Борисов честити 14 г. на ГЕРБ: Властта не е самоцел!

"Каквото зависи от нас, ще направим, после гражданите ще решат"
Обновена: 3 дек 2020 18:12 | 3 дек 2020 18:11, Веселина Йорданова
125
Борисов честити 14 г. на ГЕРБ: Властта не е самоцел!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави членовете и симпатизантите на партията с 14-годишнината от основаването й.

Пандемията постави на изпитание не само държавата, но и цялата ни работа. Затова Ви благодаря, че въпреки трудностите не се отказвате и продължавате всеки ден да сте до хората и да работите неуморно. Така трябва и да продължим. Не искам да има човек, на когото да е отказано съдействие, защото всички имаме нужда от човечност в тези трудни времена. Това винаги ни е отличавало от опонентите ни, пише Борисов.

Никога не съм твърдял, че сме безгрешни. Задали сме си високи цели и морални стандарти в партията и всеки, който не може или не иска да е на това ниво, си отива. В годините се разделихме със знакови лица за партията. Някои от тези решения не бяха лесни, но бяха правилни. Не можем да правим компромиси с принципите си. Дали чувам хулите по адрес на партията, Вас и мен - чувам ги. Дали си струва да ги коментирам - не. Тези хули са безпочвени и грозни, но хората са мъдри и виждат резултатите от ежедневната ни работа, коментира той в профила си в социалната мрежа.

Борисов заявява, че печели този, който подготвя себе си, а не който разчита противникът да е слаб и призовава - да засилваме собствения си екип. Ситуацията в страната и света е достатъчно сложна и това само увеличава очакванията към нас. Затова трябва да сме по-добри, по-мотивирани, да предлагаме решения, да работим. Оставащите ни 4 месеца до края на мандата ще бъдат ключови в борбата срещу пандемията, посочва още лидерът на ГЕРБ.

Със социално-икономическите ни мерки трябва да съхраним препитанието на хората, а с идването на ваксината да започнем контраатаката в тази продължителна война за всеки един човешки живот. С цялата си отговорност гарантирам, че каквото зависи от правителството - ще го направим! После нека гражданите да решат. За нас властта не е и никога няма да бъде самоцел. Независимо от изхода на вота, държавата ще бъде в добро състояние. Без фалирали банки, без рекорден бюджетен дефицит, без спрени евросредства, без блокирани енергийни проекти и международна изолация. А с членство в Банковия съюз, в чакалнята на Еврозоната, със стабилни финанси, с нисък дефицит и външен дълг и с висока оценка за фискалната си политика от всички най-авторитетни международни рейтингови агенции, коментира още той.

Борисов уверява, че ще продължи да влага всичките си усилия и в партията.

"Заедно ще продължим да работим за всеки един човек и населено място. Защото сме отговорни. Защото сме можещи. Защото имаме уважението и доверието на международните ни партньори. Защото списъкът с успехите ни само за 14 години е няколко пъти по-дълъг от този на всичките ни опоненти, взети заедно. Защото ние сме ГЕРБ. Честит рожден ден!", поздравява лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕДИНСТВЕННО БОЙКО НАПРАВИ МНОГО НЕЩА ЗА НАРОДА. ЗАВИЖДАТ МУ ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ.....ДОРИ И ФИГУРАНТА СЪС ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА
84
4
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"Властта за герп не е самоцел",каже Светилото....Е,когато е прав,е прав.ЦЯЛАТА ЦЕЛ на тая БАНДИТСКА организация,която един извеяник си позволи да я нарече "Шайката" ,е..БЕЗКОНТРОЛНОТО ЗАБОГАТЯВАНЕ!!!...а властта,...властта е САМО СРЕДСТВОТО за това.
83
12
 
3
 
! Отговори
НАРОДА преди 3 години
Това е нашия премиер , да е жив и здрав и да управлява все така успешно. Фигуранта и Нинова си грезат ноктите от завист.
82
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващия рожден ден на партията да празнувате при бай Ставри! Всичките клептомани.
81
5
 
