За 103-та поредна вечер антиправителствен протест в София

Движението по булевард "Цар Освободител" беше затворено
Обновена: 19 окт 2020 22:30 | 19 окт 2020 20:33, Анисия Иванова
106
За 103-та поредна вечер антиправителствен протест в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, архив

На площад "Независимост" започна 103-тата вечер на антиправителствени демонстрации.

Вчера организаторите обявиха, че тази вечер ще има "изненада" и протестиращите ще отидат до сграда, до която до този момент не са били.

А по традиция протестът беше насрочен за 19 часа, но хората започнаха да се събират едва около 19:50. Движението по булевард "Цар Освободител" беше затворено, съобщи БНР.

По-късно хората да тръгнаха на традиционното си шествие към кръстовището на ректората и Орлов мост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: политикапротестСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
15
 
! Отговори
Положението е изтърв преди 3 години
Ей сега като плъзне Кови 19 след тия протести ще видите сега ще берете плодовете
47
23
 
6
 
! Отговори
стоян преди 3 години
Цяла България каза-Оставка,съд и затвор за Тиквата и цялата гербаджийскокомунярска пасмина.Само откровен *** би защитавал управляващата антибългарска хунта.
46
22
 
2
 
! Отговори
Аре да приключват! преди 3 години
Доган уволнява Боеко,назначава Нинова да командори ГЕРБ и ги обединява с БСП.Все пак и Нинова и Борисов са от БКП.Плесват с ръце и се прегръщат и връщат член 1 в конституцията!
45
0
 
8
 
! Отговори
ffffffffff преди 3 години
От църквата да си помислят над следното:Да, тези отдолу нямат много полза да се заяждат с по-силни от тях, ако знаят много истина, но те се лакомят за повече и в плановете им включва да образуват пространствена или времева вълна и да обърнат и поробят добрия!Затова ЗАБОГА, спрете с предателствата!
44
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди часове ха.кери хакнаха Пик. Това е поръчково и свързано с протеста.Безсилни са. Посягат на свободата на медиите.Тежко и горко на България ако народа не беше толкова мъдър.Мъдър е българина... защото е патил.Патил е много от същите... където се опитаха с метеж да бутнат България в пропастта.Благодарение на всички хора, които запазиха равновесие и не се поддадоха на лъжливите и крадливите-България е спокойна и мирна.БЛАГОДАРЯ, ВИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ПОДМЯНА
43
3
 
14
 
! Отговори
У лево сте сори преди 3 години
Баце пак си го премести. Ако някой му направи забележка от Брюксел ще се опрадае че протестърите са платени протестъри на черепа. Ходете та се борете с вятъра протестъри. А на изборите пак гласувайте за Герб както винаги досега правихте. Мога да се обздаложа че след някой друг месец резултатът ще е 365 на 0 за Баце. И от сега ви казвам че ще загубите и то доброволно и на най-големият протест-изборите. Знам че не можете да преценявате хората и затова няма да изберете Billy the Puppet(Цецо).
42
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Попитали един луд не го ли боли като се удря с камък по главата , а той отговорил , че го боли ама в промеждутъците му е гот и продължил да се удря , та и нашите бедни протестърчета не усещат , че са в същия филм .
41
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Постоянно пътувам из страната и имам лични наблюдения.Прави ми впечатление ,че навсякъде се работи.Събота и неделя също.Даже и през ноща в събота ,хората работеха по ремонта на магистрала Тракия.За кому ни Зите,които ще почнат да плюят че магистралата е построена некачественно, УТОЧНЯВАМ.В момента ремонтират участъка построен по времето на управление на другаря Станишев.
40
1
 
27
 
! Отговори
bTV кодирани новини преди 3 години
Протестиращите се събират - значи - няма протестиращи ! Протестът премина спокойно - значи - протест не е имало !
39
7
 
2
 
! Отговори
339 преди 3 години
ГЕРБ протестираха 445 дни против правителството тогава.Спряха протестите си и чак тогава ДПС свали кабинета.България винаги се е управлявала от бивши и бъдещи протестъри.Без изключения.
38
0
 
7
 
! Отговори
gosho преди 3 години
alo ,trite prasentca pazite li kovchezite,che sled poiskanoto resto shte vi tryabvat. koleda tazi godina za nyakoya troyka moje da doyde po-rano
37
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората са казали: "На лъжата краката са къси"С лъжа никой не е прокопсал никога.Рано или късно истината излиза на бял свят.Това е от време оно..където викат бабите.Та и на протеста същото.Лъжи и лъжи..само лъжи - инсинуации и клевети.Няма как да успеят с толкова дезинформация.Хората са информирани.Дори и лъжливите им сайтове се затлачиха.Всичко замириса.Дори и истината да кажат-няма кой да повярва вече на лъжливото овчарче.Оклеветиха България за едната жажда за м.ъст.Непростимо е.Отватиха ни
36
1
 
25
 
! Отговори
Смешни сте ! преди 3 години
Протестиращи няма , но протест има - що е то ? 103 ден на протести
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито е смешно, нито е тъжно. Никакво е. Лятото свърши бързо и студената бира замина запас . Протестирам срещу застудяването. Майтап бе, Уили! Най-насериозно обаче про тестирам срещу парнаджиите. Протестирам и че въобще на разбрах за какво са тия "въстания". Не че въстаниците разбират, де. Настройвам се своевременно на оптимистична вълнА в очакване на дядо Коледа и детето в мен се усмихва до уши.Запазете завинаги детето в себе си, казва Христос.
34
0
 
23
 
! Отговори
Свободна тв преди 3 години
БСП даде заявка за властта, с МАСЛАРОВА!!! Е поне едно яйце не засужава ли нинова ? Люспа от домат поне ???
33
1
 
27
 
! Отговори
хахахахаха преди 3 години
Хайде някой да си признае, че вече фактически няма "протест". Има няколко кукувици, които се чудят, защо са там. Те и без това няма какво да правят иначе.
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ах ,каква еуфория и патос имаше в репортажите на Божков ТВ,когато имаше 200-300 кряскащи.Явно сега и на тях им просветна ,че стават смешни,като проституиращите.И спряха с излагациите.
31
0
 
30
 
! Отговори
Смятайте преди 3 години
щом вече и репортер не пращат на "протеста", ами слагат снимки от архива. Тримцата за какво са отишли? Да подават за бог да прости за погиналия им опит за метеж ли?
30
1
 
22
 
! Отговори
ДО 34 преди 3 години
НЕ Е ОТ ТАЗИ ВЕЧЕР ЕСНИМКАТАЧЕТЕТЕ - АРХИВ ПИШАТ
29
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
снимката от днеска ли е,само питам защото едни други са снимали един клошар със сто кила ***,ще има за всички протестъри.определено луди хора