Мангъров: Който се ваксинира, го прави на своя отговорност

Пандемията ще изчезне, когато 70% от хората преболедуват COVID-19
457
Мангъров: Който се ваксинира, го прави на своя отговорност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Който иска да се ваксинира, нека го направи. Няма проблем от моя страна, но го прави на своя отговорност, защото много иска, обича или защото много го е страх”. Това заяви доц. Атанас Мангъров пред Нова тв.

Още по темата

"Не бива да се забравя, че когато бяха вкарани тези ваксини, първата работа на всички фирми производителки беше да бъдат освободени от отговорност за всяко нещо, което може да се случи след ваксинация. Второто нещо - когато отидете да си поставите ваксината, вие трябва да подпишете едно информирано съгласие, с което разтоварвате от отговорност всички тези, които ви правят ваксината, което за мен, а и за всеки нормално мислещ човек, би трябвало да бъде много притеснително", отбеляза доц. Мангъров.

Той е категоричен, че пандемията ще изчезне, когато 70% от населението на света минат през COVID-19 – по естествен или по изкуствен начин.

„Когато се получи този процент от населението, които да имат имунен отговор срещу този вирус, нещата ще започнат да затихват”, каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
25
 
16
 
! Отговори
Бобчо преди 3 години
Тоя заекващия само ни плаши! В момемнта съм с температура, хрема, отпадналост, суха много дразнеща кашлица, и не ми е добре! Така съм вече четвърти ден, вчера взех от тези бързите тестове от аптеката по 20 лв. С първия нищо не показа, купих втори и ми показа отрицателен! Сега бях решен като се оправя до ден два да отида и веднага да се ваксинирам, имайки предвид колко ми е зле от респираторна инфекция, камо ли от Ковид! И днес се показва заекващия и ми казва ваксинирай се на твоя глава!!!
40
20
 
18
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Мангъров,не пълни главите на хората с противоречиви приказки.Как да бъде постигнат 70 проц.имунитет.По естествен начин това може да се провлачи години...Ако е прав ,защо е сам,няма ли други мислещи като него да излезнат пред медиите.В случаят е по добре да си затвори устата...
39
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко,което е казал е вярно в случая, с кое не сте съгласни? Че са освободени от отговорност, че се подписва декларация,че трябва да се ваксинират по естествен или изкуствен начин 70% за да премине? Аз го изкарах, не разбирам защо на милиони хора като мен им се казва че трябва да се ваксинират, като досега има по малко от десет човека, които са го повторили доказано( не говоря за хора дали позитивен тест, а дефакто не са били никога заразени, които не са малко с тези тестове). Който иска...
38
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕВАЛА НА ДОЦЕНТА . НАПЪЛНО ГО ПОДКРЕПЯМ . ЛОГИЧЕСКИ РАЗМИСЛИ. А ВИЕ ТИЧАЙТЕ ДА СЕ БОЗКАТЕ , ТИЧАЙТЕ БЕ СТАРТ.
37
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале тука е пълно с гробаджийски ***. Чакаме Бау и пияница та мистик, или те са втора смяна
36
12
 
15
 
! Отговори
Свидетел преди 3 години
Ние, от сектата "Свидетели на CVID-19 от Последните Дни" организираме молебен към СВЕТИЯ ВИРУС! Ще присъстват най-ярките адепти на вируса- пасторите Мутафчийски, Кунчев, и Чебурашка! Всички да са ваксинирани!
35
20
 
21
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Властите в Сърбия биха реагирали както трябва. Със съд. По бързата процедура. В изказванията му е пълно с откровени неистини, които са заплаха за здравето на нацията.
34
29
 
15
 
! Отговори
Лалала преди 3 години
Не мога да разбера на този индивид защо му се дава толкова много гласност. Какъв е той? Кой го е чувал преди да попадне в тази ситуация? Просто трупа известност. Що за специалист е той? Да си направи един канал в ютуб и който иска да го гледа. Аман от откачалки
33
20
 
13
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Имаше време, когато му вярвах но... Целия свят така, оня наобратно. Щото най-умния. Много тежки комплекси има тоя чичо. Много. Щом и жена му с децата го напусна, смятай...
32
8
 
9
 
! Отговори
До Чебурашка преди 3 години
А би ли ме светнал какви ваксини ползват в Сърбия? Моля!
31
5
 
24
 
! Отговори
Мунчо преди 3 години
Що е то: Заразени има, болни няма. Излекувани има- лекарство няма?
30
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 39 Прав си. Ето на. От началото на пландемията за починали 10 000 човека в България и в същия период са починали Само над 112 000 пенсионери. А сега кое е пандемията?
29
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е за това, не е нужно да си антиваксър, за да не искаш тези ваксини, защото това е дефакто клиничен експеримент - въпреки маркетинга от всички правителства колко е безопасно, те са си вързали гащите и изрично трябва да подпишеш, че ако нещо се обърка с теб, никой не можеш да съдиш. Защо мислите че попринцип една ваксина се разработва 10 години и въведоха ваксините със специални разрешения? Защото трябва да се провери и за дългосрочни негативни ефекти, не само за такива след 3 месеца
28
12
 
3
 
! Отговори
Еволюция преди 3 години
Няма неискам, всички ще боледувате или с Британския или с Африканския или с Американския вирус докато не се промените генетично *** побъркана! ха ха х а
27
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И вие предлагате 70% да изкарат вируса и да се молят да не умрат, за да спре пандемията. Как ще определите кой ще оцелее- засрамете се. Всички имаме възрастни роднини, и ако за вас са само статистика за някой са целия свят.
26
7
 
15
 
! Отговори
До 31 преди 3 години
Мислиш ли,че точно генерала ги лекува?!Генералът сега е вает да бие ваксини,защото взема по 10 лв на ваксина
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страх лозиту брани и казал народа!
24
34
 
12
 
! Отговори
До 22 преди 3 години
Силно притеснително е единствено на бе3мозъчни антиваксъри като теб, целящи саботаж на процес, който върви уверено в целият цивилизован свят!
23
32
 
18
 
! Отговори
GG преди 3 години
До 19Най добрия вирусолог, при когото никой не ходи. Всички известни личности тичаха във ВМА при генерала. А тоя Мангъров вече прекалява и не се търпи.
22
48
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров, ти си за затвора бе!Аз се ваксинирах, защото искам да живея. А заради теб ще умрат още хора!