3712 са новите заразени през денонощието, 141 души са починали

Новите случаи са 42,09 на сто от всички изследвани за 24 часа
Обновена: 26 ное 2020 06:04 | 26 ное 2020 06:03, Елка Василева
113
3712  са новите заразени през денонощието, 141 души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

3 712 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие при изследвани 8 820 проби. Това е 42,09% от общия брой изследвани за денонощието. Това показват данните от Единния информационен портал към полунощ.

Разпределението но новите случаи по области според настоящ адрес е както следва: София (столица) - 929, Пловдив - 408, Варна - 301, Бургас - 221, Стара Загора - 185, Благоевград - 155, Хасково - 118, Кюстендил - 113.

Още по темата

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 133 060, като към момента 87 073 от тях са активни.

42 620 са оздравелите, от които 2 518са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 6 548 пациенти, 410 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 3 367. Сто четиридесет и един души са починали през изминалото денонощие.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
8
 
! Отговори
До х преди 3 години
Всеки разумен човек трабва да има на разположение един паричен буфер от минимум 3 месечния му разход (пари за черни дни). Но имай предвид,че вероятно се задава световна инфлация и хартийките няма да са това,което бяха. Давам пример - 20% от цялата парична маса в САЩ са напечатани тази година.
14
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За пореден ден от толкова месеци Столицата е начело, тези не разбраха ли че трябва да я затворят за 3-4 седмици тотално, да влизат и излизат само камиони с доставки и то след дезифекция и отрицателен тест на водача, иначе заразата пълзи постояно из цялата страна.
13
0
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Пази си ги
12
2
 
19
 
! Отговори
Ментета преди 3 години
И какво, оказа се че много от болниците са ментета (къде няма лекар, къде апаратура..., но касата се точи), университетите са доказано ментета (летящите "професори" от миналия век, които още могат, влиза се с 2+ ..., но кетапи колкото щеш), управлението на държавата е от ментета (10 години умишлено саботират всякакви реформи и си затварят очите за да се краде), мошениците ментят и крадат, а милицията се прави, че ги лови..., асвалта и той се оказа менте... - е за какво ми е такава държава?
11
2
 
5
 
! Отговори
x преди 3 години
Искам съвет. Да правя ли ремонт на жилището или да си запазя спестените пари за несигурното бъдеще?
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Упрaвлявaщитe лъжaт зa рaзмeрa нa прoблeмa.Вcичкo e тoтaлнo трaгичнo. Тecтoвe нe ce прaвя и тo умишлeнo. Зaрaзeнитe ca в пъти пoвeчe. Бoлнитe ca ocтaвeни, aкo гo прeживeят, прeживeят. Aкo ce уcлoжнят и cлучaйнo имaт къcмeтa изoбщo дa cтигнaт дo мeдицинcкa пoмoщ мoжe и дa бъдaт тecтвaни и дa влeзнaт в брoйкитe нa cтaтиcтикaтa c кoвид. Инaк ca прocтo пoчинaли.
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
C пoлoвинчaтитe мeрки прилaгaни в Eврoпa eпидeмиятa ce oгрaничaвa, нe ce изкoрeнявa. Мeркитe кoитo ca нaиcтинa eфeктиви и рeшaвaт прoблeмa ca зaтвaрянe, нo нaпълнo нa вcичкo зa крaткo тoвa прилoжи Китaй. Икoнoмикaтa им вeчe рaбoти нa пълни oбoрoти, a в пoчти цeлия cвят вcичкo тeпървa пoтъвa. Зa cъжaлeниe никoй другaдe нe иcкa дa прeдприeми крути мeрки и дa изкoрeни бoлecттa, a вcички иcкaт caмo дa упрaвлявaт eпидeмиятa.
8
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гориха маскиПравят се на безсмъртни.Ето го резултатът.
7
8
 
14
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Жа са мре бря . Яжте пийте и си носете новите дрехи и обувки.Жените да станат по дашни.За кво им са тия катерици между краката,като утре мое да фанат коронка и да фърлат топа?
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То малко късно за мерки, дано да помогнат, но поне ще има паркоместа около блока, при предишното затваряне пришълците намаляха в пъти и вечер се чудех даже кое място да си збера за да паркирам.
5
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който няма какво да каже, да замълчи, стига сте ги цъкали тия минуси, аз говоря истини.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За *** не знам, но доста хора за седмичка до 10-тина дни развиха двустранна пневмония, а 2-3 дни след приема в интензивното ги изнесоха с краката напред.
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** народ - слаба държава. А естественият подбор си върши работата.То и динозаврите едно време са владеели планетата, но са измрели до един.
2
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато не видя как тиквата умира в страшни мъки, разлагайки се покосен от вируса, гушнал чекмедженцето с еврата и кюлчетата, аз на вирус не вярвам. Щом не може да покоси един дрът крадлив лоест неспазващ никакви мерки хипертоник , носещ маската си като пияна жрица прашките си, явно не е опасен тос коварен вироз. Иначе какъвто е страхливец, сикаджийскията щеше да се е скрил в някой бункер и да си подава ръчичките навън само когато прибира парата от тези които крадат за него.
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Огромната грешка заради, която всички страдаме беше присъственото обучение от септември месец и че разрешиха закритите части на заведенията да работятс някакви смешни препоръки, които бяха по шише дезинфектант на някоя маса близо до входа.Разпространението стана неконтролируемо и доста деца останаха сираци. Сега вече ще е много трудно да се ограничи.