Радев разговаря с Херо Мустафа за "Три морета"

Двамата са обсъдили енергийната тема и сигурността
57
Радев разговаря с Херо Мустафа за "Три морета"
Снимка: Президентство

Президентът Румен Радев се срещна с посланика на САЩ в България Херо Мустафа днес на "Дондуков" 2.

Сред акцентите на срещата бяха българското домакинство на инициативата за регионална транспортна, енергийна и дигитална свързаност "Три морета", съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Двамата са обсъдили още енергийната диверсификация в България, както и теми от областта на сигурността и стабилността в региона на Югоизточна Европа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе 27, ти май си Филип Димитров, като те гледам на сннимката. Той от време на време се объркваше яко?Да не би да пишеш от чужбина?Няма как да си толкова надъхан и така дезориентиран за нещата в България, ако беше българин и живееше тук.Всъщност си дежурния *** на смяна. Защото постоянно висиш тука и пишеш небивалици.
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
21 изчакай ще видиш и боя. Няма държава, "сприятелила се" със САЩ да не е отнесла боя рано или късно. Прочети малко за историята на латинска америка, много е поучителна относно "приятелства" със САЩ и резултатите от тях.САЩ са уникална държава, единствена в света, която от деня на създаването си до ден днешен на всеки две години правят по една грабителска война. Това са фактите. Когато атовете се ритат, магарета като нас отнасят големите шутове.
23
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
22, я брой колко бази имат САЩ в България, където разноските са изцяло за наша сметка. Мини после на север и виж базите в Румния, където обаче САЩ плащат на румънците, после карай на север чак до прибалтика и брой бази, брой хора. След това брой в останалите Европейски държави колко са американците и базите им.Внезапно ще осъзнаеш, че те си тикат гагата навсякъде, слухтят, дебнат, изнудват, изнасят чужди богатства и са поробили цяла Европа.
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли някой, който смислено да обясни каква ни е ползата от "трите морета"?Друг ще каже, точно толкова има полза от това, колкото ни е ползата от "западните балкани"Тоест - никаква полза, само вреди.Просто американците си прокарват политиката, за наша сметка, а националните предатели правят, каквото им кажат "началниците".
21
4
 
5
 
! Отговори
диария преди 3 години
България само на едно море и това е много даже, защото хората искат да ходят само на чужди морета турско гръцко албанско испанско италианско северно африканско южнофренско португалски разни арабски дубай , острови по океани морета и езера язовири. Преди 9 години ходихме за последен път на южното черноморие и се скъсахме да повръщане и аз се осрах целия с ***. Три дни се оправих и се наложи да плувам малко и край. Вече не ходи на море никъде
20
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На американците им трябва буфер срещу Русия който да яде боя, а ние какво правим там?------Какъв бой?
19
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко ни е американската окупация, ами сега американците ни пускат на поляците малко и те да ни пояздят. Да ни вкарат в кошарката на трите морета а там да се изръсим се едни милиарди, които внуците ни ще плащат без да знаят защо.
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, намерил с кого да разговаря?И ето продължават да пробутват полската тъпотия, която е перифраза на девиза Полша над всички. Прозрачната идея за "трите морета" е развита от Пилсудски, който се гласеше да владее Украина, Белорусия, Литва и още някои глупа ци ако се вържат от прибалтийските. Сега апетита им нараства, след одобрението на американците. Вече си мислят да владеят и Хърватия плюс България. На американците им трябва буфер срещу Русия който да яде боя, а ние какво правим там?
17
1
 
13
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ТОЗИ ЩЕ ГО ПРАВЯТ ДВОЕН ШПИОНИН- АМА ЩЕ ИМА НОВИ4ОК !!!!!!!!!
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е чудно дали нашия посланник в сащ може ей така да се среща с американския президент!? И сега какво ще иска тая Мустафатата да спреме Балкански поток, а парите ще ни върнат ли от САЩ изхарчени за Б.Поток
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще ни спират?Газа, тока, ГМО царевицата?
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България на три морета - Балтийско, Черно и Атлантическо.
13
8
 
5
 
! Отговори
Amnesty Internationa преди 3 години
Херо Мустафа дали е осведомена за нацистки лагер за изтезания на хора в Перник Bulgaria!?
12
8
 
14
 
! Отговори
Ако ще преди 3 години
И с господ да говори все тая, факт е че безполезното първеню "президента" , беше изритани от форума за трите морета като гнусен бацил. Оставка веднага!
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обяснявам.В България има три вида политици преди бяха четири но четвъртия измря заради замърсяването на планетата.Тея три вида имат едно общо- че са политически ку..ви и три различни неща-на кой са се продали и според това се делят на американски руски и турски основно мъжки колкото о да е отвратително държанки.Измрелия вид политици са тези дето мислеха на за България основно и за имтеграцията и в европейската култура последния такъв умря преди 1945 г.От тогава ни командват тези
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да я сменят. Тръмп си отива и тази с него. Байдън да праща някой истински американец. А с Бойко...колко ли драматична ще е раздялата
9
8
 
6
 
! Отговори
Чудя се преди 3 години
Как не ги е срам да се снимат с тия черни памперси на устата?
8
2
 
11
 
! Отговори
Цру преди 3 години
Да ама тя знае че е руски агент.Нищо съществено няма да му каже .
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4 даже идея си нямаш много по-зле е.Пее песни на Джъстин Бийбър със зелен кондом на главата и *** с надпис жаден за любов.И после се чуди кой иска атентати да му прави.Бийбър иска да го убие 98 процента от населението на планетата.Останалите два процента са три годишни и не разбират но и те искат да атентатват нашия щото със зеления презереатив на главата им мяза на Текетъбис а тях децата не ги обичат.Какво да обичаш на една пи...ка с крака щото това е Телетубис де.
6
4
 
9
 
! Отговори
Думата преди 3 години
Диверсификация да се чете като дерусификация.