Арестуваният в метрото без маска не вярва в коронавируса

Той се закани да заведе дело
22 ное 2020 20:45, Нели Христова
191

Едва два дни, след като бившият заместник-кмет на Пловдив беше арестуван в столичното метро, защото е без маска, днес отново се качи на подземната железница.

Неделното пътуване на Александър Долев и Анелия Господинова започва от метростанция Сердика. Тук преди 2 дни полицията ги задържа, защото и двамата отказаха да сложат предпазни маски.

Няколко са влаковете и метроспирките, които група от петима без маски сменят. Реакция липсва и от страна на служителите на метрополитена, и на полицията.

И така близо час никой не направи забележка на нарушителите на заповедта на здравния министър.

Първи коментар след задържането си направи бившият зам.-кмет на Пловдив Александър Долев след задържането си.

"Това е груб полицейски произвол, в понеделник ще си взема адвокат и завеждам дело за морални щети", заяви той, пред Bulgaria ON AIR.

Срещу Долев е имало 15 преписки в прокуратурата и полицията. Бил заместник-кмет и временно изпълняващ кмет на Пловдив от ВМРО. Твърди че все още сред редиците на партията.

"Бяха ме обвинили в закана за убийство, после ми прекратиха преписката, извиниха ми се и ме пуснаха", коментира бившият зам.-кмет.

Долев не вярва и в съществуването на коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кви глоби, млоби. Да сложат по 4-5 полицаи на всяка спирка и всеки без маска директно в ареста! После бърз процес и директно зад решетките или солена глоба придружена със запор на сметките!
90
3
 
17
 
! Отговори
60930 преди 3 години
До ХемусБез никакво забавяне отиди да работиш в ковид отделение. Ти си идеалният случай за непоклатима психика. Ще бъдеш полезен на вярващите вв съществуването на вируса.
89
5
 
21
 
! Отговори
Запознайте се: преди 3 години
...класически анти-ковидър. Очевидно човек със сериозни ментални проблеми.ВМРО-проблеми....И този е заемал висок държавен пост? Отстоявал е върховенството на закона в Пловдив? При положение, че е психически обременен човек, асоциален тип, неспособен да уважава нищо и никого?
88
14
 
4
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
И аз не вярвам и какво стана!?Няма да ме съборите!За толкова години се нагледах на хубави неща и на глупости!Едно е сигурно,че ще надживея "чипираните" ми сънародници!
87
4
 
13
 
! Отговори
Изглежда преди 3 години
Аз пък не вярвам, че той е нормален да ходи без маска в тая криза. ***.
86
3
 
15
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Какъв ***е този човечец.
85
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не се заразява ОТЛИЧНО, търсят под дърво и камък санитари. Въобще никакво церемонене с такива, 2 месеца обществино полезен труд като санитари в ковид отделенията
84
1
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахааа, и тоя яко го прали с руската пароструйка. Много му личи, че е с руски чип :))))))))))))))))))))))))
83
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ку-ку, ку-ку ру ку вафла чудна !
82
5
 
22
 
! Отговори
Хм преди 3 години
След като не вярва се предполага че няма да има нищо против да влезе в ковид отделение и да си поговори с болните. За десет минутки.
81
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Противен тип...Като всички ***
80
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каракачанов да го взима за пилот на новите Ф-16 тоя Ал.Долев от ВМРО. Ще повярва в НЛО като литне на тинекиите за 10 Милиарда лв. Там е пълно с откачалки и корумпета.
79
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашия пастор каза че няма никакъв вирос ковит. Това е лъжа за да ни продават напоени със силна отрова маски след някоя година вси4ки ште сме хфанали 4ак от маските е. . нашия пастор е винаги прАв каквото е казал се. Е вярно
78
5
 
22
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Две яки тупалки в главата един царевичен кочан до дъноВгъза ритник в носа и пак да обесни в какво верва
77
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз бях в болница с корона. Като не вярва да отиде да види какво се случва. Умират хора!
76
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как може все още да има хора, които не вярват, че има вирус, но вярват в Дявола, в Илюминатите, че се опитват да внедрят нов световен ред и т.н.
75
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът има псхихично заболяване, а тук се изливат излишни дискусии.Ако съдът бе наистина загрижен за него щеше да изиска цялостен психиатричен преглед и лечение.Не виждам защо статия за него е на челно място, след като в момента в България по селата има престъпления по ограбване на имоти и селско-стопанска продукция.Всеки има право да вярва в каквото си иска - след като не вярва в КОВИД-19 и не иска да си слага маска, да ходи пеша, а не да влиза в метрото.Излишни дискусии.
74
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плашещото не е в статията а как половината от коментиращите си мислят че някой има право да задължи някого да прави нещо когато се касае за личен избор. Грижете се за себе си и оставете другите на мира. Ако искат да умурат ако искат да дишат свободно . Тяхна си работа.Носете си намордниците и вярвайте в каквото си искате.
73
5
 
22
 
! Отговори
.. преди 3 години
Е като не вярва - в болницата в Пловдив в ковид отделението търсят доброволци - да иде там 2 седмици да побачка със скафандъра, после пак ще го питаме.
72
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
спасител на плажа към туристи :- моля сложете си маските че един тука се удави и умря от коронавирус .