Въпрос за вота: Докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов?

Политолог: Все още може да има и предсрочни избори
Обновена: 3 ное 2020 14:13 | 3 ное 2020 10:10, Веселина Йорданова
320

Всичко може да се случи, все още може да има и предсрочни избори. Това коментира политологът и изпълнителен директор на "Галъп" Първан Симеонов в студиото на "България сутрин".

Според него обаче е все по-вероятно да има редовни избори. Симеонов коментира, че най-логично изглежда от "Отровното трио" да правят нещо с Мая Манолова в политиката.

По думите му идват избори и всички играчи на политическата карта се преориентират в предизборен режим, което е нормално и не трябва да ни учудва.

"Имаше моменти, в които хората бяха на различни кръстовища - всеки си имаше различна барикада. Но врагът беше общ. Генералната репетиция беше миналата година на местните избори в София. Въпреки че оставка няма, много трудно ми се вижда Борисов да бъде припознат като основен управленец в страната в следващите години. Това е един от успехите на протеста. ДПС също успяха да ударят управленския модел. Те по някакъв начин успяха да изтласкат статуквото", коментира политологът пред Bulgaria ON AIR.

Симеонов изрази мнение, че традиционно българското общество е срещу управлението си. Либералната общност подхождала с известно политическо високомерие към всички останали. Мая Манолова пък успяла да намери своето място на площада едва в последната фаза на протестите.

"Най-важното за мен е докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов. Другото голямо нещо е президентът Радев. Всеки авторитет в обществото се оказва в някакъв момент застрашен. Президентът като че ли остана единственият авторитет, който остана на плюс. Хората, които не обичат тая власт, ще продължат да не я обичат. Аритметиката ще остане същата в крайна сметка", допълни той.

Изпълнителният директор на "Галъп" прогнозира, че вероятно от ГЕРБ ще продължат да раздават пари до края на управлението си. Коронакризата щяла да намали някои от различията в обществото. Автентичният лидер на протеста в най-силната му фаза бил Христо Иванов, а не Отровното трио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предсрочни избори няма да има!
169
6
 
3
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
това е долна лъжа, че тур..ция са ни държали роби 5 века!!османнско владичество се казва, а не тур--ско робство! Чак накрая се смрачило и на вълни за по няколко месеца ставало нещо страшно, така половината свят срещу България сама, знаете ли колко светло е било преди няколко века и всичко е имало! Сега е пикът на нощта и най-страшното робство! Втората световна е било края на света, преди нея, лятото,нощта е траела 2 часа и смазващо превъзходство на денят! То ще се съмне, ще се види, това вълна
168
2
 
14
 
! Отговори
ами Първане преди 3 години
ръстът на Славуца е може би към 2м.Едва ли повече ще продължи да расте, на тази възраст даже е започнал да се смалява-нормално за човешкото тяло.А сега по темата-яко го помпате тоз пр.ос.так и отново ще се издъните.Той семейство ,жена и деца не можа да завърти ,държава ще управлява
167
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените бабички и суджук чекмеджиите плюят по Слави, все едно мравка да плюе срещу слон.
166
2
 
1
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
И вързанките им и остриета са измамни, както и те самите, почти цялото е измама на тия тур..ци, освен че трябва да вярваш че са нищожни, трябва и да ги гледаш продължително време да ги осветиш с очите си, за да ги видиш по-добре, защото те са най-чернокожи, кво ше ми обиждат кафавия нег..ър! Но може и истина да натрупат по себе си, ако си блейкал някаде в миналото и изключил от мислите си злото, защото всичко наред за момента, или ако се съюзят огромна бройка срещу сам човек,могат да скупчатИСТИ
165
3
 
1
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
дойде ли ти баш тур..чин, страшно измамен е! Мамят надигайки във фитнес залите, може би ти си отслабен щом те ударил и те насинил, а не че той силен, вярваш до последно че е нищо и 1000 пъти повече по себе си има само лъжа и по-малко от 0,1% истина, а само истината е важна и целият в слаби места, атакувай го навсякъде! И атаката е защита!
164
1
 
13
 
! Отговори
дъното идва преди 3 години
Премиер Слави вице Азис пиян народ пее песни па се прегърне.
163
2
 
