"Български пощи" ще приемат писма до Дядо Коледа

За 25-та поредна година "Български пощи" организира конкурс "Най-красиво писмо до Дядо Коледа"
22 ное 2020 13:55, Ния Христова
16
"Български пощи" ще приемат писма до Дядо Коледа
Снимка: Pixabay
За 25-та поредна година "Български пощи" организират конкурс за "Най-красиво писмо до Дядо Коледа". За да е валидна кореспонденцията изискванията са на плика трябва да е залепена марка от 65 ст., а на мястото на получателя трябва да пише "За Дядо Коледа". Крайният срок на конкурса е 12 декември, предаде БНР.
 
С организирането на детски конкурс "Най-красиво писмо до Дядо Коледа" от "Български пощи" целят да научат децата да водят кореспонденция и правилно да адресират писмата. Всички детски писма със стихове и рисунки могат да участват в конкурса.
 
"Трябва в някой да се вярва и в нещо да се вярва. Ние сме си направили организацията. "Български пощи" не са спрели да работят въпреки пандемията. Имаме отново пощенски кутии в по-големите пощенски станции, които са точно за тези писма, които децата ще изпратят", каза Милена Тошева от "Български пощи".
 
От писмата, които са получавани досега, се разбира, че децата наистина вярват в Дядо Коледа.
 
"Тъй като няма възрастово ограничение, ние получаваме и писма от деца, които все още не са на училище и е видно от тях, че родителите са ги написали. Децата, които са вече в училищна възраст и ги пишат сами, то си личи по почерка, личи си по изразяването. Има и писма, които са от така наречените пораснали деца. На нас ни пишат и възрастни хора, които се молят предимно за здраве, за партньор в живота", допълни Тошева.

16
Още от Общество
Бързото идентифициране на инфектираните ще забави темпото на епидемията
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
:-D преди 2 дни
До 8

Е ми следващият път кажи на познатите ти да НЕ изпращат неща , които биха се харесали на служителите в пощите !!
14
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 3 дни
Браво нека се радват децата
13
1
 
0
 
! Отговори
Коньовичар преди 3 дни
До 8 номер .Много фантастични филми гледаш.Някой ако открадне ще вземе всичко.И аз мога да сложа списък ще задраскам 5 неща и ау няма ги .Нали се мери грамажа при изпращане.А има и частни пощи някой на сила да те кара да използваш БП.Само мрънкащи навсякъде без значение къде.Някъв мрънка в кауфланд днес викам му като не ти харесва магазини дал Бог много знаеш къде е изхода.Така е навсякъде не ти харесва не използваш услугите.
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Ха ха еивалла има кои да се помоли за нас надете живи и здрави пожелание от сарце
11
0
 
0
 
! Отговори
Попадия преди 3 дни
Ще приемат ли и писмо до мъжът ми - арменски поп
10
0
 
0
 
! Отговори
Хемус преди 3 дни
Да изкарват "Български пощи" на пазара,че шуробаджанащината,да излезе на свободния пазар на труда!
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Точно, Български пощи трябва да бъде раздържавено... във времена където стандарт за куриерска услуга е Amazon или DHL, БГпощи са на ниво "пощенски гълъби".
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Чрез Български пощи от чужбина трябваше да ми изпратят колет. Но казах на познатите ми да опишат в плик стоките, защото служителите в пощата крадат това което им харесва. Получавам колета виждам, че единият артикул липсва, отварям плика и какво да видя липсващият артикул е задраскан. Звъня да питам познатите ми които ми изпращат колета, дали нещо трябва да липсва, а те не всичко трябва да е вътре. А аз единият артикул липсва, дори е задраскан от списъка.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До 9

Изключително точно и вярно!
6
0
 
4
 
! Отговори
Дядо Боко преди 3 дни
Е получателят на писмата. Затова събира пари в чекмеджето. Да зарадва децата.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Аз позлвам апликацията ;)
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Бойко си е поръчал четири нови нощни шкафчинца. Ей тъй да си има, да ги тъпче с евраци и кюлчета и да си реди пищаците върху им.
3
3
 
3
 
! Отговори
9 преди 3 дни
Тия от "Български пощи" в коя Вселена живеят? Никак не е environment friendly да се акцентира върху използването на хартиени писма за "комуникация" с някакъв си измислен персонаж. По света отдавна са открили колелото и топлата вода, използвайки електронни писма, а Лапландия се е превърнала в APPландия от съответния appstore.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Писмата ще пристигат с 4 месеца закъснение на грешен адрес
1
0
 
6
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 дни
ЧОВЕКА СЕ Е САМОИЗОЛИРАЛ В ЛАПЛАНДИЯ ГЛЕДАЙТЕ СЕГА И НЕГО ДА ГО ЗАРАЗИТЕ