101-ва вечер протест: Евродепутатката Клеър Дейли подкрепи недоволните

Движението по "Цар Освободител" е блокирано
Обновена: 17 окт 2020 21:24 | 17 окт 2020 20:58, Анисия Иванова
586
101-ва вечер протест: Евродепутатката Клеър Дейли подкрепи недоволните
Снимка: БГНЕС

Протестиращи отново са пред Президентството за 101-ва поредна вечер в София. Малко след 19 ч. започнаха да се събират първите недоволни.

Протестът преминава спокойно. Исканията остават същите - оставка на правителството, на премиера Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев, предсрочни парламентарни избори, машинно и дистанционно гласуване.

От трибуната малко след 20 ч. протестиращите бяха подкрепени от ирландската евродепутатка Клеър Дейли. Вчера Дейли беше в Поморие и не можа да дойде на стотния ден на протестите. Днес тя каза, че е тъжна, че управляващите не желаят да чуят гласа на протестиращите и че управляващите са злоупотребили с властта, съобщи БНТ.

Движението по "Цар Освободител" е блокирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


586
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
438
2
 
16
 
! Отговори
МАЦКАТА преди 3 години
Що не дойде за ХЕЛОУИН щеше да е мега яко...
437
2
 
23
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Нашите протестиращи искат да имитират Беларус.Готвят се да протестират и след като Борисов спечели изборите. Не разбират защо така усърдно искат да съсипят държавата, която Бойко направи стабилна за 10 години.Ние пенсионерите пак ще гласуваме за Бойко.Корнелия не става.
436
1
 
12
 
! Отговори
ВЕРНО ЛИ.. преди 3 години
ЛУКАШЕНКО ВИДЕЛ НА ТАЯ СНИМКАТА И СЕГА ИСКА ДА СЕ САМОУБИВА...
435
18
 
2
 
! Отговори
ИМА ТАКЪВ ИЗБОР преди 3 години
СЛАВИ - ПРЕМИЕР!
434
2
 
17
 
! Отговори
Не виждате ли преди 3 години
Хаджигенчо се влюби.
433
0
 
10
 
! Отговори
Аре стига де преди 3 години
На Афропата и стана навик да си изхвърля *** тука. И ни компенсира с гей бракове. Направо да ни компенсира с един голем.....връх..
432
2
 
22
 
! Отговори
11 преди 3 години
Тъз па паткa квай?
431
3
 
15
 
! Отговори
до 471 преди 3 години
Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.
430
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви искания за оставка на Гешев? То бива - бива некомпетентност и некадърност... но вече ми идва в повече. Гешев не е избран от народа и не може народа му искат оставка. Прокуратурата е независима. Ако можеше 3 арменеца и един шизофреничен президент да искат оставката на Главен прокурор-до сега нямаше да има държава.Тези, които му искат оставката са клиенти на прокуратурата.Румен пауър пойнта знае какво има при Гешев като доказателства и се тресе от страх.Ченето му трепери,а гламави суфлират.
429
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 462"мутрите пуснаха ... против Европа"А нещо за написаното ще кажеш ли, или няма какво и така е по-лесно?Между другото Барека - евродепутат говори ли ти нещо? Той също е "Европа". Нека не се лъжем, и*мет има навсякъде, дори и в най-проспериращите и демократични страни.
428
12
 
2
 
! Отговори
Слави Трифонов преди 3 години
Е по-красив. СЛАВИ-Президент!
427
0
 
16
 
! Отговори
Възхитен преди 3 години
Много хубава тая... И татуирана п.тка...Цветът на Европа...
426
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВСИЧКО Е ШМЕНТИ КАПЕЛИ БОРИСОВ НЯМА ДА ДАДЕ ОСТАВКА ЗАРАДИ ЕДНА ШЕПА КРАЙНО ЛЕВИ С БРУТАЛНИ МЕРАЦИ ЗА ВЛАСТ. ТЕ ИСКАХА НАРОДЕН СЪД.ТЕ РАЗНАСЯХА КОВЧЕЗИ И БЕСИЛКИ ПРОВЕСИХА.ВСЕКИ ДЕН НАСАЖДАТ ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА И НЕ ПОСТИГАТ НИЩО. НИЩО-ОСВЕН ЕДНО: ОТВРАТИХА НАРОДА С БЕЗУМНИТЕ СИ ИДЕИ.ДОРИ СЕ ИЗПОКАРАХА ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА РАЗДЕЛИЛИ БАНИЦАТА.НЯМА ДА ИМ СТАНЕ НОМЕРА НА ИРЛАНДКАТА.СБАБИКЯН И КОМПАНИЯ ЩЕ ПО(ВРЪЩАТ) РЕСТО СКОРО.АЙДЕ-ЧАООО-ЧАОО-ЧАОО АРМЕНСКИ МУТРИИИ!БОРИСОВ НЕ Е СЪНУВАЛ ЗА ТАКЪВ СИЛЕН ПИАР
425
2
 
17
 
! Отговори
ТАЯ ХУБАВИЦА преди 3 години
що не иде в САЩ, Русия, Турция, Беларус или дори в Ирландия да им обясни какъв мафиот е главният им прокурор. Наще си я викат, продажници...
424
1
 
15
 
! Отговори
Много преди 3 години
ПРОДАЖНИЦИ
423
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ирландска медия: Клеър Дейли, левичарката, лобист на Путин. Тя пл-юе по България, защитава и режима на Асад в Сирия.Била проучила Борисов. хахаха Проучила си е черните зъби и на Ташункоо сапа е проучила роднините. Те не я искат в родината и - тръгнала да бойкотира законното избрано правителство в мирна България!? Що не си купи имот в Сирия? А? Що си купи имоти в Поморие? Ние да не пасем трева като нейните ирландски о-вце? Всичко е ШМЕТНИ КАПЕЛИ-ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА.А родоотстъпниците и се кланят.
422
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клеър Дейли била комунистка? А кой създаде комунистите в Ирландия?
421
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Начи, на борисов може да се ока,вас сякаква подкрепа от свинари на ЕНП а на хора от народа, не, така ли? Той какво е, нещо спИциално ли? Не е ли избран да служи на хората? Ай сиктир, ***
420
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 39-ата среща на върха на Г-8 , Дейли обвини правителството на Fine Gael - Labour, че пр.оституира страната на президента Барак Обама и критикува това, което тя определи като медийно и политическо мърляне над съпругата му Мишел и техните деца по време на престоя им в Ирландия. Тя също така нарече Обама лицемер и военен престъпник, защото говори за мир, докато използва дронове за бомбардиране на чужди цивилни и иска да достави оръжие на сирийските бунтовници.Омазана е отвсякъде :D
419
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МУТРИ ВАДИТЕ ЛИ ОПОРНИ ТОЧКИ ОТ КЛОЗЕТА НА БАЦЕ? ХАХАХАХАА