Арест за 48-годишен, системно насилвал съпругата си

Д.Г. е задържан за срок до 72 часа
20 окт 2020 13:50, Ния Христова
16
Арест за 48-годишен, системно насилвал съпругата си
Снимка: Pixabay
48-годишен мъж, който е обвинен в системно домашно насилие над съпругата си, е бил задържан. Това съобщиха от Софийската районна прокуратура, цитирани от Bulgaria ON AIR.
 
Срещу Д. Г. е повдигнато обвинение за лека телесна повреда, която според прокуратурата се изразява в болка и страдание. Мъжът системно е упржнявал психическо и физическо насилие върху жената в жилището им в София.
 
Наказанието за провинението е лишаване от свобода. 
 
На 18 октомври прокурор при Софийската районна прокуратура е постановил задържане на обвиняемия Д. Г. за срок до 72 часа. Утре трябва да бъде изготвено и внесено искане до Софийския районен съд за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не Ви е известно, има и жени, които лъжат, че са малтретирани от мъжете си, за да ги наранят, отмъстят или др. !Какво по-точно е станало между тях, само те си занят със сигурност, но стана мода все мъжът да е насилник, а жената - невинна жертва, толкова модно, че чак ми става съмнително
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психопад се пише психопат и няма нищо общо с косопад. Същото се отнася и за милите момчета. Мили момчета отваряйте си очите, защото с луда изтрещялка няма как да се живее. И нещата не се оправят, а стават по-зле. Затова и не подписвайте брак, че да миже бързо, лесно и с минимални загуби да се откачите от лудата изтрещялка, ако имате малшанс да ви се падне такава. Та, така мили момчета.
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опасно е със психопад. Затова съветвам младите момичета да не бързат, внимателно да проучат кандидата за сърцето си. Бъдете критични и взискателни. И помнете мили момичета вия заслужавате повече.
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май не помните какво стана с няколко жени, които се опитаха да се разведат с мъжете си на силни и. Жокер, никоя не живя дълго след това.Така, че лесно е да кажеш, "на пусни го!" ама не се знае как ще реагира психото.Даже жалба в полицията да подадеш често е опасно, защото като го пуснат се прибира вкъщи бесен и не се знае какво ще стане.
10
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Образование му липсва на потния, шкeмбaт, прocт бугароталибан. И майка му е търпяла баща му и той е гледал и се е учил.
9
5
 
10
 
! Отговори
Мими преди 3 години
Няколко мили дами,които постъпиха,както ги саветва 1,вече не са между живите!Бившите им ги убиха.Насилника не позволява да бъде изоставен!
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С маска ли е бил, това е важното!?
7
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази що не се е махнала след като толкова дълго я е тормозил? За да може да го вкара в затвора и да му вземе жикището... Законите се нуждаят от промяна. Тази като е била тормозена е трябвало да се изнесе и след това веднага да подаде молба за развод. Не да чака да го направят затворник човека. Кой знае колко му е пилиа душата...
6
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не трябва да влиза в затвора в такива случаи. Трябва съда да постановява автоматичен развод и на момента кой от къде е. Единия се изнася от апартамента - този, който не е собственик и всичко се нормализира. Без збачение от пол, възраст и социално положение. Децата отиват при страната с по - добри социални характеристики или по уговорка между родителите. Сегашните закони в тази област са силно дискриминативни и несправедливи. Трябват сериозни промени в закона за семейството.
5
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даки е годен или не за семеен живот решава само жена му. Никой друг. Ако е негоден го зарязва и толкоз. Не да иска от него да прави неща, които не е склонен и с това да го изнервя и дразни до подлудяване... Българския мъжж НИКОГА не е бил склонен към НЕПРЕДИЗВИКАНО насилие. За да се стигхне до там системно да го използва някой трябва да му е лазел по нервите доста дълго. Мисля, че и тя трябва да влезе в затвора за това. Ако е смятала, че не става, не е трябвало да го тормози, а да се разведе.
4
3
 
4
 
! Отговори
Уйчо преди 3 години
До И.Б. И обучението да трае 5 години- от 2 до 5 годишна възраст и да засяга и момчета и момичета.Защото след седмата година е безпредметно.
3
13
 
27
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
До И.Б.Ако не Ви е известно, има и жени, които лъжат, че са малтретирани от мъжете си, за да ги наранят, отмъстят или др. !Какво по-точно е станало между тях, само те си занят със сигурност, но стана мода все мъжът да е насилник, а жената - невинна жертва, толкова модно, че чак ми става съмнително !!!
2
9
 
27
 
! Отговори
И.Б. преди 3 години
Такива мъже трябва да бъдат не само отстранени от семейството, но и да бъдат превъзпитани. Те явно са негодни за семеен живот. Принципно е добре да се въведе нов учебен предмет "Създаване на семейство и грижата за него" или подобно.
1
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми, като някой ви бие, мачка и насилва, мили дами, РАЗВЕДЕТЕ СЕ И ГО ОСЪДЕТЕ ! Шокиращо, знам.