Заместват ли онлайн партитата затворените клубове?

DJ Дамян подготвя втори сезон на интернет дискотеките
29 окт 2020 20:50, Ния Христова
5
Заместват ли онлайн партитата затворените клубове?
Снимка: Pixabay
Дискотеките и нощните заведения затвориха и сега се очаква да започне вторият сезон на онлайн дискотеките. По време на първата карантината DJ Дамян организира подобни онлайн партита.
 
Нощните заведения и баровете отново са поставени пред огромен натиск и борба за оцеляване. Не само артистите, но и целият обслужващ персонал има притеснения за месечните си доходи.
 
"Ситуацията може да е някаква конспирация, възможно е и да е истина, това не е от никакво значение. Въпросът е да спазваме мерките, това е задължително. Сигурно има хора, които ще затворят заведенията си и повече няма да ги отворят. Вероятно ще има и такива, които ще фалират. Определено доходите на колегите от бранша ще намалеят", каза Дамян пред Нова тв.
 
Затварянето на заведенията означава, че ще има втори сезон на онлайн дискотеките. Вечерните забавления за феновете на нощния живот ще бъдат в интернет. DJ Дамян е в центъра на събитията и той вече е получил стотици съобщения.
 
"В момента, в който започна да се коментира затварянето на заведенията, съобщенията към мен започнаха. Появиха се мемета, които съобщават: "Очаквайте сезон 2 на DJ Дамян". Определено интересът е много голям. Оказа се, че и българите от чужбина очакват това парти отново да се върне", допълни диджеят.
 
Първото онлайн събитие е планирано за този петък. "Тогава стартираме първия купон от втория сезон на интернет партитата", допълни Дамян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"диджей" Дамян - *** с фенове. Дано поне може да си избърше *** след вц-то...
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи онлайн парти? Битов алкохолизъм... АЗ всяка вечер съм на онлайн парти - пия до 12 и си лягам!
2
1
 
4
 
! Отговори
Б. Б преди 3 години
Тия завалиите не ги виждам до Гергьовден 2021 как ще отворят при тая пандемия.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
DJ Дамян, баси лудака е тоя, искаш ли българска простотия, при него бълва от нея :D