Отново голям скок - 785 са новите случаи на коронавирус

Над 1 300 души са в болница, 8 души са починали през денонощието
Обновена: 14 окт 2020 09:18 | 14 окт 2020 06:05, Елка Василева
423
Отново голям скок - 785 са новите случаи на коронавирус
Снимка: архив, БГНЕС

785 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие при изследвани 5 819 проби. Това е около 13,49 на сто от общия брой изследвани за денонощието. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 82; Бургас - 31; Варна - 27; Велико Търново - 12; Враца - 11; Габрово - 2; Добрич - 8; Кърджали - 20; Кюстендил – 6; Ловеч 6; Монтана - 19; Пазарджик - 16; Перник - 9; Плевен - 12; Пловдив - 87; Разград - 19; Русе - 19; Сливен - 16; Смолян - 6; София област - 11; София (град) - 259; Стара Загора - 35; Търговище - 6; Хасково - 14; Шумен - 39; Ямбол – 9.

Още по темата

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 25 774, като към момента 8 712 от тях са активни.

16 139 са оздравелите, от които 164 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 1 307 пациенти, 64 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 923. Осем души са починали през изминалото денонощие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


423
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой си изсмуква числа от пръстите.Вчера 587, днеска 785, утре сигурно е са 875.
343
2
 
1
 
! Отговори
до 362 преди 3 години
"Още четете жълта преса и "научните" глупости на Танзанийците." - Изпаднал си в Индуцирана Кома от телевизора, друже, ...на такива като тебе разчита психопатътСатанист Бил Гейтс, да си пробута генно-модифицираната ваксина за масово убийство!
342
2
 
0
 
! Отговори
До 362 преди 3 години
Още четете жълта преса и "научните" глупости на Танзанийците.Няма тест или лекарство или каквото и да е , което да е 100 %.А че тестовете били заразени ...е уникална глупост на човек , който няма представа
341
3
 
5
 
! Отговори
До изкукалите преди 3 години
Вместо да пишете глупости просто носете маски , за да не заразявате другите или си стойте в къщи и си пишете глупостите.ОК , грип е , ама лош, а и идват и други видове традиционно по това време. Колкото по-малко заразени и починали от пневмонии и усложнения , толкова по добре за оредялата ни нация. Пазете се хора, пазете и другите.
340
3
 
3
 
! Отговори
гулю гулю гулю преди 3 години
СЛАВИ - ПРЕЗИДЕНТ! КРАЙ НА КРИЗИТЕ!
339
0
 
4
 
! Отговори
СССР преди 3 години
Единствено Русия има ваксина за вируса!!Само приятелски на Русия държави ще получат ваксината и ще оцелеят!!
338
2
 
