Зам.-кметът от метрото: Ще си ходя без маска и не ми пука!

Долев се отказа от болнично лечение с декларация, вирус нямало
24 ное 2020 08:55,
398
Зам.-кметът от метрото: Ще си ходя без маска и не ми пука!
Снимка: Кадър BulgariaOnAir

Ще продължавам да ходя без маска. Не ми пука. Това обяви бившият зам.-кмет на Пловдив Александър Долев, който беше задържан в столичното метро в края на миналата седмица, защото е без маска. Той щял да продължава да ходи без предпазно средство, защото "нямало коронавирус" и той бил измислица, заяви той пред Нова тв.

Бившият зам.-кмет стигна дори и по-далеч. Той собственоръчно написа на лист декларация, че се отказва от хоспитализация, ако се разболее, защото нямало никакъв вирус.

Още по темата

В неделя, придружен от двама адвокати и двама свидетели, той направил една обиколка на метрото без маска. Полицаите вече не го спрели. Според него униформените нямали право да го глобяват, защото заповедта на министъра на здравеопазването била нищожна, защото не била обнародвана в "Държавен вестник", а трябвало, защото е нормативен акт.

"Това е груб полицейски произвол, в понеделник ще си взема адвокат и завеждам дело за морални щети", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Срещу Долев е имало 15 преписки в прокуратурата и полицията. Бил заместник-кмет и временно изпълняващ кмет на Пловдив от ВМРО. Твърди, че все още сред редиците на партията.

"Бяха ме обвинили в закана за убийство, после ми прекратиха преписката, извиниха ми се и ме пуснаха", коментира бившият зам.-кмет.

Долев не бил ходил на лекар от 2007 г. Той се лекувал с народна медицина. Според него маската не предпазва от вируса. По думите му полицията се дразнела на неговата смелост, а хората умирали не от коронавирус, а от други заболявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 221Жена от Ботевград почина онзи ден от различно от Ковид! Явно не следиш новините. А професорката по новините от вчера каза, че в пробите на няколко пациенти е имало и от двата вида грип.
205
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето ви визиуална, ценностна, културна и социална репрезентация на съвременния българин - той не признава правила, ако ще и да са такива с цел запазване на човешкия живот. Той функционира в обществото изцяло стъпил на едно единствено мото, а именно:"Он па че ми каже на мене как да одим".
204
4
 
11
 
! Отговори
соцлозунги преди 3 години
До ГостИ още "съветския болен е най-здравия болен"!
203
7
 
21
 
! Отговори
123 преди 3 години
Тоя ли е новият месия. Като е толкова железен, ако обича да иде доброволец в някоя болница, щото може да няма вирус, ама лекарите нещо са го закъсали.
202
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е супир кандидат за водач на листата на Славчо-има те такоф народ
201
2
 
2
 
! Отговори
тодор преди 3 години
До АнонименТи си луд за връзване и ...... до пос.....е !!!
200
6
 
24
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
По смешното и жалкото е за тоя неуравновесен тип че е избиран за кмет и то на Пловдив ! Срам за мъйните !
199
4
 
19
 
! Отговори
Изрoд нещастен преди 3 години
Ти на мен ще ми кажеш как да си ходя! Ай сeктиrр!Нито ковид, нито глад, нито чума, нито война ще затрие българския народ. "Ти на мен ли ще ми кажеш бе" ще го затрие.
198
10
 
19
 
! Отговори
.. преди 3 години
Ей такива психопати първи ще yмрaт когато се кача на власт.
197
4
 
8
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Ами то светът и от *** хора и маимуни се нуждае нека да умре тъкмо и без тва вече сме под 7 милион анекс бе колкото по малко хора толкоз по добре
196
6
 
8
 
! Отговори
Дп 221 преди 3 години
Защо твърдиш, че хората вече не умират от инсулт, инфаркт или друго?! Официалните данни за починалите са като при предишните години с увеличение главно в последния месец заради починалите от Ковид-19.
195
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До popa ot razgradОще Вазов е описал как у нас нормалните ги считат за луди.
194
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този защо не е в психиатрията?
193
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, че има ковид създаден в лаборатория ИМА. Но отиде ли си обикновенният грип, който зимата го карам по два пъти? Хората вече не умират ли от инсулт, инфаркт или друго? Сами преценете.
192
4
 
26
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 3 години
Нормално е в едно общество да има луди...но ако тези луди са във властта, това вече не е нормално, а опасно...това е престъпление спрямо народа...
191
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво само така стига с тия лъжи и измами никой не им вярва вече долу маски долу всички гербажии до живот затворени
190
8
 
13
 
! Отговори
Храна за размисъл преди 3 години
Дайте на хората повече пари и създайте спокоен начин на живот в държавата и вижте какъв ще бъде ефекта от това нещо? После говорете и пишете за вируси ако изобщо ви е до това. Да мачкаш и ограничаваш хората със закони измислени от тези на които са им удобни и изгодни е наистина престъпление и геноцид след като използваш всеки един от тях за лично облагодетелстване. Жалко е,че много хора го знаят това,но нищо не правят по въпроса да го променят.
189
7
 
18
 
! Отговори
гост преди 3 години
като си болен и носиш маска не заразяваш околните този чичак е за пандиза айде затворете го
188
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарска констатация ! - положителният тест за коронавирус не означава ,че сте болен а отрицателният не означава ,че не сте болен.Това изказване обяснява всичко !
187
5
 
34
 
! Отговори
хм преди 3 години
Ако бяхме Китай или Русия, никой нямаше повече да чуе за този, а тук се превръща в медийна звезда ! Парадоскалното е, че Ковид.и.отите като него се възхищават на Китай, обаче се възползват от слабостите на демокрацията, за да се възползва от човешките си права !