работа - те и сега го правят, само където не подозират, че са заразени. Пазим хлапетата и някои уязвими групи. В противен случай спира всичко. А ако спре и тока от повишен брой карантинирани енергетици, няма да има само локдаун, а настъпва краят на цивилизацията.
16
0
 
5
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Аз нещо не разбрах логиката на супер "адекватната" политика на мафиотското управление - при 3-*** заразени беше затворен цял град (Банкя, ако сте го забравили) и беше съсипана икономиката, при над 7000 активно заразени в момента няма да се затварят градове. Та, защо трябваше да се съсипва икономиката след като видимо в момента може да си действа без идиотските мерки в началото? Освен, разбира се, за крадене на пари и точене на еврофондове от мафията, някаква друга полза?
15
0
 
4
 
! Отговори
м,да преди 3 години
Пролетта Бойко искаше да се хареса на Меркел и сложи КПП. Сега иска да се хареса на избирателите!!! Тарикат е!
14
2
 
8
 
! Отговори
Zoro преди 3 години
Някой дават за пример Швеция, но там от март месец е забранено срутването на повече от петдесет човека на едно място.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Градове едва ли ще се затварят , ама всяка нормална държава предприема стъпки в ограничаване на струпване на хора в затворени пространства , след като им нараснаха случаитенашите ще се правят още малко , че няма проблем , ама скоро няма да могат да си затварят очите Тулупа ще трябва да направи нещо , колкото и да му е неприятно да поема отговорност за каквото и да е
12
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: "Тези са на път да превърнат България в Бергамо.. " БЕгай от тука бе, троляк смачкан .. Хората викаш *** и падат по улиците.. ние да не сме слепи бе .. всичко е стъкмистика и изсмукано от пръстите, няма никаква пандемия / епидемия. Това е ясно на всеки с 2 мозъчни клетки. И на вас троловете ви е ясно, ама не ставате за друго и сте принудени да се продавате за жълти стотинки за да изкарате за насъщния .. жалка работа ..
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я да видим къв контрол ще наложите като никой не ви бръсне тъпотиите за слива ..
10
4
 
12
 
! Отговори
Не! преди 3 години
Правилно! Никакви локдауни, никакви карантини! Маски долу!
9
11
 
9
 
! Отговори
#0CTABKA преди 3 години
Тези са на път да превърнат България в Бергамо. Но то се случва за съжаление, случаите от 20,30 рязко станаха по 500, 800 за ден.Неkaдъpници, що за майки са ги раждали?!?!? ОСТАВКА
8
12
 
10
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
За 10 случая на ден затвориха Държавата сега какво чакат?!? 800 на ден близо на ден за 2 седмици да затворят барове ,фитнеси,дискотеки, масови събирания за да се намали интензитета.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Министърът на образованието си мисли, че родителите на всяко дете с хрема му правят пср, че всеки кихнал учител се изследва?! Тоя човек вярва ли си?
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това че няма да се затварят градове ни го повториха около 50 пъти през последните 2 седмици. Когато един политик ежедневно ви повтаря и убеждава в едно и също, вярвате ли му? Всеки адекватен човек предполага, че в близките седмици ще има затваряне.
5
1
 
15
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Вижте му само мазната физиономия на този престъпник, Съд и присъда за теб корумпирано нищожество слуга на Боко
4
14
 
5
 
! Отговори
Данчо преди 3 години
Трябва да се блокира страната за да се овладее положението
3
1
 
2
 
! Отговори
Борис Бойков преди 3 години
И АЗ ви обещавам да нема КПП-та днеска Кълнем се у внуците
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ангельоф няма ли да го повозят в джипарката, да го снимат за фейса, че напоследък няма нови смешки?

Спонсорирани публикации