2
 
! Отговори
аре преди 3 години
славито президент и се оправя работата!
337
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Журналистите също са съучастници в тая мръснаИгра срещу човечеството! В днешно време, за да си журналист в голяма медия, трябва да си продадеш душата на Сатаната и да всяваш страх всред хората, като преповтаряш и преповтаряш ЛЪЖИТЕ НА ГЛОБАЛНОТО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО!!! АНАТЕМА!!!
336
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Журналистите също са съучастници в тая *** игра срещу човечеството! В днешно време, за да си журналист в голяма медия, трябва да си продадеш душата на Сатаната и да всяваш страх всред хората, като преповтаряш и преповтаряш ЛЪЖИТЕ НА ГЛОБАЛНОТО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО!!! АНАТЕМА!!!
335
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глобалното Сатанинското Правителство забива нож в гърба на човечеството в момента, и ако се поддавате на корпоративните медиини лъжи, че всички тия т. н. "мерки" са за да ви пазят от измислен смъртоносен вирус и фалшива пандемия, вече сте ЖИВИ МЪРТВИ!!!
334
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глобалното Сатанинското Правителство е повело открита война с/у световното население. Гаврят се с хората, като здрави ги затварят под карантина, здрави ги насилват да носят намордници и парцали - знак за подчинение, затварят им бизнесите, не им дават да посещават църкви, културни събития - концерти, спортни събития, футболни мачове, настройват хората едни срещу други чрез медиите. Странно, е че след всичко това, има заблудени, които си мислят, че правителството ги пази от некакъв вирус!!!
333
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чрез масовото тестване, което Сатанистите започват да го налагат въвВсички страни като задължително, уж за Ковид-19, търсят хора, наследници на специални гени, т.н. "Божествени гени", "God''s Genes", заДа ги ютализират/ умъртвят, чрез последващата ваксина, на база на генноинженерство, преминава през "кръвната и мозъчна бариера" на човек и му срива имунната система и той става лесно податлив наВсякакви бактерии, вируси и болести. При ваксинирането ще получите талонче, без него не можеш пазарува!
332
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Конспирация ли? Не вервам! В Бирмингам части на армията в маскировъчни облекла, въоръжени, обикалят по улиците и чукат на вратите на хората, като ги карат да се тестват за Covid-19 в мобилна лаборатория с тях. Защо ли!? Защото кръвните тестове отиват в световна кръвна банка с данни, където от ДНК-то ти знаят всичко за тествания. Данните отиват в компютри в Силиконовата Долина и оттам в централен компютър в Пентагона! Сатанистите търсят хора, хуманоиди, със специални гени, за да ги умъртвят!!!
331
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Конспирация ли!? В момента светът е яхнат от шепа истински Сатанисти, свързани по кръвна линия тайни общества, с лице Демократическата Партия на САЩ (Сатанински Американски Щати), това е НЕЧОВЕШКА-СИЛА, NON-HUMAN FORCE, около 1% от населението на Земята, но се опитва да налага техния план над останалите 99% хора, план за превземане на планетата, чрез силовите структури, полиция, а и някъде и армията е впрегната в тяхна услуга.
330
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да видим за утре сферата от тотализатора какви цифри ще даде. *** дето сте тука да промивате мозъци. Пожелавам ви от все сърже жестока болка и страдание за това което правите, къде осъзнато къде не. И ще си получите заслуженото рано или късно. Вие сте по голям позор и от тия дето ръководят тая кампания срещу човечеството. Жалки ***
329
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Забелязвате ли станахме по-прости от овцете ? - тях никой не може да ги накара да носят маски а ние ги слагаме доброволно." - В грешка си, станахме като стадо овце! На овца, ако и сложиш маска, тя няма как да я свали, ще си ходи с нея, дори няма да може и да пасе с нея, и накрая ще умре от глад. НаМаймуна, обаче опитай да сложиш маска, и веднага ще я издърпа от лицето си и запокити нанекъде! (маймунаЕцензурирана дума, о-лелеМайко!!!)
328
2
 
3
 
! Отговори
до 360 преди 3 години
"Забелязвате ли станахме по-прости от овцете ? - тях никой не може да ги накара да носят маски а ние ги слагаме доброволно." - В грешка си, станахме като стадо овце! На овца, ако и сложиш маска, тя няма как да я свали, ще си ходи с нея, дори няма да може и да пасе с нея, и накрая ще умре от глад. На ***, обаче опитай да сложиш маска, и веднага ще я издърпа от лицето си и запокити нанекъде!
327
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки трети PCR тест за коронавирус, е положителен, защото тестовете идват предварително замърсени с вирус (няма значение какъв, това го призна една люксембургска фирма, внасяща тестове от Китай за Нидерландия). Освен това създателят на уреда за PCR тест, казва, че уредът може да изкара положителен тест за всичко и на всеки! Това го доказа нагледно и президентът на Танзания, държавните лаборатории в страната изкарвали положител тест от плод папая, коза, дори и от нафта.
326
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на мутрата
325
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забелязвате ли станахме по-прости от овцете ? - тях никой не може да ги накара да носят маски а ние ги слагаме доброволно.Утре ще си купим и въженцата и ще се наредим на опашка !