119 души са починали от коронавирус за 24 часа, сред тях и 27-годишен мъж

Новозаразените с COVID_19 3899
20 ное 2020 07:22, Нели Христова
124
119 души са починали от коронавирус за 24 часа, сред тях и 27-годишен мъж
Снимка: Pixabay

3899 нови случая на коронавирус са регистрирани у нас през изминалите 24 часа, по данни от Единния информационен портал.

Така общият брой на заразените достигна 114 435. Направени са 10 311 PCR теста за денонощието. Така положителните в страната са 37,8%.

5 878 от заболелите са настанени в болници. 344 от пациентите са в интензивни отделения. Общият брой на активните случаи е 78 459.

Излекуваните са 847 за денонощието или общо 33 327 души.

27-годишен мъж е сред новите жертви на COVID-19 в страната. 1/ 3 от починалите - без заболявания.

119 души са починали за последното денонощие или общо 2 649 са жертвите на COVID-19 до момента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До До ТонкатаНе ми задавай въпроси тип Наталия Кобилкина:):):):)
48
7
 
3
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
До ТонкатаДали са СССР или не, няма никакво значение!Факт е, че се справят 8 пъти по-добре от нас, а и ваксина си имат. По последни данни вече е в масово производсто, че даже и я изнасят в Китай, Корея и Индия. За около три месеца ще ваксинират над половината от населението си и проблемът им е решен.При тех също няма локдаун от пролетта насам, само дето хората са по съвестни и спазвт мерките за носене на маски и... ръкавици. Нищо повече не са предприемали.
47
0
 
8
 
! Отговори
До Тонката преди 3 години
Дали Джамбазки хвърля пиратки не е ясно - гледах му тази сутрин интервюто по БТВ - държа се като женски полов орган и не посмя да си признае, че той е хвърлял пиратките. Десет пъти го питаха *** той си е гугутка.
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може ли поне един път да не сипете обиди. Не ви ли е срамл Я направете нещо смислено, първо изтупайте юргана, да се разбягат бълхите, след това си нагледайте децата и помислете какво ще стане с тях: възпитани и образовани или *** като вас!
45
6
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До отровна гадСтига с тва СССР бе?:):):)Кво ни интересуват вече тези алкохолици?:):):)Няма вече вечна дружба:):):)
44
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само фалшиви и с всеки изминал ден все по фалшиви новини !
43
2
 
13
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Евала ВМРО евала Джамбазки:):):)Ангел през деня доброволец в болницата и помага на хората в битката с Ковид,а вечер полива с маркуч и хвърля пиратки по неколцината лентяи на Мая Манолова защитавайки сградата на ВМРО:):):)Тва патриотите от ден на ден все повече ми се издигат в очите:):):)
42
5
 
12
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
Колко сме зле, ще разберете като ни сравните с Русия!Броят на заразените за един едн в Русия сравнен с боря на заразените за същия ден в България спрямо населението на двете държави показва, че при нас положението е 8 ПЪТИ по-зле отколкото при тях!За това в новините ни съобщава абсолютен брой - днес в Русия са 23 хиляди, а в България само 4 хиляди! Да, ама населението на Русия е 20 пъти повече от нашето, което означава че нашите бройки се равняват на 160 хиляди техни.
41
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
schto ne umrq pone edin deputat ili oligarx q kajete
40
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A Domusa ,Tikvata i Ninova schto ne umrqxa ot covid19 a samo naroda mre?Ima neschto gnilo v BG .
39
11
 
5
 
! Отговори
Коцето преди 3 години
малеее много страшно е туй короната. Я сам се опаковал в един чувал и дишам през сламка, като сам пригодил едно парцалче дето го влажня за филтърче.Секи ден по три пъти се мажем с дезинфектанту и се плицикам поне още толкоз.Комшийката тая убавата от горния етаж ми пазарува, като м пуща с въдицото покупите от горния етаж.Жало само, ке мноо малко инфомацио получаваме за короната. Треа един канал да ни направаат на нас съвестните и да ни информирват за разпространениетоу реално време и мерките.
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И през соца имаше шуробаджанащина,ама сега са шампиони по това!
37
3
 
17
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Има известно задържане на бройките. Това е заради някои спрени училища. Но масовите убийци пак се канят да ги хвърлят в боя. Вместо да спрат 5-12 клас до края на годината, тримата се събират и мелят, как щяли да получат слабо образование, са се обездвижат итн итн. От 9 кладенеца вода носят.Браво на Варна, че там ги спират. Дано и други градове се усетят, докато не е късно.С маски щяли да седят в час. Че те така други инфекции ще хванат. Тъъъпи ли са или нарочно го правят тези тримцата?
36
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Замислете се как изглежда животът ви като постоянно ви информират за болести и умрели по медиите и до какво доведе това? След като сме били първи в света по смъртност и никой не представяше медийно това,сега каква е разликата след като сме отстъпили първото място? Проблема със здравната каса и система като цяло изненада ли е? Ония незрящите с ТЕЛК,братя роми сега уж са осъдени не са ли добър пример? Всеки си носи последствията и докторите също. Парите са вируса от който са болни всички,а това са едни хартийки,инструмента на кукловодите с които ви държат с робско съзнание и ви контролират.
35
0
 
4
 
! Отговори
36 преди 3 години
Лошото е,че струва ми се, сам си вярва, което вече изисква диагноза.
34
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз се абстрахирам от безсмислените спорове за ваксини, стадния имунитет и далечната перспектива. В момента фактите са: задържаме нивото от малко под 4000 случая на ден, при голям брой тестове. В София и в някои други градове случаите на ден показват лек спад. В София дори не е лек - ако си спомняте, миналата седмица даваха по 1400 случая дневно, тази са около 1000. Подобно е положението и в някои други държави, обхванати от вълната. При нас другата седмица е критична, за да видим тенденцията.
33
2
 
5
 
! Отговори
До “слаФянски мелез” преди 3 години
А представяте ли си слафянчето като пипне вируса и да се излекува за 2-3 дни с чайчета. Ще опищи цялото интернет пространство с постижението си. И като говорим за него - нещо не съм го срещал в последната седмица тук, да не би да е пуснал някой coпол и да е прекратил 23 годишната си докторска пауза?
32
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Жертви" паднали в неравната битка с невижданата ярост.Викайте генерал Плъх с хладилните камиони да прави детските площадки на морги.
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При положение, че има възможност за неприсъствено обучение да кълчиш пръсти и да се чудиш как да набуташ децата по задушните и нехигиенични сгради си е престъпление. С дистанционото обучение ще се намали смесването на потока на хора в транспорта, където е едно от основните места на неконтролируемо и не проследимо заразява
30
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти как точно виждаш възпирането на антиваксърите и мангъровците бе юнак???Да ги разстрелват ли ??? Ти как би спрял тези ,,всенародни въстания", които са инкубатор за вирусите.Вие за две пиратки и една кофа с вода пред ВМРО,вдигнахте вой до бога .За всеки арестуван също! ...Как и кой може да се справи с този недисциплиниран народ,не спазващ наредби и закони.Всички мерки се посрещат на нож,без да се използва грам разум!...Лигаво,глезено поколение не знаещо какво точно иска!!!