Ваня Министерска: Присъдата на Викторио ме уби!

Майката на убитата Дарина и дъщеря й Никол за случилото се в съда
21 яну 2021 11:40, Петя Славова
30
Ваня Министерска: Присъдата на Викторио ме уби!
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

20 години затвор получи Викторио Александров за двойното убийство на Дарина Министерска и едногодишната Никол. Родителите на жертвата очакваха присъдата да бъде доживотна без право на замяна, каквато поиска и прокуратурата."Присъдата ни уби. Не само нас, но и всички свидетели, които са срещу него, са застрашени", обяви пред "24 часа" Ваня Министерска - майка на Дарина.

Още по темата

За убиеца на детето и внучката й, тя заяви: "Той е страхотен манипулатор и е продукт, създаден от мама и тате. Затова казах в моята пледоария, че неговите родители не са надеждни и обективни свидетели."

Ваня Министерска заяви, че за нея решението по това дело е политическо, а присъдата е "спусната". "Парадоксалното е, че толкова много протести и действия съм предотвратила с цел запазване на мира и спокойствието в държавата. И съжалявам, че го направих. - обясни още тя, като уточни, че такива са можели да възникнат веднага след убийствата на  други хора.

Ваня Министерска обясни, че шестима свидетели, от които две бивши негови приятелки, които не се познават помежду си, две  съученички на Дарина, казват едно и също в досъдебното производство и в съдебната зала - прилагане на системно домашно насилие и парадиране с пистолет.

"Кажете ми как е възможно да има такава присъда след всичко, след всички експертизи, които бяха абсолютно категорични", пита още майката на убитата Дарина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да е първият убиец, за който щедро е платено за да не е до живот в затвора.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам съвсем скоро уличното правосъдие да вземе връх над съдебното, защото то отсъства. Пишете имената на съдиите, които са го пуснали. Значи за украинеца, който беше спрял на пътя и в него се блъснаха други автомобили 6 години затвор, за двойно убийство 20 и той ще лежи за добро поведение реални ~ 12. Ами защото трябва като го извеждат от съда след такава присъда и тълпата да раздаде правосъдие. Съдиите отдавна са доказали, че не стават.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо мислите, че съдията е бил луд?Може да е добре мотивиран.
4
2
 
34
 
! Отговори
Гавра с правосъдието преди 3 години
Съдията от СГС, осъдил двоен убиец на 20 години затвор е извършил гавра с правосъдието. Тоя или е бил пиян, или е луд, или разбира от наказателно право толкова, колкото аз от астранамия. Трябва да има начин на такова пишман-магистрати да им се отнеме правото да кривораздават, защото това развращава обществото, както нищо друго не е в състояние да го направи.
3
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво лошо послание. Само в България за убийство на човек и дете лежиш по-малко от убийство на улично псе. Гешевщина.
2
2
 
34
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Това е срам за съда и справедливостта! Подигравката с жертвите и близките им продължава с пълна сила!
1
3
 
39
 
! Отговори
До преди 3 години
Докато си мълчим така ще бъде. Трябва всички да вдигнат глас,понеже не се знае кой ще е следващия. Аз във всички форуми пиша,че нашето законодателство е в полза на престъпниците,понеже такива ни управляват.Едно нещо обаче е сигурно,в парламента няма как да влезне почтен човек и за съжаление единственото нещо което остава е да накараме политиците да се страхуват от нас и не само че ще загубят изборите.Трябва да се преборим за свободни медии също.