Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения“
28 фев 2021 10:19, Елка Василева
405
Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви директорът на болница "Света Екатерина" проф. Генчо Начев пред БНТ.

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените мерките отново ще бъдат затегнати.

Още по темата

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. Когато се отиде само в едната посока, това винаги е грешка.

Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие. Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни.

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето - на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения“, каза професорът.

Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения, отбеляза проф. Начев.

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие.

По думите му досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютно е прав професора - това чудо е създадено в лаборатория в Ухан, и е изпуснато от там, най-вероятно неволно, но поради груба небрежност! Китайската държава е пряко отговорна за смъртта и трайните увреждания на милиони хора по целия свят!
35
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В лабораториите на Китай много ясно. Дръпнатите са по-опасни от съвецкия съюз.
34
4
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 30naaah. Аз гледам какво казват повечето и най-големите световни експерти. Тези, които публикуват. Не единиците, които се опитват да станат известни :D Като доцент деби.
33
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо в други страни намя мерки - в Русия няма истерия, няма мерки, няма лигавници-намордници, всичко работи нормално, всичко е отворено, всеки който иска се ваксинира, медиите и правителството не убеждават хората да ходят да се ваксинират, вируса не е новина.
32
1
 
13
 
! Отговори
честит геноцид преди 3 години
Малко инфо!Преди пет години ЕС и САЩ измислиха легендата,че основната субстанция за лекарствата за сърдечно съдови заболявания е била уж променена от китайските производители и се налагало да се смени и хората масово им наложиха подмяна на препаратите скоито се лекуваха!ПРОФЕСОРЕ ПО МАТЕРИАЛИ В НАУЧНАТА ЛИТЕРАТУРА ВЕЧЕ Е УСТАНОВЕНО,ЧЕ ТОВА ОРЪЖИЕ БЛОКИРА ДЕСТВИЕТО НА ТЕЗИ ЛЕКАРСТВА!КАТО КАЗВАШ А КАЖИ И Б-ТОВА СИ Е ЧИСТ ФАШИЗЪМ!ЗАД НЕГО СТОЯТПЕЧАТАРИТЕ НА НЕФЕЛНИТЕ ЗЕЛЕНИ ХАРТИЙКИ В САЩ!
31
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид-19 е просто поредният сезонен грип, вирусите постояно мутират, и те са живот и те се защитават. Целта на ковид-истерията е да ограничи свободата на хората и да оправдае понижаването на жизнения стандарт от провала на западната система. Дори и да е изкуствено създаден, плановете им се объркаха, и сега го използват само за да оправдаят провала си и да държат населението с затворено и с намордници.
30
0
 
6
 
! Отговори
танер преди 3 години
ако правилно приложим ваксините на нашите деца ще намалим световното насрление с 20 до 30 процента бил гейтс
29
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най обикновен грип .80 % от заразените дори не разбират че са го карали .И тогава кво го отличава от другите грипни вълни ? Само ,,мерките,, и ,,медиите,, Тоя грип го направиха ВИРУС медиите. Все пак 80% дори не разбират че са го преболедували .Тогава за къв ,,вирус,, говорим ???
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и професорството на г-нНачев е създадно в лабораторията на комунистите ,но това е друг въпрос.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау Същото важи и за теб, мисъл :D
26
7
 
6
 
! Отговори
Франция преди 3 години
Според мен корона-вируса го пуснаха гадните франсета.................френски учени тогава работиха в лабораторията в Китай..............сигурно Макарона ги е накарал, вместо да си гледа жена си, която е доста дърта и грозна!!!Какво стана с жълтите жилетки?Защо Путин е диктатор, а Макарона е демократ???
25
7
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
щом *** е съгласен с професор то той е ИСТИНСКИ професор. Ако не е - купена диплома! Логика :D
24
0
 
8
 
! Отговори
Вечна пандемия преди 3 години
Първоначално икономиката изкуствено се повдига, хората свикват да живеят добре. После идва и външният враг. Предизвиква се рязък спад в икономиката и икономическа криза. Хората обедняват. Медиите убеждава, че външния враг богатее като иска високи цени за енергията и суровините, и хората са готови да приемат идеята за изпреварващ ядрен удар - бързо и ефективно да се накаже "недемократичната държава", заради която "всички обедняват". И тогава външният враг прожектира 20 сек. анимационно филмче и целия план се проваля, идва вечна пандемия за да оправдае обедняването.
23
1
 
10
 
! Отговори
Откакто преди 3 години
Парите сами взеха да изкарват пари чрез разни шашми хората станаха неоправдан разход за наистина богатите. Десетина робота да ги обслужват им стигат - всичко друго е плява и пушечно месо.
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау Щом стадото прави така и аз правя така
21
3
 
15
 
! Отговори
Батко преди 3 години
Ние това го знаем, че вирусът е биологично оръжие, ама другаря Начев да каже, как богатее на гърба на хората. Да каже от къде ги има милионите и дали са спечелени по честен път. Иначе, нито мерки, нито вирус, нито ваксини ме интересуват, няма само да си играем на затягане и разпускане цял живот, скоро Герб си отиват!
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво професоре!Най/после български учен да каже ИСТИНАТА!
19
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те и БСП са лабораторно създадени в Кремъл като продукт на БКП.Няма ваксина за такова живоmно.
18
2
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Когато професор каже нещо, би трябвало да може да го докаже - с формули, с графики, с факти! Иначе се пазете от подчинената му болница!
17
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те и БСП са лабораторно съсзадеди в Кремъл като продукт на БКП.