Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения“
28 фев 2021 10:19, Елка Василева
405
Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви директорът на болница "Света Екатерина" проф. Генчо Начев пред БНТ.

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените мерките отново ще бъдат затегнати.

Още по темата

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. Когато се отиде само в едната посока, това винаги е грешка.

Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие. Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни.

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето - на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения“, каза професорът.

Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения, отбеляза проф. Начев.

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие.

По думите му досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз пък .Грипа бил създаден у лаборатория щото до сега нямало такова чудо невиждано под слънцето. Истината е че единственото нещо което не е имало до сега са ,,МЕРКИ,, Точно те забавят създаването на групов имунитет както става с грипа всяка година .И пак заради мерките докато се заразят 70% ще излезе нов щам и така не му се види края. Ако всички бяха направили като Швеция и Беларус отдавна да сме забравили за грипа от края на 2019 и да мислим за тазгодишния. Ето това не е имало до сега ,,мерки,
15
6
 
9
 
! Отговори
bravo преди 3 години
Прав е човека............така си е............ей това е истински професор, а не като много други................фалшиви професори.............да не им казвам имената!!!
14
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като отворят - що отварят? Като затворят - що затварят???Няма угодия на народа.Само с sms трябваше да излизате като гърците и сега щяхте да сте доволни.
13
21
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
целият свят каза "не е лабораторно създаден." нашият конспиратор обаче не е съгласен :DВсе пак е в медиите трябва да е скандален!
12
8
 
9
 
! Отговори
Тоя па преди 3 години
И тоя станА генен инженер. Аве, гледай си милионите дето ти дава Бочу и не се цепи по въпроси от които нищо не вдяваш.
11
3
 
23
 
! Отговори
Кой го ползва преди 3 години
Това е важно, а не дали е изкуствено създаден.Много любопитно туитче имаше в акаунта на Световния икономически форум (Давоския, ако не се сещате). Снимка на безлюдна улица и текст "Карантината тихомълком подобрява градовете". Или господарите на парите изтрещяха от безнаказаност, или някой от прислугата е решил да се изгъбарка от тяхно име. Това им харесва - без излишни хора. Скоро след това изтриха туита.Такива ми ти смахнати историйки покрай вируса, които показват кому е изгоден.
10
22
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Умните и кадърните демократи се ваксинират, само простите другари развиват теории за конспирациите.
9
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От утре отварят кръчми, ресторанти, барове и дискотеки - развъдници на вируси, срамни болести и депа за продажба на зловредни за здравето субстанции! От средата на март бройките ще са по 3000 - 4000 и нагоре на дневна база, дори да не вярвате!
8
9
 
18
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
''Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения , горкия не е чувал за чумните епидемии или за испанския грип.
7
5
 
3
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Ха Великобритания, не е ли Лихтенщайн?
6
35
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Именно затова тиранинът румен радев ветото извърши масово заразяване на 3 Март, 2020 година! Това е и причината да държи реч и тази година навръх Нац празника! Румен Радев извършва масов геноцид над българското население и то при условие, че жена му е с коронавирус!
5
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чест му прави че казва истината за "вируса" Рано или късно ще излязат и въпросите срещу Великобритания за разработката на вируса и как е бил изпуснат
4
4
 
19
 
! Отговори
Споко преди 3 години
Ще има много вълни, ще има имунизационен сертификат и ваксинации на всеки 6 месеца.
3
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вируса се е вселил в теб и другарите от БСПтака вие сте еднакво "умни''
2
6
 
9
 
! Отговори
????????? преди 3 години
След последните 2 изречения нямам какво да коментирам.Категорично ме убеди да не се ваксинирам.
1
7
 
23
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
Как мислите, дали учениците ще спазват дистанция и ще носят маски като се върнат на училище?Ами другите, които ще се наблъскат по всички видове магазини, заведения и милове?За каква дисциплина въобще може да говорим у българина?И какво следва? Пак ли ще затворим държавата след две седмици? Докога така? :)

Спонсорирани публикации