ГЕРБ поиска от Радев: Определете дата за изборите най-бързо

Удържахме на натиска да няма парламент, беше правилно!
Обновена: 13 яну 2021 10:23 | 13 яну 2021 10:19, Камелия Цветанова
186

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова поиска честна игра по време на предстоящата предизборна кампания.

Тя призова за дебати, вместо лични нападки и обвинения.

Още по темата

"България има нужда от единство и отговорни решения и който получи възможността да управлява, ще се нуждае не само от коректив, но и от съюзници", коментира тя.

По думите й ГЕРБ е готова да се вслушва във всеки разумен глас, да прояви необходимата воля и търпение.

Дариткова призова президента Румен Радев да вземе час по-скоро решение за датата на изборите, за да могат избирателите, партиите и институциите да се подготвят за тях.

"През изминалата сесия управляващото мнозинство удържа на натиска на опозицията и не се поддаде. Без нормалното функциониране на Народното събрание днес нямаше да има нито бюджет, нито правителство, което да има възможност да предприема необходимите мерки за справяне с тях. Ще припомня, че при откриването на предишната сесия на 44-ото Народно събрание президентът поиска страната да остане без парламент и редовно правителство. Днес ние сме убедени, че постъпихме правилно, като не се съобразихме с неговите призиви, чиято несъстоятелност днес е видима за всички", каза Дариткова.

Тя коментира, че в края на мандата управляващите са наясно както с отговорността, която носят, така и с грешките, които са допуснали последните 4 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
4
 
1
 
! Отговори
Монолози без дебати преди 3 години
Дариткова да даде пример за едно участие на Бойко Борисов в дебати през последните повече от 15 години (4 като кмет на София и над 10 като министър-председател).
153
2
 
1
 
! Отговори
не преди 3 години
До питане !И ние не , как ще оставим сайтовете ?
152
2
 
1
 
! Отговори
оДговор: преди 3 години
От тук пишещите не вярвам , много им е далече урната от лаптопите .
151
6
 
1
 
! Отговори
питане ! преди 3 години
Някой ще гласува ли , аз не !
150
2
 
0
 
! Отговори
Есаул преди 3 години
Дата! И взвод за разстрел! 20 април, 1 и 9 май!
149
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че той фигуранта нали вече каза дата? Сега защо се извъртя като магистрална работничка и се чуди какво да каже? Господин фигуранте, кога най-после ще свършиш някаква смислена работа? Все ги вършиш като кучето на нивата!
148
4
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Господин Президент! Дайте дата час по скоро, че парите за изкупуване на бабичките се изчерпаха и са разчетени до март! А олио под 2,50 не се намира. Защо ни подхлъзнахте, че ще е на 28 март!? Не виждате ли, че сме в агония!?
147
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахахах. Първо го оплюхте, че казал дата. Сега икате колкото с еможе по-бързо. А като каже нова дата - пак ще го плюете. Ама баш сте си като старото БКП. Нищо ново не сте научили!
146
6
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Когато и да са изборите Боко ще ги пере с 300 БСТ-ту :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Рундю да не върти ГЗ, ами да казва датата.
145
5
 
10
 
! Отговори
Празников преди 3 години
Нали искаха избори веднага!!! Късно беше чак през тази година!!! (хаха хахахахаха)ЗНАЧИ СА ИСКАЛИ САМО СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ щом сега се чудят как да отложат нещата докато измислят нов костинброд!!!!Даже се изказваха, че ББ заради пандемията ще иска да си удължи мандата с няколко месеца хаха!!!И за тях миналата година нямаше вирус, а сега обаче се загрижили за хората....
144
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко пак ще вдигне кръвното, като предишния път.
143
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ до сега преяждаше с комисионни и кражби, сега пред изборите решика че им трябват единство и партньори.По долни от ГЕРБерастите не съм виждал !!!Вън *** мръсни, партия на ромите и Обединените Предатели ...
142
11
 
10
 
! Отговори
Тролчо Гербев преди 3 години
Неведението е най-големия враг за герберастите.Президента кога ше ги светне за датата та да почне купуването и продаване на гласове и бюлетини.
141
17
 
16
 
! Отговори
Прецедент преди 3 години
Прецедента Радеф първо каза,28 март.После видя че няма да хване геб по долни *** и сега мисли как дс маправи изборите по-късно и междувременно да им спрртне няколко протеста. О междувременно доказа, че не се кара с БСП, а ги слушка.
140
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще тричаме ли крадеца? Ако не ние то Ония са му вдигнали мерника!
139
13
 
8
 
! Отговори
до чебурашка преди 3 години
с рабфак не бяха ли гербаджите? къса ти е паметтта.
138
9
 
13
 
! Отговори
въпрос до мисирките преди 3 години
Когато се гарантира безопасно и честно гласуване, ще се определи и дата за избори. Какво толкова не са разбрали в герп? Да махнат мъртвите души и да кажат как ще се осигури гласуване за ВСЕКИ българин, а не да мрънкат опорни точки!
137
11
 
18
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До До ЧебурашкаВсички радевисти сте подлогани приятелю, няма друг начин да си фен на това недоразумение.
136
11
 
7
 
! Отговори
До Чебурашка преди 3 години
Аз преАтели п-одлогани нямам! А сега спри да бягаш по Тъча и дай разумно разсъждение на тема. Подсигуряване и Насаждане и имали то почва при твоето БАЦЕ!
135
8
 
12
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До До ЧебурашкаПриятелю навремето е имало рабфак- работнически факултет. Личи ти отдалеч, че си завършил единствено него.