Приятели полагат цветя и свещи в памет на Тоско Бозаджийски

По този начин те ще покажат, че няма да бъде забравен
5 яну 2021 08:35,
5
Приятели полагат цветя и свещи в памет на Тоско Бозаджийски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Фенове на "Ботев" (Пловдив) и приятели почитат паметта на Тоско Бозаджийски, съобщава Нова тв. Младежът беше убит от ултраси на гръцкия ПАОК в Солун точно преди година.

Близки и приятели на Тоско Бозаджийски ще положат цветя и ще запалят свещи в негова памет пред клубния стадион "Христо Ботев" в Пловдив. По този начин те ще покажат, че няма да бъде забравен.

Още по темата


Гръцката прокуратура повдигна по седем обвинения на петима души от нападателите. Обвинени са за тежки телесни повреди, едро хулиганство и притежание на оръжие. Смъртта на българина е в следствие на побой и прегазване от минаваща кола. Според гръцките власти – умишлено.

Близките на момчето ще поискат справедлив процес.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
9
 
! Отговори
Фин преди 3 години
Някой знае ли защо има футблни фенове? Какво им е на тези нещастни хорица, че викат подир един въздух обвит с кожа, а и 22 *** умственни инвалиди го гонят.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такова нещо като "едро хулиганство" в правния мир няма, не е имало и няма да има никога.Има хулиганство по смисъла на чл. 325 от НК и дребно хулиганство.Ще видим ли някога за разнообразие някоя грамотно написана статия?!