Санкционират организаторите на концерта в центъра на Габрово

Ангелов: Не мога да сложа знак на равенство между думите "морал" и "пари"
31 дек 2020 11:48, Елка Василева
95
Санкционират организаторите на концерта в центъра на Габрово
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Здравният министър Костадин Ангелов заяви, че няма да престанат опитите да бъде заобиколена заповедта за събиране на много хора за Нова година.

Вчера в Габрово вече посрещнаха 2021 г. - с концерт в центъра на града и масово събиране на хора. Събитието бе организирано от местната управа, а специален гост бе известният изпълнител Миро.

Още по темата

"Концертът в центъра на Габрово много ни озадачи, ще бъде наложена санкция на организаторите. Не мога да намеря логиката в организирането на това мероприятие", обяви той.

"Имаше полемика с ресторантите в хотелите и обвинение, отправено към мен, по отношение на морала и на това, че трябва да направим нещо повече за изплащане на компенсации. Не мога да сложа знак на равенство между думите "морал" и "пари". Ще водим битка за живота на всеки един български гражданин, каквото и да ни коства това. Защото жертвите на Ковид-19 приближават 8000 души. Един лекар цял живот живее с хората, които е загубил", каза още министър Ангелов, цитиран от Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
7
 
5
 
! Отговори
ангелов,министър! преди 3 години
Иска ми са яко да ми го набие един хорни катър!Напрсво да ми шинира шията!С изпилени копита ако може!
46
1
 
6
 
! Отговори
не разбрал преди 3 години
Абе защо всеки втори видял се у пари е дупчен билет?!
45
2
 
8
 
! Отговори
БрюкСелски дупетат преди 3 години
Само гейзери са биле там
44
5
 
14
 
! Отговори
Ричи Алибегов преди 3 години
Преиграваш Ангелов!
43
5
 
0
 
! Отговори
Di преди 3 години
До 48 : Точно така умний , започна да схващаш. Погледни с колко процента са по-малко жертвите на катастрофи за годината. После го наложи на смъртните случаи в държавата за година , и ако можеш да смяташ ще получиш около 10- на процента по-малко. Искаш ли още да ти го смеля?
42
5
 
6
 
! Отговори
До Di преди 3 години
Т.е. има си яко смъртоносна пандемия? Ужасяващо зловеща, нахлуваща с "невиждана ярост в човешката история" но хилядите жертви по малко в сравнение с предходните година са заради намалелите злополуки от всякакъв вид? Някакви конкретни доказателства или просто коментар на Тиквен последовател?
41
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще санкционира,ама някой друг път! Габровската кметица е поддържана жена в преки и преносен смисъл от Томи,гласят я за министерски пост и най-много да чуем как Ангелов сам е взел решение да подаде оставка! Така е в Тикволандия,за милиони няма закони,за кокошка няма прошка,да поддържана Бойко ТолупБорисов!!
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мили хора, защо редактирате коментари? Когато съм написал Коце Бок*лука, значи искам да напиша Коце Бок*лука! Така написано второто му име не подлежи на цензура. Освен това всички така го знаят! Хората могат само да предполагат какво съм искал да кажа, т.е. това е подсъзнание, а както добре знаем на подсъзнанието не може да бъде налагана цензура!
39
4
 
2
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Никакви веселби и тържества! Забранявам! Новата година от сега нататък да се посреща с пост, молитва и покаяние! В памет на жертвите от кошмарното заболяване да се ходи в черно! Едва когато достигнем 90% ваксиниране може да се замислим за отмяна на мерките, но дори и тогава с маски и на дистанция 1,5 м. един от друг!
38
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям 30Така е. От 2017 тази година е с най малко общо починали в БГ. Макар и с две три хиляди. Каква пандемия, какви измишльотини? Пандемия няма. Няма дори и епидемия, защото не отговарят бройките дори и изкуствено надути за да отговаря на определението. Народен съд искаме за всички, участващи в умишленото съсипване на държавата. Не ме интересува Европа и света какво прави. Искам мислещи хора, а не говорящи тиквунни
37
3
 
20
 
! Отговори
Аплодисменти преди 3 години
Браво, а кога глоба за Коце ? Че лъже, че ***, че краде, че слугува на черни сили (ББ), че е с присадена коса, че е червендалест алкохолик?
36
5
 
12
 
! Отговори
Габровец преди 3 години
То пък тоя беше един певец. Пък и концерта -мъка, мъка. Ама едни пари преди нова година трябваше да се изхарчат спешно
35
3
 
9
 
! Отговори
До 34 преди 3 години
Само за сведение - комунистите в герп са 80%, а в БСП - 48%. Борисов е член на БКП, а Нинова - НЕ. Така че всъщност си прав!
34
2
 
9
 
! Отговори
Чичето преди 3 години
Да? А кога ще глобиш министерския съвет - вчера в залата бяхте 32-***, без секретарките и мисирките? Отгоре на това Главният Инспектор беше пак без маска!?
33
8
 
7
 
! Отговори
ккк преди 3 години
До До 30Значи пандемията е от всичко друго, но не и от Ковид. 6000 по- малко починали в условията на най- ужасяващата пандемия?!Жалко, че 2019 година нямаше Ковид-19 у нас, хора, колкото населението на средно-голям град щяха да са живи и нямаше да умиришат бъзито.Догодина колко по- малко ще са починалите? С това темпо ще има 90 000 починали, а през 2022 г. ще са 80 000 за година.Тая "пандемия" ще ни оправи демографския срив, яко, а?!
32
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ще водиш битка ве !? Твърдиш че спасяваш животи,а обричаш семейства на гладна смърт!Та ти си чудовищен убиец и нагъл изнудвач!
31
3
 
6
 
! Отговори
Българин капиталист преди 3 години
Ох, да си ходят комунистите от ГЕРБ и да идва капитализма, ох!
30
14
 
6
 
! Отговори
Червен бандит преди 3 години
Комунистите винаги смятат, че са над закона. Мислят си, че само те имат право над благата на България. Затова не спазват никакви закони и разпоредби щом тяхната бандитска партия БСП не е на власт. Организират бойкоти, пречат, клеветят и са готови да ликвидират всеки, който им пречи.За комунистите само бой и затвор. Вички тези участници в този концерта са комунисти, затворете ги, за да няма разпространение на заразата!
29
3
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Ти си ***, честно!Да ти е хрумвало, че сме застаряваща нация и 2019 са починали достатъчно възрастни хора? 2019 също никой не ви пречеше да се избивате по пътищата.
28
18
 
15
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Само така, проф. Ангелов! Само солени глоби ща оправят разпасалия се българин, който вече 30 години само повтаря, че имал "права", но никакви задължения! Няма и никакво уважение нито към закони, нито към институции. Само глоби и санкции за нарушителите!!!