Кмет плати годишна винетка с жълти стотинки

Протестът му е свързан с окаяното състояние на участъка
Обновена: 1 мар 2021 19:27 | 1 мар 2021 19:13, Веселина Йорданова
22

Кметът на кирковското село Кран Мустафа Хюсеин плати годишната си винетка с килограми жълти стотинки. Това не е просто приумица, а вид протест, казва той.

Недоволството му е свързано с окаяното състояние на пътната отсечка Пашинци - Кран - Маказа, част от третокласния републикански път Крумоврад - Маказа, който се ремонтирал периодично, но с изключително бавни темпове, предаде Bulgaria ON AIR.

"Общо от 17-километровия участък, да са направени около 3 км. Има 10 дупки, едната я кърпят. 1000 дупки за 1000 монети", коментира Мустафа Хюсеин.

Доктор Светлин Пършев всеки ден минава по този път, единствен за селата в региона, който обслужва. За целта се е сдобил с високопроходим автомобил.

"Специално заради това съм я взел тази кола, но каквато и да е - не може да издържи на този път", категоричен е д-р Светлин Пършев.

Местните отдавна недоволстват, често се е стигало и до протести.

Вижте повече в репортажа на кореспондентна ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такова нещо се снима на видео , как плаща на касата , как ги броят - и се показва на цялата страна Научете се да снимате като имате проблем , конфликт някъде Едно видео има много по силен ефект
17
1
 
8
 
! Отговори
тото преди 3 години
Често хора плащат със стотинки - но освен на касиер на друг едва ли му пречи. *** е, че пак обикновен човек, ще си пати, а власт имащите, ще се подсмихват
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бай ПешоТи при Жан Виденов мрънка ли? А оплаква ли се?
15
3
 
4
 
! Отговори
123 преди 3 години
кучетата лаят "джибката" си върви....
14
4
 
4
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 години
Някой казват че не била виновна служителката. Да, не е виновна. Ама трябва да има бушон за човешкото недоволство. След като тези горе не ги е еня, за хората, те ще си намерят бушон. Просто и елементарно. А тези "виновни" служителки, да се оплачат на тези над тях. А те ако имат орехчета, да се оплачат нагоре. Всеки човек трябва да си търси правата и да се оплаква, дори и в лицето на другите да изглежда мрънкащ.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай чекмеджан кюлчанов, оня дето дрон му жужи в спалнята, да развързва кесията, стига ги е кътал в корените на магнолията.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До неандерталецИ отде ги взимаш?
11
4
 
10
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
Магазинерките,много се изучиха с жълти стотинки не може да платиш не ги искали а колко често казват на клиента нямам да ти върна една или две стотинки.Що нямаш ***,длъжна си да имаш,ясно ли ти е? Това са моите стотинки и аз си ги искам,смешна българска работа.
10
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе вместо да се плюе, може ли да се мисли?Логично е първо да се ремонтират първокласните пътища, след това второкласните, и накрая третокласните. В село Кран живеят под 400 души. Колко от тях работят в частния сектор и плащат данъци и тези данъци достатъчни ли са за да се платят няколко милиона лева за строителството на 17 км път в планински релеф? За да построят път за 400 души там, ще лишат на друго място няколко хиляди души от път. Не може всичко едновременно. Хемус още не е построен.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От известно време и аз събирам. До тука имам 30 лева за няколко години. Бая тежат...
8
2
 
7
 
! Отговори
неандерталец преди 3 години
Аз понякога си купувам кафе от 70 стотинки на жълти и в магазина ме гледат все едно съм извънземен.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Буци ремонт на ремонта на ремонта Буци къде скри евраците Буци
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз онзи ден тръгнах хляб да си взимам със жълти стотинки. Продавачката ми се разквича,че не взимала жълти и не ми даде. Скарахме се ама не ми се занимаваше да ходя да се жалвам по институции...засега.
5
8
 
12
 
! Отговори
Ястреб Манафлията преди 3 години
И като плати със стотинки да не би този, който му ги прие да е виновен за състоянието на пътя? Вместо да раздуха нещата където трябва, той наказва обикновените служители и хората, който чакат след него. Голям герой! Чист популизъм...
4
3
 
18
 
! Отговори
. преди 3 години
Пътища няма искат винетки, пътен данък, синя, зелена зона, данък на данъка.Гласувайте пак за същите.Унищожиха собственната си държава от лакомия.
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кмете, да беше претопил тия стотинки в кюлчета и да ги беше занесъл към Банкя, тогава щеше да стане рабитата
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Kat glasuvate kat zombita za DPS taka vi se pada
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нали бойко прави магистрали да кара по магистралите какво кара по тия разбити пътища... всички на магистралта и на меторто