11
 
! Отговори
Другоселец преди 3 години
Ако е верно ,че ТВ 7/8 има около 2000 абонати./Към 06.10.2020 г. 2018 абоната./ Ето ви я социологията.Не вярвам, че народ който не иска да гледа 7/8 ТВ, ще тръгне да гласува за Славчо. Хайде да умножим 2000 телевизора по 5 човека, стават 10000 гласа ,при 100 % гласували са около 0.30 %. За 4.00 % трябват 140000-150000 гласа приблизително. Нещо не излиза сметката. Да се чуди човек как някой агенции стигат до 15 % и отгоре.Все пак ,те уточняват ако изборите бяха днес.
162
4
 
1
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
Много на брой са злите и не са само тур..ция, даже малко злите са по-проблемни от тур..ция, а руснаците не са ли най-големият проблем на бг, които са малко зли, макар че има и някакви европейски славяни! Но нападнете най-после тур..ция, в тая тъмница и джунгла, се настървяваш по единично срещу конкретния, довършваш го докрай щом по-силен, и чак тогава отправяш поглед върху следващия враг, първо тур..ция да разчистим! Много са зле тия!
161
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А докъде може да стигне падението на Борис офф? Има ли дъно?
160
3
 
1
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
Ето ви изчислеието само за тур..ците, но не са ни поробвали и не ни поробват само те, а половината свят, на тур..ците 18 нули им сложи бройката да е! Делено на три са 6 нули,защото в пространството си пречат един на друг, а от разстояние не могат много и не могат да се скупчат лесно! Може и да могат, ако си блейкал някога в миналото! Тур..чинЕпоне1000пъти по-нищожен от нито добрия-нито злия и поне100 000, от средност.българин,който е100ПЪТИ.Милион деленНАпоне1000,тур..ция,силнаКОЛКОТО1000българи
159
2
 
18
 
! Отговори
ужасен преди 3 години
Леле хора, представяте ли си Слави, Мая, Триото, Христо и кой още беше в парламента догодина...примерно Цв.Цв......Лелеле кво меле се очертава!!!! А са заради Ковида не мож и си биеш камшика!!!!
158
5
 
20
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Преди 10 години пътувах до София със самолет.В него пътуваха група софийски пенсионери.Усещаше се,че са хора с възпитание,култура и високо ниво.Мястото ми беше сред тях,така,че волю неволю трябваше да слушам разговорът им.Говореха за Трифонов,че Сашо Дончев от Овъргаз тогава му плащал по 50 000 евро на всяко шоу когато плюел по Костов с безвкусните си шегички и шкечове!Същото правеше и с Борисов.Но никога с Царя,със Станишев,с Орешарски,с проф.Беров?!Явна е червената нишка с Позитано и мафията!
157
0
 
0
 
! Отговори
Helvegen преди 3 години
https://youtu.be/DD65K4VR6LwПътят към ада казват бил постлан с добри намерения. И докато духът на войната Хермод се опитва по всякакъв начин да ви каже, че това което сте направили с тази държава няма аналог в познатата история - вие излизате с някакъв селя.нду.р популист, който няма куража да си признае, че е подслушвал, тормозил, изпълнявал медиини брадвички по поръчка или по шуробаджанащина. И щом се осмелявате на най-старото племе на Европа да направите тия номера и да си мислите,че ще мине
156
5
 
14
 
! Отговори
Абе гледам преди 3 години
Всички социолози обгрижват задните части на нещеш ли Корнилея, нещеш ли Слави, отровно трио, Мая Манолова и кои ли не.Продажници нещастни !!!
155
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първане, Първане, да те такова кой къде те хване :)Христо лодкаря бил лидер на протестите, Чалгаря и Фигуранта с най-голямо одобрение ......
154
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докъде?Докъдето стига простотията на българския народ, което означава че може да стигне до 80%.
153
4
 
3
 
! Отговори
КрумСтрашни преди 3 години
Бивш военен , бивш пожарникар , бивш водещ кой да си избера моля за помощ?
152
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато избираме такива като Слафчо, ще продължаваме да стържем дъното.Колко хора избягаха от шоуто му, понеже не се трае, колко жени избягаха от него, понеже не се трае.Сега искат да яхне целия народ.Луди ли са какво са??
151
5
 
20
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Тоя сатанист ще става новия месия, нов златен пръст, с ББ бяха дружки преди да се скарат за имот до Японския хотел. Тоя "патриот" дето пя химна на стадиона с тениска с череп и кости(масонски орден) на Филип Плейн (сатанист) и с катарама череп, на същия концерт танцьорките бяха с кози рога, ама народа слуша чалга та ще го вкарат в парламента. Ай наздраве и пускайте Азис.

Спонсорирани публикации