Отново опашки за ваксини пред "Пирогов", има напрежение сред хората

Те са гневни, защото чакат повече от час
28 фев 2021 17:32, Нели Христова
34
Отново опашки за ваксини пред "Пирогов", има напрежение сред хората
Снимка: БГНЕС

Отново опашки от чакащи се извиха пред болница "Пирогов" в столицата. Хората, подтикнати от изявлението на премиера по-рано днес, се струпаха пред лечебното заведение, съобщи bTV.

По време на посещение в обновеното детско спешно отделение в "Пирогов" Борисов разпореди да се направи всичко възможно "зелените коридори" да отворят отново и "чакащите на опашки да бъдат ваксинирани".

Хората, които се струпаха пред спешната болница са гневни, защото чакат повече от час. До момента няма обяснение дали пунктовете за ваксиниране ще отворят. Хората, настояват да бъдат ваксинирани и чакат обяснение от ръководството на болницата.

"Министър-председателят ръководи държавата. Нека да дойде и да покаже на какво е способен. Погледнете колко хора сме тук. Искаме да ни ваксинират веднага", казват чакащите

Същевременно в Университетската болница "Света Анна" имунизациите бяха подновени в 16 часа. Желаещите ще бъдат ваксинирани с ваксина на "Астра Зенека".

Приоритетно ще бъдат ваксинирани рисковите групи - учители, социални работници, пенсионери. Ваксинационните кабинети ще се помещават в Триажния пункт, в двора на болницата.

Всеки ден от 8.00 до 17.00 ч. до 10 екипа ще могат да ваксинират гражданите. От 17.00 до 8.00 ч. ще работи и един нощен екип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне да бяхте се разходи ли до там да направите някоя снимка, щото тая която сте сложили не се знае кога е правена и за какво чакат тези 20 души. Днес в София 20 градуса без нито едно обаче, на снимката някакви хора със шуби и качулки сякаш е - 20,половината с чадъри и плочките мокри. Ама има и балъци които ви вярват.
6
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде вой на сервитьори с коментарите. Общаци мили обществени бедни слуги, разберете едно- целта на ваксинацията е да се ваксинира интелигенцията, защото вече вие сте ненужни (по 1000 общаци се борят за работно място, сравнено с 0.5 интлектуалци за квалифициран труд) . Ясно е, че общакът по цял свят пее как ваксините убиват. Точно това е целта. Глупавите да вярват в абсурдите и конспирациите и да измрат неваксинирани. Е, има и някои по-малко глупави сред общаците, които ще се ваксинират.
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се бутайте! Ваксини няма за всички.
4
8
 
10
 
! Отговори
Герб стадо преди 3 години
има сбивания периодично в опашката но полицията се намесва и с няколко удара на палките гражданите се подреждат отново
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Това се получава понеже трябва да се спазва някакви дистанция от метър и половина.Ако нямаше това правило измислено нямаше да има изгонени хора навън.
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами явно това е знак от Бог, който показва че трябва да се върнат и да не се ваксинират.
1
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми ще има напрежение, я! Като им плащате толкова малко да висят на опашка, за да ги снимате! Поне и кебапчета да им раздавахте! Не знаете ли как се прави тая работа?