Въпрос за вота: Докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов?

Политолог: Все още може да има и предсрочни избори
Обновена: 3 ное 2020 14:13 | 3 ное 2020 10:10, Веселина Йорданова
320

Всичко може да се случи, все още може да има и предсрочни избори. Това коментира политологът и изпълнителен директор на "Галъп" Първан Симеонов в студиото на "България сутрин".

Според него обаче е все по-вероятно да има редовни избори. Симеонов коментира, че най-логично изглежда от "Отровното трио" да правят нещо с Мая Манолова в политиката.

По думите му идват избори и всички играчи на политическата карта се преориентират в предизборен режим, което е нормално и не трябва да ни учудва.

"Имаше моменти, в които хората бяха на различни кръстовища - всеки си имаше различна барикада. Но врагът беше общ. Генералната репетиция беше миналата година на местните избори в София. Въпреки че оставка няма, много трудно ми се вижда Борисов да бъде припознат като основен управленец в страната в следващите години. Това е един от успехите на протеста. ДПС също успяха да ударят управленския модел. Те по някакъв начин успяха да изтласкат статуквото", коментира политологът пред Bulgaria ON AIR.

Симеонов изрази мнение, че традиционно българското общество е срещу управлението си. Либералната общност подхождала с известно политическо високомерие към всички останали. Мая Манолова пък успяла да намери своето място на площада едва в последната фаза на протестите.

"Най-важното за мен е докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов. Другото голямо нещо е президентът Радев. Всеки авторитет в обществото се оказва в някакъв момент застрашен. Президентът като че ли остана единственият авторитет, който остана на плюс. Хората, които не обичат тая власт, ще продължат да не я обичат. Аритметиката ще остане същата в крайна сметка", допълни той.

Изпълнителният директор на "Галъп" прогнозира, че вероятно от ГЕРБ ще продължат да раздават пари до края на управлението си. Коронакризата щяла да намали някои от различията в обществото. Автентичният лидер на протеста в най-силната му фаза бил Христо Иванов, а не Отровното трио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
1
 
1
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
След като намалиш и прецениш реалната им сила, като бройката им смъкнеш с корен на кубична степен, а не корен квадратен, и е спорно дали кубичен или квантов и четворичен, тогава още ги смаляваш и преценяваш, делейки на това каква малка истинна част имат и колко са нищожни, дяволът се отмята някъде на ниво 1 към 500 истина към лъжа, но и 500 пъти по-голяма бройка може би! Максимумът са злото е 1 към 6000, но те много нищожни из-роди, много злите не са толкова страшни, защото си пречат в купа си.
149
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
изглежда от "Отровното трио" да правят нещо с Мая Маноловас тия малки пишлета и тая разчекната ***** едва ли нещо могат да направят
148
1
 
23
 
! Отговори
Рошко преди 3 години
Слави обира протестния вот. Той не е бил в политиката и хората търсят нещо ново. Според мен и той като Бареков ще излъже хората. Като заменим един пожарникар с един фолкаджия какво ще спечелим? Ще получим още от същото. Какъв управленчески опит има Славито, че да управлява държавата? Той с едно виолончело не се е справил, че с държавата...На какъвто певец се прави, такъв и политик ще е.
147
0
 
1
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
Щом говорите за Слави, говорете и за сам човек!Всичкото си има изчислението! И го прочетете това защото е много важно!Истинната малка част на лъжливите е сигурно почти равна на истинната част на истинните, които са малко на брой! Има и други светове и галактики и не ги знам колко са и не е толкова лесно да се изчисли, но за тая планета по-може да се изчисли, тур...ците може и да са кватрилиони и да се крият под земята!Първо намаляваш с корен на трета степен,защото си пречат един на друг.....
146
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
подкрепата Бареков Тривонов е измерител на опострачването на нацията
145
2
 
21
 
! Отговори
Слави=Бареков преди 3 години
Слави е Новият Бареков ! Така и ще свърши !
144
1
 
5
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
Истинският Слави Трифонов не е ли куче??А кучето НЕ ПРЕДАВА родината!
143
4
 
