Бойко Борисов: Ваксината е безопасна и ефективна

Страната ни е в готовност да получи първите дози
21 дек 2020 18:46, Нели Христова
143
Бойко Борисов: Ваксината е безопасна и ефективна
Снимка: БГНЕС

Европейската агенция по лекарствата даде положително становище за използването на ваксината на Пфайзер и Бионтех. Оценката се базира на научни данни, които доказват, че ваксината е безопасна и ефективна. Това написа в профила си във Facebook премиерът Бойко Борисов.

Очаква се Европейската комисия да издаде разрешение за употреба на ваксината в ЕС още тази вечер. България е в пълна готовност да посрещне първите ваксините. Благодарение на общите европейски усилия скоро ще се справим с тази криза, посочи премиерът.

 

🇪🇺Европейската агенция по лекарствата даде положително становище за използването на ваксината на Пфайзер и Бионтех....

Публикувахте от Boyko Borissov в Понеделник, 21 декември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
12
 
! Отговори
S преди 3 години
Казах. Няма нужда от допълнителни доказателства. Той знае. Ние също.
18
18
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Специалисти и учени също оспорваха до скоро кацането на Луната ! Но през 2018 ,забележете,не каква да е,а Китайска лунна мисия документира знамето и следите от модула !Престанете да сте мними и недоверчиви за всяко НОВО И ГРАНДИОЗНО ! Защо го правите ? Не виждате ли,че СЗО,ЕКЛ и всички световни лидери са ЗА ваксината.Какво ?Всички са в играта,така ли?Има ли значение дали ше е Спутник,Модерна,Пфайзер.... Ми то е по-трудно да не изтече инфо за конспирацията,отколкото направата й!
17
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойо, няма да е лошо да направиш поне една пресконференция като Путин. Да получиш малко обратна връзка от народа. Да чуеш какво народа мисли за теб. Можеш ли да си представиш, че такъв "ерудит" като теб може да ми каже какво за мен е безопасно и ефективно и аз да му се вържа?
16
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не Благодаря! Ти ако желаеш се " ваксинирай" д-р Борисов!-:)
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо лъжете за Витлеемската звезда, само с телескоп може да се наблюдава.
14
2
 
19
 
! Отговори
Шмул Розенкранц преди 3 години
Тиква, сложи си и моята, тъкмо ще си здрав и за двама ни:)))!
13
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов беше болен скоро. Трябва да минат няколко месеца при излекуваните е след това е пожелателно да се имунизират. Не давайте толкова зор сега! :D Март като дойде ще се ваксинира .. има време.
12
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксината изобщо не е изпробвана в продължение на години, обаче палячото вече твърди, че била безопасна.
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То говоренето за ваксината на брифинг на щаба трябва да е обозначено като продуктово позициониране за да не заблуждават зрителите.
10
2
 
14
 
! Отговори
Бедняк преди 3 години
Бойко е дялан камък, на кьоше го сложиш и там става (кучетата харесват такива камъни). Бойко разбира от всичко: самолети-изтребители, танкове, строителство на магистрали и интерконектори. Медицината му е коронната област: просто нареди на лекарите да лекуват бързо! И те набързо излекуваха за часове маса народ. Сега научаваме че тази ваксина е най-, най-! Той разбира и ои менеджмент, при първата вълна той пътува насам нататък и организира производство на маски. И обеща на Ердоган да му изнесе ...
9
2
 
23
 
! Отговори
Первазоф преди 3 години
ШТОМ Е БЕЗ-ОПАСНА СЛАГАЙ СИ Я,И ТОВА ЛИ НЕ МОЖЕШ
8
3
 
30
 
! Отговори
29920 преди 3 години
Откъде знае, че е безопасна и ефективна, след като специалисти вече споделиха, че реалното вредно въздействие от ваксината може да се очаква от 3 до 6 месеца след поставянето й... Заащо влиза в разнобой с МВФ за срока на пандемията? Твърде бодряшко, твърде самонадеяно, твърде повърхностно звучи...
7
4
 
13
 
! Отговори
Люй 14 ти преди 3 години
бойкя,слагай си всеки ден по 2,не ни занимавай с тъпизмите си,и после те чака нещо лошо за игрите които оплете
6
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов си е номер едно.
5
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Загубих апетит ,като се сетя как се беше пльоснал ,като парче огромно сланина на леглото !? Приятна вечеря
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Усилията да инсцинираш измама от такъв мащаб ,каквато е пандемията и да я скриеш, са толкова огромни,че на практика правят измамата НЕОСЪЩЕСТВИМА !Зная,че от всичко (НЕ)разбирате,затова търсете поне някаква логика на косвени обстоятелства.Базите на всички конспиративни теории са,че все изтекла секретна информация,а вече 14 месеца не излиза нищо за казуса,касаещ Света !Бъдете разумни,това не е спор за кацането на Луната ! Това касае живота ви в пряк и преносен смисъл !
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Усилията да инсцинираш измама от такъв мащаб ,каквато е пандемията и да я скриеш, са толкова огромни,че на практика правят измамата НЕОСЪЩЕСТВИМА !Зная,че от всичко (НЕ)разбирате,затова търсете поне някаква логика на косвени обстоятелства.Базите на всички конспиративни теории са,че все изтекла секретна информация,а вече 14 месеца не излиза нищо за казуса,касаещ Света !Бъдете разумни,това не е спор за кацането на Луната !Това касае живота ви в пряк и преносен смисъл !
2
2
 
18
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Лъже ве, с нищо не може да се справи. Особено с това, което не эависи въобще от него.
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както си и знаех- тьпaнapа ще поръчва по 10 статии за себе си дневно за да окупира медиите от сутрин до вечер всеки ден до изборите.