Проф. Костадин Ангелов: Редът за ваксинации на българските граждани е нарушен

Четирима общинскки съветници получиха ваксина в Сандански
Обновена: 10 яну 2021 19:51 | 10 яну 2021 18:35, Нели Христова
54
Проф. Костадин Ангелов: Редът за ваксинации на българските граждани е нарушен
Снимка: БГНЕС

Редът за ваксинации на българските граждани е бил нарушен в град Сандански. Това е устанивила проверка, която беше разпоредена вчера от здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов. Информацията за резултатите съобщи самият той в официалния си Фейсбук профил.

"Вчера, 09.01.2021 г., малко преди 18:00 ч., разпоредих проверка на сигнал за нарушения на Националния план за ваксиниране срещу COVID-19 в град Сандански. Тя установи по безспорен начин, че редът за ваксинации на българските граждани е нарушен. В COVID системата, където се регистрират ваксинираните лица, са вписани четирима общински съветници от Общинския съвет в град Сандански.", съобщи министърът.

Проф. Ангелов допълва, че за да бъдат изцяло спазени принципите на прозрачност и законосъобразност, в рамките на първия работен ден след получаването на сигнала, утре - 11.01.2021 г., ще бъдат взети обяснения от отговорните за ваксинирането в Сандански лица и институции.

"Действията ни във връзка с ваксинирането на всеки отделен българин са подчинени на ясни и точни правила, разписани в Националния план.

Няма да допусна институции или отделни лица да ги нарушават!", категоричен е министърът на здравеопазването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възрастните, които ще починат утре, ще са мъртви защото тяхната ваксина е получил някой партиец.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо се дава приоритет на дебело*ите?? В болницата няма ли възрастни хора лежащи? Да съберат няколко и пак ще се оползотворят ваксините.Или да съберат няколко санитарки.. Общинарите трябва да са последни на ред, защото като цяло са безполезни
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя буза - задната ли?
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От как стана министър взе много да се ядосва Коцето и вече е получил две бръчки на левата буза.
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямало е желаещи и са почнали общината, за да не се развалят ваксините от ЗИЛа. LOL
19
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
67-ми набор е, не е 77
18
3
 
21
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Когато разбрах, че тоз господин - министърът е роден 1977г останах силно изненадан, бидейки това го прави 43 годишен, а той изглежда минимум на 50 (да не кажем 55). Освен това, като беше забелил шкембе и кълки да го ваксинират, се видя, че е с тяло на бройлер - деформирано и затлъстяло. Много е наивно човек, запуснал собственото си здраве да бъде оставен да ви казва какво да правите с вашето. Само мнение.
17
2
 
17
 
! Отговори
Сиртакис преди 3 години
Никой не ти иска ваксините ве!Никой не ви вярва! Схващаш ли,за какво става въпрос! Осрахте се до ушите с труповет,счувалите и с цялата си простотия!
16
6
 
6
 
! Отговори
азис преди 3 години
професоре вие сте велик и много позитивен никога не сте си позволявали да плашите сънародниците си с чували с трупове и нямало да стигнат чувалите!!!...между впрочем без да съм наточен много готЕни вежди имате...сладур сте с тях ще ви се радват на барабанчето ви ама и това ще дойде раираните чичковци ви боготворят и ви чакат,нека да сте спокоен ще живеете за радост на тях!!!..моля въведете купони за ваксината както 1996 година нали вие сте техни наследници на партията а вие сте им секретар!
15
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А може и толкова да са нямали желаещи, че да са ги ваксинирали, за да отчетат все пак някаква бройка ваксинирани.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега тия общински съветници ще кажат, че са доброволци в болница и затова им е било спешно да се ваксинират и ще ги оставят на мира, а в същото време и агитацията, че видите ли хората се напъват да се ваксинират ще бъде проведена, и всичко ще е ок.
13
6
 
29
 
! Отговори
Лекар от Зарата преди 3 години
Не сме толкова глупави ,че да се хванем на този номер-все едно ваксините са много търсени , че трябват "връзки" да се ваксинират. Истината е ,че никой не иска, вкл. целият медицински персонал. В Ст. Загора единици са ваксинираните лекари и сестри-основно много възрастни, постоянно ни агитират ,пращат покани по имейла ,но никой не желае.
12
4
 
9
 
! Отговори
СЛАБОООУ преди 3 години
Слаба е агитацията. Препоръчвам да направите един голям алуминиев сандък, с хромирани тръби от всички страни, да изпуска от време на време ледена пара от течен азот, и президентските гвардейци да го пазят. На сандъка да пише сс позлатени букви ВАКСИНИ. Току-виж прилъжете бабките от Банишора, че нещо много цено пазите, и искат и те.
11
4
 
9
 
! Отговори
Не само перчем преди 3 години
И веждите са му изкуствени, а бузите ботоксови, това е някакъв 🤡:))
10
4
 
9
 
! Отговори
лекар преди 3 години
Този да обясни защо не се справя , защо политиците са на първа линия за ваксинация срещу корона вируса , а лекарите и помощния медицински персонал са само ресурс , кадри за експлоатация , средство , инструмент , който като се повреди се заменя с нов прибират се комисионни , се извличат финансови , властови и политически изгоди - гешефти , далавери и ултракорупция , защо бе?
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пфу тоя смята ли, че някой му вЕрва.
8
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям праз! Що никъде не споменавате че става въпрос за 4 човека. Иначе големи проверки и големи наказания!
7
8
 
27
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ, ЧЕ ВСИЧКИ СЕ ИЗБИВАТ ДА СИ СЛОЖАТ ОТ ВАКСИНАТА!-------------САМО НОМЕРА ДА НАКАРАТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ ВАКСИНИРА!
6
9
 
26
 
! Отговори
Морското свинче преди 3 години
*** много !!! За да наплаши хората, за да искат бързо да бъдат набоцкани така внушават на хората че е нещо убаво отровната ваксина.
5
2
 
6
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Нищо де, важното е да са живи и здрави.