Арестуваният в метрото без маска не вярва в коронавируса

Той се закани да заведе дело
22 ное 2020 20:45, Нели Христова
191

Едва два дни, след като бившият заместник-кмет на Пловдив беше арестуван в столичното метро, защото е без маска, днес отново се качи на подземната железница.

Неделното пътуване на Александър Долев и Анелия Господинова започва от метростанция Сердика. Тук преди 2 дни полицията ги задържа, защото и двамата отказаха да сложат предпазни маски.

Няколко са влаковете и метроспирките, които група от петима без маски сменят. Реакция липсва и от страна на служителите на метрополитена, и на полицията.

И така близо час никой не направи забележка на нарушителите на заповедта на здравния министър.

Първи коментар след задържането си направи бившият зам.-кмет на Пловдив Александър Долев след задържането си.

"Това е груб полицейски произвол, в понеделник ще си взема адвокат и завеждам дело за морални щети", заяви той, пред Bulgaria ON AIR.

Срещу Долев е имало 15 преписки в прокуратурата и полицията. Бил заместник-кмет и временно изпълняващ кмет на Пловдив от ВМРО. Твърди че все още сред редиците на партията.

"Бяха ме обвинили в закана за убийство, после ми прекратиха преписката, извиниха ми се и ме пуснаха", коментира бившият зам.-кмет.

Долев не вярва и в съществуването на коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
4
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Гледайте го хубаво какво си избирате. Изкривена физиономия, това е достатъчно. Господ много му е взел. Прилича ми на 90 годишен дядка. Ако е под 90, вижте какво съм писал за господ.
110
15
 
8
 
! Отговори
Ковид психар преди 3 години
Ужасен ужас. Моля, ако има положителни за коронавирус и искат да пишат коментари, нека бъдат задължително с маска, каска и ръкавици. За да не се заразя. Че много е коварен вирузъ. Влиза ми през телефона.
109
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГостА какво ще кажеш всички страхливци да ходят пеша или да се заключт в къщи. И без това нищо не вършите. Поне не пре4ете на нормалните ьора.
108
0
 
4
 
! Отговори
интересно преди 3 години
До Анонимен 122Ти сам се определяш ,че си овца , но защо мислиш ,че останалите са като теб
107
6
 
14
 
! Отговори
Станислав преди 3 години
А медиите ходят услужливо да ги снимат в метрото вместо да подадат сигнал че са без маски а след това и интервю и безплатно поле за изява в новинарските сайтове. Смешна държава и 99% *** сред журналистите.
106
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива като този трябва няколко месеца да бъдат изпращани в Ковид отделение Бива човек да е безмозъчен , ама чак толкова не бива
105
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Спрете се беИ какво ? Паарцала не те предпази а ? Вероятно лъжеш но няма значение. Вируси е имало и ще има както и медицинска мафия , политици психо.пати, и ов.це много при това.
104
13
 
25
 
! Отговори
Спрете се бе преди 3 години
Всички не вярват, докато не се разболеят. И аз бях така, в момента съм 7ми ден абсолютрн паарцал. Пазете се, пазете и близките си. Вирусът не е шега работа.
103
19
 
27
 
! Отговори
Мангърците в затвора преди 3 години
Ако имаше държава този трябваше да лежи в затвора. Вместо това ще завежда дело. Без коментар.
102
7
 
26
 
! Отговори
ddddd преди 3 години
Какво значи не вярваш? Разбирам март месец, когато имаше 20 болни, но сега вече са хиляди. Колко лекари и медицински лица умряха? Болниците са пълни. Имало ли е предишни години толкова много умиращи сред медицинските лица? Имало ли е толкова препълнени болници? Не! Така че за мен тези, които все още твърдят, че не вярват, са опасни за обществото с невежеството и твърдоглавието си.
101
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми не знам може да е до имунната система но аз съм бил в контакт поне с 5 или 6 колеги с положителни тестове и не съм болен да чукна на дърво двама от тях дори не разбрали че са болни никакви симптоми
100
7
 
28
 
! Отговори
Христо Маринов преди 3 години
Такъв е биологичен терорист! Аз се моля майка ми да се възстанови ! 70% от белият и дроб е увреден, а този ще обяснява, че не вярва! Майка ми е в тежко състояние в болницата! Изпитвам неприязъм към такива, които не вярват!
99
6
 
19
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Този *** като не вярва бе означава ,че трябва да излага на опасност всички останали в метрото.Да ходи пеш по улицата на открито там никой не го задължава да е с маска.Този заслужава да го пуснат под влака за назидание.От такива философи сме на този хал.
98
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като го видиш и чуеш разбираш колко му е багажа на горния етаж.
97
3
 
16
 
! Отговори
наглост преди 3 години
Като не вярва,дано не му се налага да повярва по трудния и мъчителен начин с някой близък. Не му го пожелавам,но...на фона на толкова хора загубили живота си..без коментар. Всеки ден умират хора,разболяват се, но все ще се намери някой,който не вярвал. А в какво вярва се питам? Сигурно всички данни за болни и починали хора са лъжа? Само времето ще покаже колко "прав" е бил и тогава дано можем да му прочетем мнението пак.
96
7
 
23
 
! Отговори
бой по кратуните преди 3 години
Такива трябва да бъдат окачвани на крайпътни дървета без съд и присъда и ще победим Covid-19. Заради такива маргинали сме на първо място по смъртни случаи в Европа!
95
4
 
8
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Ау инквизицията в действие!Аз им казвам,че съм Ок,те се опитват да внушават,че съм грешен и болен!Не аз влизам в божия храм,на Възкресение Христово с маска,за да паля най-голямата свещ!Атеистите поне не сме лицемери,а даже сме по-вярващи и от вас!Заслужавате си съдбата
94
24
 
12
 
! Отговори
Бай Гошо преди 3 години
Евала на този бивш кмет!!!
93
2
 
11
 
! Отговори
Еди кой си преди 3 години
Той човека е епидемиолог, вирусолог, юрист и най вече философ. Какво разбират аматьорите, които цял живот учат и се занимават само с една от изброените му "компетенции"
92
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам да го изберем за следващ министър-председател. Трябва да има приемственост в интелекта по върховете в държавата.