18
 
! Отговори
Много е просто преди 3 години
Слави е поредният филиал на БСП !
142
6
 
1
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
Може и да подменят Слави най-редовно, но да го заплашват и той как сам срещу всички?Това е важна тема, четете коментарите тука и издирете кой е истинският Слави, ако е някакъв друг, да му помогнем, това е много важно за България!
141
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До избирателТой сам си го направи, няма смисъл някой да го маскари Слави
140
1
 
10
 
! Отговори
Много лъже тоя преди 3 години
Вече започнаха дежурните скалъпени-лъжливи прогнози на дежурните БСП анализатори - Андрей, Кънчо и Първан ! И на края никога не познали !
139
3
 
3
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
а не е ли единият славчо някакъв американец, и ако е американец, ква му е ползата да плюе против тиквата? Но те много тикви и тогава може да е била банкерска тиква от нейде другаде.
138
0
 
6
 
! Отговори
Накратко 3: преди 3 години
Ето ви примерно решение - създаване на експертен екип специално фокусиран върху периода 2002 - 2008, когато Сакси и компания и тройната коалиция въведоха тези реформи. Експертният екип е под прякото ръководство на министерство на вътрешните работи и има три основни цели - установаване на точния размер на щетите нанесени от колониалния режим на Сакскобурга, разследване на лобизъм нанесъл щети на държавата в особено тежки размери и поправяне на тези 52 процента функционална неграмотност. Анонимни!
137
2
 
6
 
! Отговори
Лидер на протеста преди 3 години
Брей, Христо Бойкикев Маджото , по-известе като Пинокио за афинитета му към послъгването бил лидер на протеста, само дето неучаствал !
136
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ си заминават по единия или по другия начин. Даже да имат резултат, близък до БСП и по някакъв начин попречат на ляво-центристка коалиция, след три неуспешни мандата властта ще отиде при президента. Дали ново правителство или служебно такова, ще има реваншизъм срещу тази корумпирана, престъпническа хунта защото те си го изпросиха. Всичките им престъпления ще лъснат и като цяло ГЕРБ ще изчезнат от политическия живот точно като НДСВ. Мутрата ще е до Март 2021, да се радва докато може.
135
1
 
10
 
! Отговори
Накратко 2: преди 3 години
Абе ей - и докато тайсън кючек и комбайнеро интелигентска са най-великите производения на българския постмодернизъм, а от програмния ефир струващ 78 стотинки се лее помия, която само фърля кал, а не дава решения, защото ако даде решения ще настъпи грешната леха и току виж половинмилионния му джип някой го извадил от там и го гръмнал. Това е медийният посредник - който е специалист в нищоговореното и това да прави атомни шокови Кукута и шокови изказвания без никакви решения и експертен екип!
134
1
 
1
 
! Отговори
fffffffff преди 3 години
До Вуйчо ВаньоМоже и да си прав, но ако сичките партии са проект на БКП, имат ли полза те от ниска избирателна активност, каквато искаше шоуменът? Може и да имат, аз отде да знам. Но дето знаят си пишат.
133
3
 
4
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Абе сега се псу ват обещават, а пА след изборите рЕзко си прощават, пА се цунат и започва колективното крадене. Кефи ме как новия парламент всъщност е бившия партиен дом и си е логично - все пак всички партии са проекти на Б К П - това е истината другари, а вие се карайте дали Бойко или Корнелия.
132
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и машината им прави главите на тия умн.ици! защото те тъппи из-роди тия политолози! Кво ме интересува кво казали, важното коментарите отдолу!Байдън като дойде на власт ще тръгне ли да подменя герб или предсрочни избори? Ако смятате че Тръмп е българомразец и негод.ник, цъкайте зелено! Байдън или някой друг, различен от тръмп, със сигурност е по-добре за бг, ако е байдън ще продължите ли да протестирате?
131
0
 
5
 
! Отговори
Накратко: преди 3 години
Сакскобурга с неговите "реформи" нямащи аналог в цяла Европа и в целия свят е създал не една, не две, а три държави и всички ние сме в 1984. Тоя мръсен нацист унищожи държавата с администрация, ненужна бюрокрация и прекомерен товар върху администрацията, който е довел не до децентрализация, а до тотална и безкомпромисна централизация по-лоша от времето на политбюро. Ушев ще ми говориш за "комунисти" чак като приключите с нацистите и с тоя дето застреля учебниците по българска литература за 20век