9
 
! Отговори
българин преди 3 години
Тоя какво си въобразява? Мисли си че народа спи? Куцо и сакато починало в България се пише починало от "вируа" и ЕС Плаща ли плаща милиони евро. А др Борисов вади тези милионо ЕСредства заради "пандемията" И ги раздава където му поискат пари? На пенсионери ,на бизнеса и къде ли не.Купуваш си бъдещи "избиратели" др Борисов! Това правиш! Майната и на партията ти и на ТЕБ Самият Бивше борче от времето на групировките след 1989 г! Мутра беше и МУТРА ЩЕ СИ ОСТАНЕШ! МАЛКО ТИ ОСТАНА! ГЕРБ ЩЕ Е ИСТОРИЯ
80
4
 
4
 
! Отговори
Ще иляди преди 3 години
и още как. Само гледайте как като нищо ще си навърти още 10 годинки в Министерски съвет. Такъв послушко, слушка всичко което довее вятъра от запад. И неее, той не е крадец! Той е хуманист и му пука за хората. Ето иска да ви излекува всички с ваксината (която вятъра също довя от запад), пази ви по домовете сакън да не се заразите и болниците разпореди да ви служат , а не да ви връщат. Такъв добър и отговорен човек не може да е крадец и мутра. Неее, това убеден съм е омаскаряване на ангела храните
79
2
 
6
 
! Отговори
Тиква преди 3 години
Честито на Мутрите и Олигоси, които на власт, а не в Затвора.
78
3
 
11
 
! Отговори
Честито преди 3 години
Голям празник,на всички гербаджии във властта, кметове по места, крадливи като за последно.всяко начало има и край.наближава.
77
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, верно ли синоптичката Натали Трифонова е любовница на Боко Тиквата? Справка - Люба Кулезич.
76
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално е на *** да не им харесва режима на десните. Те искат България да е селскостопанска държава и да ги управлява тракторист, комбайнер или берач на грозде . Ако е със садистични наклонности пък още по - добре.
75
10
 
6
 
! Отговори
анономен преди 3 години
Много моля пъп-чивите пръд-льовци на д-р Радев да не се изказват.
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Същото каза и Ахмед Доган преди години.
73
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
оставка, съд и затвор за лоената мутра от Банкя и целия кръг на организирана престъпна групировка ГЕРБ, маскирана като партия. Тия са мутри и слуги на мутрите и всеки ден ще има нелепици и нещастие докато управляват или са близо до властта!
72
9
 
6
 
! Отговори
анономен преди 3 години
Аз съм доволен. Живея добре. Още 14 г. ако може да са на власт. Ще гласувам пак за тях. Сцепете се от яд. Като не ви харесва- отивате в Англия за гъби. Там взимат всички.
71
4
 
9
 
! Отговори
Aнонимен преди 3 години
Дано през 2021 година изчезнете завинаги от България. Страната ни няма нужда от вас, жалки лицемери крадци, долни лъжци с купени дипломи. Прости като тивата ви.
70
3
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Тоя няма намерение да...изпусне скоро кранчето с народните пари.Стиснал го е яко от името на някаква...измислена ГЕРБ и прави каквото си иска като...саудитски шейх.Велики...постижения,велико...харчене,велико...присвояване,велики...кражби на де що има...парици.Смело...напред с ГЕПИ.
69
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приказките от шипковия храст гледахме като деца от 19:50. Няма балами да ви вярват, че работите за доброто на народа, а не за вашето лично
68
3
 
6
 
! Отговори
Едно време преди 3 години
Като се разхождаше с мушамата с вид на таен агент , никой не питаше дали има нещо под шапката .....минаха години и се вижда можел ли е да управлява ,трябвало ли е и т.н.т.....Ама варианта ,,уча се в движение,, не е много удачен когато се учиш на гърба на цяла държава. Ако дойде още един дето ще се учи 10-20 г и по --добре всичким да се махаме.
67
5
 
15
 
! Отговори
Честити 14 години преди 3 години
КРАЖБИИЗМАМИПРИСВОЯВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕПРЕСТЪПНО НЕХАЙСТВООСТАВЯМЕ НА ХИЛЯДИ ХОРА БЕЗ РАБОТА, ВОДА, ПРЕПИТАНИЕЕДИН МИЛИОН ЛЪЖИМУТРЕНСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯЗАГРОБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ
66
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви софианци бе?В шайката няма нито един човек,.роден в София и твърде малко, родени в какъвто и да е град!