Д-р Хичев: Няма доказателства, че COVID-19 е изкуствено създаден

Вероятно става въпрос за естествена мутация в генома на вирус
5 ное 2020 14:28, Ния Христова
49
Д-р Хичев: Няма доказателства, че COVID-19 е изкуствено създаден
Снимка: Pixabay
"Мерките в САЩ се отпускат или затягат в отделните щати в зависимост от решенията на съответните здравни власти. Федералното правителство не се намесва особено активно в тази област. За съжаление за денонощие отбелязахме нов антирекорд – 100 хиляди новозаразени за едно денонощие, което означава, че тенденцията не е добра". Това каза в ефира на Нова тв д-р Румен Хичев, който е ръководител на група в кризисния щаб за коронавируса в Министерство на здравеопазването на САЩ.
 
"Надявам се, че няма да се стигне до колапс на здравната система, тъй като, ако болничната система рухне, това неминуемо ще повлече цялата икономика", категоричен е той.
Още по темата
 
"Без болнично обслужване хората, които работят в критично важни сектори  на икономиката не биха били в състояние да изпълняват своите задължения. Затова е стратегически важно за всяка една страна поддържането и функционирането на болничната структура", дъпълни д-р Хичев.
 
"Поне към момента не съм видял доказателства за това, че COVID-19 е изкуствено създаден. Чувал съм спекулации по въпроса, но доказателства не съм видял. Най-вероятна става въпрос за естествена рекомбинация, мутация, в генома на този вирус, който е част от едно семейство вируси, с които човечеството се е срещало от векове", посочи още експертът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е изкуствено създаден, щото това не е вируса от който заболявате. Това което се открива на Pcr теста няма нищо общо с болестта. Тези мерки са заради бройките от тестовете. А болестта е грип. Както вече властта каза - грипа изчезна тази година, няма никакви случаи на грип. Това е така, защото на хартия наистина изчезна, сега го записват като ковид. тези които са боледували от сериозен грип знаят. В Сащ дори и удавник са записали като починал от ковид, защото е бил позитивен. Това ви е короната
17
2
 
13
 
! Отговори
Голяма “логика” ! преди 3 години
По същата логика няма доказателство и, че вирусът е естествен ( не е открит още естествения му носител в природата )
16
1
 
1
 
! Отговори
Куне -кмето преди 3 години
аз сметам че тоа вирос не е напраен искуствено и съм много уверен и мойто мнение го казва и тоа професор
15
2
 
11
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Бунак!!! Чети фейсбук, бегемама и форумите на днес беге.Там са истинските професори. Те са единодушни - вирОс няма и е изкуствено създаден!!!111едноедноедностоиединайсе
14
5
 
4
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Оффф, защо сериозни учени си губят времето да обясняват глупости!? Хайде сега направете и семинар с катедрата по физика в СУ да докажат, че Земята е плоска. Или пък професорите от ВМА, че с PCR тестовете не ни чипират. Хайде малко по-сериозно ...
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забелязвате ли как никой не говори за това че вирусът може да е изкуствен, дори любопитните журналисти по други поводи задаващи свръх *** въпроси сега мълча!Само от това мълчание трябва да ни светне лампичката!
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не искам да слушам глупостта за оня гладен китаец дето изял прилепа и прееебал цял Свят!!!!
11
5
 
7
 
! Отговори
what the f*ck преди 3 години
Създаването на този вирус е върховото постижение в биологичната война на китайците, която цели жълтата раса да завладее света (предречено от Ванга).
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Д-р Хичев какви доказателства очаква да види, че е бърникано по вируса? Някой да му представи нотариално заверени писмени самопризнания на създателя на вируса ли?
9
2
 
2
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
Бай Ковид електорат удари,млади, средна възраст, стари.Коси жестоко Оназ със косата,докато остане милиарда Златен.Coрoc туй отдавна ви го каза,Рокфилер нагледно го показва.Симо пишман цар викаше за чипа,или следва в грoба да се рипа.
8
2
 
15
 
! Отговори
дн преди 3 години
В Ухан, Китай се намира Института по вирусология и лаборатория, в която се изследват най-опасните вируси. Толкова с фактите.Всеки да си прави изводите.
7
1
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
китаиците от векове ядат прилепи защо точно сега в 21 век и то в ухан къдетоима ам консулство избухна епидемия и благодарение на дисциплината се оправихаза нула време а ние цър=ву-лите ще тичаме срещу вятъра
6
1
 
16
 
! Отговори
д-р Хич го няма преди 3 години
А има ли доказателства, че е не е изкуствено създаден?
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хммм да помисля.Професор Люк Монтание Нобелов Лауреат и откривател на вируса ХИВ казва че е изкуствено създаден а някакъв си господин д-р Гyпaкoв български *** твърди че нямяло доказателства.А бе що тоя последния не си е.м.
4
0
 
12
 
! Отговори
боиоръжие е преди 3 години
Едно си Хичев знае,едно си Хичев бае !
3
3
 
9
 
! Отговори
Кович преди 3 години
Обявената епидемия е обявена чрез изкуствено създадена паника, за да печелят милиарди богатите милиардери, а бедняците да стават още по-бедни тънейки в мизерия. Средната класа от работещи и спестяващи пари хора трябва да бъде затрита и унищожена, за да има две нива висша класа и роби - работещи бедни подчинени хора.
2
0
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Извънземните са го...пуснали;да ни...вразумят.
1
4
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
сто пъти повторих,но понеже съм "никой",никой не ми обръща внимание ../за което не се сърдя,разбирам шаблонната ИНЕРЦИЯ../..-Та:-Тоя вирус дойде на Земята през 2015-та с микрометеорити,които заради съвпадение на скоростите и треакторията,НЕ изгоряха в атмосфераята.