Борисов от Facebook: Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!

От нас зависи да минем по по-лекия път, написа премиерът
27 окт 2020 23:12, Красимир Ангелов
186
Борисов от Facebook: Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!
Снимка: Facebook/Бойко Борисов

"Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!“, написа премиерът Бойко Борисов в своя профил в социалната мрежа Facebook по повод новите мерки срещу разпространението на коронавируса у нас.

Още по темата
"Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила. Екипите, които спасяват животи, апелират да бъдем отговорни. За да опазим себе си и близките ни", написа министър-председателят.

"Да, вирусът е силен. Постави ни пред безпрецедентно изпитание. Не можем да спрем всичко в държавата и не бива! Но можем да сме отговорни и да отслабим разпространението му. Като не забравяме колко важно е да носим маска, да спазваме дистанция, да сме стриктни с дезинфекцията. И навреме да потърсим нашите лекари, когато имаме нужда. Защото те знаят как да ни помогнат", написа още Борисов и завърши:

"Затова - замислете се, когато видите медиците ни пред болниците. От нас зависи да минем по по-лекия път. Веднъж доказахме, че заедно можем да се справим. Да го направим пак!"

Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила....

Публикувахте от Boyko Borissov в Вторник, 27 октомври 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов ни назидаваше от джипката...сега започна и от болничната стая...не можем да я караме с премиер,който не се знае кога ще излезе от нея и с какви последствия...голям акъллия го раздава,а самият той щом се е заразил значи не е спазвал мерките за безопасност...и много други неща той не спазва и затова дереджето ни като държава е такова...
134
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БългаринАбе варварин! Когато взеха най-меките мерки на Балканския полуостров и в почти всички европейски страни ревяхте: диктатура, геноцид, ограничаване свободията и т.н. Сега когато взема мерки проработили в една 80милн.Корея. Пак ривете. Там го карат на едни маски и проследяване на хората. Задължителна 14 дневна карантина от самолета. И самите хора докладват показатели като температура, кръвно и т.н.на електронно приложение. Тук пускат незаконни записи на ББ, ама не можело да ги следят!?
133
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дръж фронта Баце, щом сороските прасета у форума беснеят, че не ни затваряш, значи си на прав път. Ако съм на тебе ще им спра менте тестовете и съвсем ще окапят
132
20
 
14
 
! Отговори
Българин преди 3 години
С не вземането на сериозни мерки, Борисов извършва генодиц срещу българското население. Не може да кажеш на хората - спазвайте дистанция и до толкова да ти е управленическото мислене. Скоро ще имаме по над 100 жертви на ден. А Бочко ще се крие като мишка и ще го е грижа повече за икономиката от колкото за хората. Ваксина ще има скоро. По-добре затвори и изчакай. За месец няма да се срине икономиката.
131
9
 
12
 
! Отговори
До 150 Ядосана преди 3 години
Я вземете малко да се информирате , а не да повтаряте като папагали Швеция.Там има над 6000 починали , сега има бум на болни при това млади и без придружаващи заболявания и тотално промениха модела на поведение. Ако поназнайвате английски има достатъчно статии в нета
130
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце иска да ходи на ресторант, той женица няма да му сготви топла супа сега с тоя грип.
129
7
 
21
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Държавата не можем да спрем, но ти поне спря (поне временно) да се шматкаш като муха без глава наляво - надясно с джипката.И да ни заливаш с идиотщини от нея.
128
10
 
3
 
! Отговори
Алов преди 3 години
Настрана с платените коментари. Ясно ли ви е ако сте болни и не ви приеме никой никъде,че за вас това е края, няма значение какъв сте и дали харесвате някой вие си отивате и толкоз. Това е пред военно положение, когато казват набори от 16 до 60 години да се явят в запаса. Всички са живи, но чакат нещо лошо да стане сега е такъв момент. След 1 месец започват военните действия.
127
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чули ли сте досега някой минисър или депутат от герб да е умрял от Ковид? Аз не съм. А всички те са тлъсти и слабо подвижни. Е, толкова ли е опасен този вирус в такъв случай?
126
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата е лично виновен за бума на корона вируса. Ако не беше неистовия му страх от служебен кабинет, нямаше да се събират по 50000 души на протестите срещу него, нямаше да изпраща 10000 полицаи и и няколко хиляди охранители от Ипон и Делта Гард и да ги преоблича като ченгета. Всички те стояха с часове плътно един до друг и се заразяваха.
125
14
 
16
 
! Отговори
Ядосана преди 3 години
За пръв път съм съгласна с Борисов! Никакво затваряне! Вижте модела на Швеция! Не разбрахте ли, че няма смисъл от маски и затваряне? Овце!
124
7
 
4
 
! Отговори
Тръмп преди 3 години
Боко, бъди мъж! Учи се от тръмп!
123
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преструва ли се Тиквата на заразен от Ковид? Да - палец нагоре, не - палец надолу.
122
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът, който за 3 месеца едвам се научи да си слага маската, който беше глобен с 300 лева затова, че не носеше маска в Рилския манастир, който по време на пандемия се съдра предизборно да се мота със служебния джип, сега дава акъл какво да се прави, когато се зарази.
121
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можеше да се очаква. Защо седяхте по кафенетата, докато сънародниците ви протестираха против престъпното управление на Тиквата и Прасето? Е, като не излязохте навреме, сега няма хич да излизате.
120
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце, ако пукнеш от короната, мис *** ли ще ти харчи купчинките и кюлчетата?
119
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато през пролетта ви се казваше да спазвате мерките ,когато всеки ден ви напомняха да се пазите,че е опасно , вие заплашвахте и плюехте по щаба.Сега обвинявате,че не са взети мерки .Засрамете се. Мерките можем само ние да си ги направим и да ги спазваме. Ама -не ! Трябват ни дискотеки,барове ,да се бутаме по улиците като стадо! *** народ!
118
8
 
10
 
! Отговори
Ко преди 3 години
Ще спрете, ще спрете, ако не искате да *** хората пред болниците.
117
10
 
15
 
! Отговори
Аха преди 3 години
Никой нищо не спазва. А кога ли някой в България нещо спазва. Тоя народ разбира само от тоя.га.
116
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно това са мисли на Шехерезада ,Толупа не знае да пише по интернет