Каракачанов: Никой не ни е притискал за Скопие!

Германското председателство предлагало да бъде посредник
30
Каракачанов: Никой не ни е притискал за Скопие!
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов заяви, че никой не е притискал правителството да прави отстъпки за Северна Македония.

Още по темата
Той информира Народното събрание за разговорите с премиера на Република Северна Македония Зоран Заев.

"От страна на германското председателство в момента е изразявана само и единствено позицията да бъдат посредник при необходимост – за разговори между двете страни. Така че натиск върху българското правителство не е оказван", посочи вицепремиерът.

По думите му България продължава да подкрепя идеята за интеграция на Западните Балкани в европейските структури и конкретно на Северна Македония, но това не може да става при неизпълнение на двустранните договори.

Смятаме, че договорът от 1 август 2017 г. не се изпълнява, каза още Каракачанов.

По-рано днес от БСП поискаха изслушване на министър-председателя Бойко Борисов за разговорите с Република Северна Македония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Македония Трябвя да са коректни към истиата и историята. Четноста е УСПЕХ, АКО ГО ИСКАТ......А ДАЛИ ГО ИСКАТ
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Македония- Не бива да сте некоректни към историята и истината !!!
26
0
 
0
 
! Отговори
И новите преди 3 години
ти играчки скъпи ще потънат. Слугувате на дявола.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Македония"Ако македонците са умни"те ако беха умни нямаше да се казват македонци, пичза тва сега ще научат албански кат не искат да учат български а ЕС ще го гледат през крив макарон - САЩ вече си направи бази в Македония - получиха квото искаха и сега макетата ще отнесат биб-биб-ката с ЕС
24
6
 
4
 
! Отговори
Македония преди 3 години
Ако македонците са умни ще признаят че са български корени и ще влезнат в ЕС. А след това каквото си искат може да говорят в ЕС. Поздрави до Заев. Ако може да го прочете това.
23
1
 
5
 
! Отговори
Интереси преди 3 години
Аз не мисля че е български интерес Македония да не влезне в ЕС. Български интереси са ние да имаме качествено образование, здравеопазване, пенсионна, социална и съдебна система. Но до като има г...... И т... Хора като вас, ще се вързвате на такива теми и на такива хора, ще сме на по-лошо положение. Даже и Слави Трифонов се появи с изказване нщза тази тема. Аз мога да кажа че харесвам македонците и българите, само че много се вързвате хора на *** които 30 даже и повече години се подиграват.
22
3
 
3
 
! Отговори
Ало преди 3 години
До кога ще ни го показвате този и онзи Следващия път излизам и гласувам за някоя ромска или друга измислена партия, писна ми от БСП, Герб, СДС, ДПС, Слави и всички други.
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бунгарчо, нащо си обълкал лисчетата от които преписваш.
20
8
 
4
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Нито са ни притискали,нито ще ни притискат,но станахме за смях пред цяла Европа. Ако сега отпаднат темите за България в техните учебници това какво ще промени. Какво ще правим ако след години пак се върнат.Договора казва както за техните,така и за нашите учебници.Ние променихме ли нещо?Изнудване с допълнителни искания с Рамки извън Договора не се приема добре в Европа.Може така до безкрай с налудничави искания...
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя за да го притисне човек, трябва да се извади стомамено въже и лебедка.
18
4
 
13
 
! Отговори
Стига сме мълчали! преди 3 години
Бойко пак ще предаде интересите на България, дори по-лошо ще предаде историята Ни!Този път, ако предаде историята на България трябва да отиде в затвора за държавна измяна!
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 681ВМРО и ГЕРБ са предатели, че ги пуснаха в НАТО. На днешния етап не можем да имаме даже договор с тях, защото са по-зли антибългари и от яничарете и турците, а ГЕРП и ОП ги пускат. В бъдеще може, но нека чакаме и видим дали ще се променят.
16
12
 
9
 
! Отговори
681 преди 3 години
Браво! ВМРО са единствената партия, която заслужава да управлява България.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корупцията на чекмедже....... е в болните ти фантазии.А Македония ще си тръгне накъдето иска след като се откаже от претенциите за историята ни и за националните ни герои, които сами са се определили като българи.
14
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек който подкрепя корупцията на чекмедже банк и златото по шкафчетата,няма право да говори за външна политика.ОСТАвка и затвор.Македония трябва да си върви по пътя който желае,ти не си човека който щес е намесва в друга държава,поглени си срама с НАТО и смешния ти слугински подход в защитата.Русия е над всичко.
13
5
 
6
 
! Отговори
Марсианскиоправдания преди 3 години
Утре като се хванете за палците на краката, а това ще стане, защото така иска Меркел. какво ще обясняваш?
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕС няма интерес от Македония, защото като влязат, постоянно ще се караме с тях. Освен ако ЕС не иска да ни бие шута и иска македонците заради магистралата им с Гърция.
11
6
 
9
 
! Отговори
Тая прогнила бъчва преди 3 години
Може само тя да натиска че ако я натиснат нея може и да гръмне.
10
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не те притиска! Просто хвърляш стръв на шараните, да гласуват за тъпата ти партийка. Виждаш, че губиш. Освен това, Москва е доволна. Наливаш и едни пари за ремонти, без ремонти и правиш това, което си и обещал, преди да те направят министър. Става въпрос за балканските политики, които се харесват на Москва. И си ***. Но лъготиш, че не си!
9
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гърците ги мотаха 30 години, докато влязат в НАТО, сега и ние ТРЯБВА да ги мотаем поне още толкова, докато ги пуснем в ЕС. три години нищо не свършиха по подписания договор, само сипаха още повече злоба и отрова в измишльотините си за България.За какво са ни доносници-лъжци в ЕС като Милиончева, Иво Христов и Рада Дълбоката, като макетата ни клепат не по-малко хлевоусто, мръсно и злорадо?