3 414 новозаразени през денонощието, 38,4% от изследваните

Оздравели са 873 души, 72 души са починали
Обновена: 13 ное 2020 06:01 | 13 ное 2020 06:01, Елка Василева
167
3 414 новозаразени през денонощието, 38,4% от изследваните
Снимка: архив, БГНЕС

3 414 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие при изследвани 8 885 проби. Това е 38,4%  на сто от общия брой изследвани за денонощието. Това показват данните от Единния информационен портал към полунощ.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 90 725, като към момента 61 168 от тях са активни.

Още по темата

27 587 са оздравелите, от които 873 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 4 768 пациенти, 284 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 1 970. Седемдесет и двама души са починали през изминалото денонощие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
5
 
10
 
! Отговори
до 70 преди 3 години
Анализ не е необходим, защото от края на вселената се вижда, че вкарването на децата в училище доведе до този бум.Обаче как да си направиш анализ и да признаеш, че си виновен. Все едно сам да си правиш контрол.Възможно е, но не и при тия. Те са си повярвали, че летят над земята.Но иначе се поуплашиха и спряха малко училища. Но ако бройките намалеят и те на това основание пак ги пуснат, съвсем ще ни довършат.
61
2
 
2
 
! Отговори
Тези преди 3 години
Факти за доста хора над 65 са маловажни по важно е по бял ден да се бутат по магазини и аптеки. Мисля време е да се спре с черната статистика, щом на тези дето най ги касае не им пука.
60
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факта ,че умрелите днес са повече от заразените през едно денонощие за април е достатъчно красноречив.
59
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте писали тук глупости ами отивайте да купувате лекарства от аптеките. И тоалетна хартия да не забравите след това да купите ама с чували. Стадо!
58
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 70"До момента не съм чул от нито един от тях да са направили анализ от къде идва скока есента. Ако имаха желание този анализ щеше да е вече готов и съответно да търсят начини за ограничаване на разпространението."Анализа е направен: от неспазването на мерките. Алтернативата е пълно затваряне. Можете ли да си го позволите?
57
2
 
4
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Добро утро.Нали си знаете?
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Замисляли ли сте се дали нашите управляващи имат желание да ограничат разпространението. До момента не съм чул от нито един от тях да са направили анализ от къде идва скока есента. Ако имаха желание този анализ щеше да е вече готов и съответно да търсят начини за ограничаване на разпространението. Даже и за децата не им пука. Няма тестване по училища и детски градини, както и други рискови места, където голям брой хора седят дълго време в закрити пространства без предпазни средства.
55
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 57А и по всичко личи, че Вие четете ПИК, щом заете, какво са писали там снощи. Аз не го чета и не знам. А вашите положителни антигенни тестове след това се подвърждават от PCR и пак влизат в статистиката, но със закъснение. Вие използвате жълти манипулационни трикове, с цел да изкарате положението трагично, а не аз.
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тука вече неиздржах и са разревах силну
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цяла Азия + Нова Зеландия и Австралия ще си спаси лекарите, учителите и застрашените хора със здравни проблеми благодарение именно на маските + тестване, проследяване на контактите и тяхното карантиниране. У нас искат да преборят пандемията с платени тестове.
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 57Аз не твърдя, че ги няма положителните антигенни тестове. Има ги, и то много. Включително и за "стари" антигени при хората, които са се срещали с вируса и не са стигали до болница. Но PCR-ът все още е най-сигурен, и затова съобщават тези данни. Вие търсите под вола теле, с цел да изкарате положението по-тежко, отколкото е. Да, има вирус, има заразени и болни, броят им е значително по-голям от статистиката. Но да търсите вина и зъл умисъл навсякъде е неконстрективно и излишно.
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не могат да пазаруват, но могат да отидат на дискотека. При това без маска.
50
0
 
4
 
! Отговори
До 57 преди 3 години
А и като използвате думи прочетени снощи в Пик поне ги осмислете, защото вашата незначителност стърчи като Еверест пък аз не искам моята да изпъква изобщо, хихи. Та значи ако не правим PCR няма официална пандемия? Всички познати болни са с антигенни тестове. Двама с пмевмония. Ама да им звънна да им кажа, че щом няма PCR няма проблеми?
49
0
 
3
 
! Отговори
До 57 преди 3 години
И къде е тая статистика за антигенните тестове? В някое чекмедже при другите тайни планове за справяне с пандемията? Нали ти много знаеш , хихи.
48
0
 
7
 
! Отговори
Кцкжкжкжкж преди 3 години
До Я си признайтеЗаради такива като този престъпник се уплашиха хората и сега болниците наистина са блокирани от леки случаи. В момента не се лекуват имплантирани, сърдечно-съдови, онкологични и т.н.
47
1
 
10
 
! Отговори
Кцижйжкж преди 3 години
До Черна станцияПрав си за рекордната смъртност и за убиеца от Банкя, но дотук! Рекордната смъртност не е от ковид, а от блокираните болници. Сами направихме от един средно тежък вирус многого тежък такъв! В момента болниците изнемогват и не лекуват нищо друго освен вируса.
46
2
 
15
 
! Отговори
Един от народа преди 3 години
И като е казал Мутафчийски през май, че яко ще се мре аз ли трябваше да го слушам или ония дето джитка с джипката?Не от мен зависят мерките, а от онзи дето проспа шест месеца, както и от Плазмоdия, дето се врътна обиден и замина на море в Гърция. От тогава не го чухме и да гъкне. Мълчи и сега този пророк на смъртта!
45
0
 
7
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
За всеки случай не е лошо човек хубави снимки да си направи щото най вече ще го помнят хората като го гледат на некролога.
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 53Антигенните тестове са част от друга статистика. Официалната, която показва положението на дадената държава на общия фон, е на база PCR. Много експерти, и все недоволни. Надявате се, че на фона на евентуалната обща разруха ще изпъкне вашата незначителност в личен и социален план? Не се и надявайте.
43
0
 
2
 
! Отговори
Jchcucucuc преди 3 години
До АнонименНа пръв поглед логично, но абсолютно грешно. Не може тежко болните в интензивно да са едни и същи като брой при 50000 и при 90000 заразени