Бизнесът със заведенията: Политици да не идват на протеста!

Вече имало опити той да бъде яхнат политически
35
Бизнесът със заведенията: Политици да не идват на протеста!
Снимка: БГНЕС

Бизнесът със заведенията заяви, че политици не са добре дошли на обявения от бранша протест пред Министерския съвет.

Още по темата
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България декларират, че организираният от 12 часа на 27.01.2021 г. пред Министерския съвет протест е строго браншови с точни и ясни искания за нашия сектор.

Предварително обявяваме, че ние няма да позволим той да бъде яхнат политически, каквито опити вече се забелязват, пише в позицията, изпратена до медиите.

От бранша изтъкват, че протестът е икономически и не искат да станат част от предизборна кампания.
 
"Поради опасенията ни, че присъствието на политически фигури на нашия протест може да се разтълкува, като предизборна агитация, ви молим най-учтиво да се въздържите от участие в него", призовават те политиците и изразяват надежда, че интересът към сектора ще продължи и след изборите на 4 април.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
GB0 преди 3 години
До 15 АнонименДо Анонимен 11"и ДДС пак 20% защото цените не паднаха като стана 9%"Не само, че не паднаха, и не останаха на същото ниво, ами даже си вдигнаха цените!При 9%ДДС! И на доставките за вкъщи!
28
2
 
3
 
! Отговори
Пунта Кана преди 3 години
Не на смрадливите ви ресторанти и кафенета.Обучете джукестите си сервитъорки ,първо как да уважават клиентите Ви и да не ги гледат кръвнишки,изхвърлете гранясалото олио и замразени полуфабрикати и тогава Вие от бранша имаите претенций.
27
4
 
5
 
! Отговори
ПИЧ преди 3 години
Абе какво отваряне на тия развъдници на вируса.Собствениците заплашват персонала,че ако не протестират ще ги увалнят.
26
3
 
4
 
! Отговори
Мангър овист преди 3 години
Това с локдаун-а ще се окаже голяма простотия. Въобще не трябваше нищо да се ограничава. Е китайците кво правят- дигат една лека постройка за няколко хиляди легла и бутат вътре който вече не може сам да диша. Иначе си бачкаме, изкарваме си кинтите, купуваме си жипки... Е, кво като половината свят ще ни банне от пътуване... Умрели сме им за камъняците... Имаме си и планина, и море, и село...
25
2
 
2
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Точно. Нека ресторантите и хотелите отворят. Да отпаднат и всякакви ограничения по повод заетост на местата в тях. Обаче да си върнат ддс-то на предишното ниво. И ви желая с орна година.
24
4
 
4
 
! Отговори
Bili преди 3 години
Кво протестирате?! Отваряйте и точка. Вижте Италия, Полша, Чехия...отваряте и си работите. Кой го страх, да седи дома.
23
3
 
6
 
! Отговори
SS преди 3 години
да си протестират колкото си искат... не ми пречат
22
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това тяхното е повече от наглост. Не стига, че толкова компромиси направиха за тях , а те продължават да са от нагли по-нагли.Само за справка, че по света такова приклякване от страна на управляващи към бизнесмени не може да се случи. Когато държавата каже, че този този и този бизнес се затваря от-до всеки изпълнява нареждането. Някои се опитаха да правят протести ни какво получиха-цялата държавна машина им се стовари на главите и се кротнаха
21
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестирайте си колкото искате.Няма да ви стъпя в заведенията,защото:надухте предварително цените,а стоката в хладилниците ви залежава от миналата година.Който е луд,да ви посещава.
20
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абеееее,кой ще ви идва на протеста,бе?Хората протестират за морал,а не защото някой е зациклил с бизнеса.Когато надувате цените и криете доходи ви е добре.Когато ни предлагате бок.луци в заведенията си с изтекъл срок на годност,пак ви е добре,а когато се наложи да затворите,врякате до небесата.
19
1
 
7
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
И днес поредно пакще се откраднат милиони,излъган *** с демокрация,вятър нека гони.
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До бгКакво общо имат Възрожденците с исканията на кръчмарите?От заведенията ли ще тръгне Възраждането?
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ ще им позволи да отворят. С 50 процента от капацитета, през маса и т.н. И ще се кротнат. Лошото е че после и онези с фитнесите, с танците и други такива ще искат и те да отворят.
16
0
 
4
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
Тук най-големите тарикати си поработваха незаконно ...София е далече, а за Лято мислят вече !
15
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кръчмари, какво да ги правиш, не са много умни. Не е политически протеста, а тръгнали да протестират срещу политическо решение, взето от политици.
14
2
 
9
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Аз пък познавам няколко. ***. В твоето затънтено село може да няма. Мои познати имаха роднини които починаха.
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11и ДДС пак 20% защото цените не паднаха като стана 9%
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 10Абсолютно, например да кара борд извън пистите например (съседната статия за справка). Но ако изборите му включват други хора, особено непознати за него, не е точно така.
11
4
 
8
 
! Отговори
Мен преди 3 години
До до 7Човек когато се възползва от свободата да има избор трябва да има и доблестта да поеме и последствията от изборите, които ТОЙ самият прави.
10
5
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Сигурно имат предвид политици като Мая Костинбродска и Тюлена от плажа на Росенец, които пак замятат абордажните си куки от платвормите и гумените си лодки за да се прикачат към някоя браншова организация или друга инициатива на граждани ... !!!

Спонсорирани публикации