В първите дни на 2021 г.: Стотици на опашка за PCR тест

Повечето хора се тестват заради пътуване в чужбина
Обновена: 2 яну 2021 15:46 | 2 яну 2021 15:22, Анисия Иванова
43

По-малък брой заразени с коронавирус в първия ден на новата година, показват данните от националната информационна система. А пред централата на една от най-големите лаборатории у нас днес се изви огромна опашка.

Повечето хора се тестват заради пътуване в чужбина. Повечето лаборатории в страната са с намалено работно време, но тази е извикала допълнителен персонал, тъй като не са очаквали такъв наплив от хора, съобщи Bulgaria ON AIR.

"2/3 от хората пътуват, 1/3 са такива с оплаквания, които си пускат тестове. Повечето си правят PCR, тъй като много страни го изискват. Минимум 100-150 човека са минали", каза управителят на лаборатория Росен Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко в отчитането на тестове е лъжа. Лъжа е и поставените фургони за бързи тестове. Във Варна няма къде да си направиш тест и се налага да чакаш първият работен ден. Всичко е пълна пародия.....
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До6До 1 Мнение"Никой никога не задължава да пътува. Пътуват само тези които искат и МОГАТ.""1 Мнение" - стои си в Родопите паси оФцете, нижи тютюна че няма кой да го прави.Яд не яд остави другите на мира не сме в турско потypи и фереджета няма да носим.Комунизмо-Турцолизма трябва да си заминат БЕЗВЪЗВРАТНО."Само отбелязвам, при турското иго българите са пътували по Европа и Америка, учили са в университети, работили са навън.При соца не са могли. Забрана за пътувания!
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лабораториите захлебиха яко. Милиони завъртяха покрай тази пандемия.
33
0
 
3
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
АНОНИМНИТИ СИ В ДЕМЕНЦИЯ... ВЧЕРА ТИ ДАДОХ ТОВА КЪДЕ СЪМ РАБОТИЛКОЛКО И КАКЪВ СТАЖ ИМАМ И ОТ КЪДЕ. 33 ПРИРАВНЕН ОТ 1ВА КАТ. 0ЩЕ 17 ГОД В БЪЛГАРИЯ. И 7 ГОД. В ЧУЖБИНА ВЪВ МЕТАЛУРГИЧНА ФАБРИКА. ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА НАПРАВА ЗАГОТОВКИ ЗА ЛЕАРНАТА.ЧЕТИ И ПОМНИ БЕ ПЪ.. Ш. МОЗАЧЕТО ТИ НЕЩО ДАВА ФИРА. ЧЕТА, ВЕЧЕ СТАНА ВЕЩ И ПО МАГИСТРАЛИТЕ. ГОРДОСТА НА БИБИ. ТОВА СА ДВУЛЕНТОВИ ПЪТИЩА. ОДИ У ГЕРМАНИЯ ДА ВИДИШ ЩО Е МАГИСТРАЛА.
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БибоАбе миячо на чинии, сигурно не си внесъл 2 лева данък в България последните години, ама искаш другите да ти платят теста.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парите свършиха, не се очакват нови, така че короната вече пак ще си минава за обикновен грип както всяка година.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление ние сме единствената от най-тежко засегнатите страни, в която се тества съмнително малко от страна на държавата.
29
7
 
17
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
100 ЛВ ТЕСТЧЕТО. НЕ СТИГА, ЧЕ НИ ИЗГОНИХА ОТ РОДИНАТА А И ТРЯБВА ДА ИМ ПЪЛНИМ ХАЗНАТА.А БИБИТКО СЕ ПЪЧИ И ДУЕ. КОЛКО СМЕ ДОБРЕ И ЩАСТЛИВИ ТУК. ПОЧТИ ВСИЧКО СВЯСТНО ИЗБЕГА.
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аха, настинка от която умират 5% от настиналите и здравните системи колабират. я се скрий!!
27
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невежи и немислещи хора! Колко ниско ниво на духовно израстване и еволюция,щом вярват на една лъжа.Приемат една настинка толкова навътре,а не приемат БОГ най-милото! Странна работа!.........Най големият вирус е невежеството ви!Вие сте биороботи ,които сте лъгани и управлявани. СЗО фармацията и лекарите са матрица, която печели от такива като вас.Единственият, който го е грижа за душите ви е БОГ! Как празнувате раждането на Христос ..като не го следвате..
26
5
 
9
 
! Отговори
отвратен преди 3 години
Народабяга като чумав от робската държава , в която боко прави каквото си иска !!Пак гласувайте за него ,и до края на света ще сте така !
25
9
 
6
 
! Отговори
Шофера преди 3 години
12, като си *** и мързелив и Ким Чен Ун да дойде да те управлява пак ще си останеш в мизерията. Цървуланко, никой не ти е виновен освен твб самия. Работи учи и спри да се оплакваш. Комунизма свърши.
24
2
 
2
 
! Отговори
А СЕГА преди 3 години
...ПАТЕНТА ...
23
2
 
6
 
! Отговори
А СЕГА преди 3 години
ПРОВЕРЕТЕ КОЙ ДЪРЖИ ПАТИВТА ЗА ПСР ТЕСТОВЕТЕ И МАЙ НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАТЕ!!! ХА ХА ХА !!!
22
5
 
8
 
! Отговори
Гогич преди 3 години
С или без ПСР тест в повечето държави в Европа стоиш 10 дена карантина, която пада само ако си направиш нов тест в самата държава. Явно *** пак ще се прекара, щото пак не разбрал. Другия вариант е всички да пътуват за Турция, щото там засега се влиза с пср тест и няма карантина.
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Херцогът на МелмакТи май вярно си от Мелмак. Като гледам нищо на Земята не ти е ясно.
20
15
 
32
 
! Отговори
Херцогът на Мелмак преди 3 години
Айди напълниха колите с буркани и месо и ся се запитиха към едностайните си жилища в Лондон и Франкфурт, където живеят по 5 души в стая!
19
6
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 години
БСП: ама как така за чужбина? Ние знаем, че българите са бедни (знаем, защото работим да са такива), а и от едно време знаем, че в чужбина е много лошо. Даже преди на обикновените българи им забранявахме да пътуват зад граница, а кои бяха обикновени решавахме ние.
18
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се научиха че тия тестове дават до 80% грешни данни
17
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българина е луднал пак!-:(