Да помогнем на Ива да бъде до семейството си, трябват 25 000 евро

Толкова ще струва бъбречна трансплантация в Истанбул
25 ное 2020 13:06, Александър Попов
7
Да помогнем на Ива да бъде до семейството си, трябват 25 000 евро

Ива Кусерова се нуждае от помощ за осъществяване на бъбречна трансплантация в клиника в Истанбул. Необходимата сума е 25 000 евро, отделно трябват и средства за съпътсващи разходи, за които семейството й няма възможност.

"Казвам се Ива и съм на 43 години. До скоро животът ми беше нормално протичащ между работа, деца и семейство. Ходех на работа, гледах прекрасните си дечица и като всеки човек мечтаех. Мечтаех за нормални неща. Мечтаех за повече време, което да прекарам със семейството си, за разходки, за повече срещи с приятели, да гледам как растат децата ми.

Искам да ги виждам как се учат, как се превръщат в прекрасни млади жени и създават семейства.

Мечтаех за по-добър живот. Но изведнъж, неочаквана и неканена, нахлу бъбречната недостатъчност. И животът придоби друг смисъл... Мечтите изглеждаха невъзможни!

Няма да забравя деня в който разбрах присъдата си, трябваше да започна веднага хемодиализа. Не знаех какво ме очаква, как ще се справям и как ще продължавам да живея. Започнаха трудни дни на диализа, след които се чувствах меко казано зле. Чувствах се непълноценна за себе си, за семейството и децата си. Светът край мен се срина, черните мисли нахлуха в главата ми. Не спях нито денем, нито нощем...

Сега има лъч светлина, която се появи в живота ми. Свързах се клиника Gaziosmanpasa в Истанбул. От там получих оферта за трансплантация на бъбрек на стойност 25 000 евро. Отделно ще имам съпътстващи разходи по заминаването. Сумата е непосилна за семейството ми. Имам нужда от помощта на всички вас, за да живея".

Всеки може да помогне на Ива на следните дарителски сметки:

ОБЩИНСКА БАНКА АД

EUR - IBAN: BG72SOMB91301438520701
      BIC: SOMBBGSF
BGN - IBAN: BG63SOMB91301038520702
      BIC: SOMBBGSF

ИВА НИКОЛАЕВА КУСЕРОВА


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
2
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 1 месец
... "между децата, работа и семейството"
Аз се разцепвам на няколко работи. Не съм имал възможността нито веднъж да си взема децата от детската градина, от училище. Нито веднъж не съм имал възможността да присъствам на поне едно детско тържество или родителска среща. Прибирам се прибит и лягам, защото трябва и в утрешния ден да правя същото, както хиляди други преди това. И да заделя с кръв някакви средства, за черни дни. Друг се е наслаждавал на живота и сега: дарете средства, че сме в нужда...
5
0
 
0
 
! Отговори
Хабиби преди 1 месец
До Ангел

Търговията с органи не е "разрешена" в Турция, напротив наказуема е със закон. Минава се през етична комисия, в която участват и лекари, събеседва се с донор и реципиент, чак тогава се подхожда към болнично настаняване и трансплантация.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мин.преЦедателя може да ги осигури само с едно движение и отваряне на най-малкото си чекмедженце.Помолето го, ТОЙ обича молбите.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Толкова ще струва бъбречна трансплантация в Истанбул"

Да не се мъчи. Коцко Здравето закри центъра по трансплантации в България, за да го направи Ковид Отделение. Ако отиде да се оперира - да не се връща, че тука няма кой да я погледне.
2
2
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 1 месец
Турция се превърна в донора не само на Европа но и на доста голяма част от света . В Турция търговията с органи е позволена. Пазара е легален. Всеки може да изтъргува бъбрек, черен дроб , сърце и каквото ти е нужно на сравнително добра цена . Също така процъфтяват и отвличанията и убийствата с цел донорство . Много лесно можеш да изчезен от лицето на света и да разпродадат органите ти. СЪщо така Турция разполага с добри доктори които оперират на добра цена!
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сикаджията като срита нощното шкафчинци на сън, спалнята му изглежда все едно се е взривил банкомат. Сутрин като смита банкнотите, да задели половин лопатка за жената, да помогне малко, стига е крал.

Спонсорирани публикации