Борисов в Перник: Вода течеше, а имаше безводие

Премиерът посети новата пречиствателна станция в града
64
Борисов в Перник: Вода течеше, а имаше безводие
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов посети новата пречиствателна станция за питейни води на Перник.

Проектът е част от цялостните ремонтни дейности, които бяха извършени, за да бъде решен проблемът с водата в града и да бъдат драстично намалени загубите на вода.

Борисов изтъкна, че ще бъде разгледана възможността по линия на българския ВиК холдинг да се финансира и изграждането на допълнителни съоръжения и връзка със старата пречиствателна станция, за което ще са необходими около 2 млн. лв. и което ще доведе до още по-добро качество на водата в Перник.

"Помните ли преди година какво беше? Вода течеше, а имаше безводие“, посочи премиерът и добави, че за решаването на водната криза в Перник беше построен и специален водопровод.

"Това са видими резултати - водоснабдяване, канализация, чиста вода, АМ "Струма", пътища, кръгови, саниране, индустриалната зона, довеждащ алтернативен водопровод“, изброи министър-председателят.

През тази година ще започне и големият воден проект в Перник, който се реализира с европейско финансиране за ремонт и изграждане на канализация в града, съобщиха от правителствената пресслужба.

Министърът на финансите Кирил Ананиев, който също беше на място, напомни, че правителството отпусна средства и за ремонтни и възстановителни дейности на църкви и манастири в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
6
 
! Отговори
Frog преди 3 години
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ=ВОДОПРОВОД 100 ПО-СКЪП=ЗАЩО НА СНИМКАТА СТЕ БЕЗ МАСКИ?
17
1
 
8
 
! Отговори
Фактите ! преди 3 години
До като депутатите в НС се дрънкаха , Премиера си направи на 100% предизборната агитация , даже и селата обиколи с джипкатЪ !Както каза и ПърваноФ , НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЛЕСНО ЩЕ СВАЛИТЕ /ПРЕГАЗИТЕ / Премиера .БСП-то няма никакви шансове , с Нинова която въобще не я интересува партията , иска да е или Президент , или Премиер ,....КАКТО СЕ РАЗБЕРАТ С БОРИСОВ ...Не е нормално Нинова да дойде от СДС в БСП и да я е еня за тази партия ...Така стоят нещата в тая територия , където ВСИЧКО Е ПРОДАДЕНО
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Финансовият пенсионер що си не седне на д-то или поне да се пенсионира, а не да граби още народни пари.Или Борисов до разкарва с него като кофчежник и оня ръси и раздава пари като за последно. С идеята дано да успеят да си купят пак изборите.И ще ги, то администрацията така я надуха, че само тя да гласува и са пак първи. А българина пак ще иде за гъбищото толкова му е акъла. А после пак ще плщем по форумите, че сикаджия ни управлява.
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хигиената му е нулева. Нито маска носи, ръце в мърлявите джобове, а се натиска да ни управлява и поучава още дълги години.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продължавам са твърдя,че всичко беше умишлено,веднага след като пресъхна в фейсбук се появиха клипчета,със снимки на точно определена дата,от започването на източването,до самото пресъхване,това няма как да е случайно и после рязко изчезнаха,къде е прокуратурата?
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Какво стана с водопровода който свърза водопреносните мрежи на София и Перник, за който бяха дадени 30 милиона лева?"Направиха нещо те, ама шменти и капели. Никакъв го нямаше тогава Бойко да ги контролира как го правят и сега са го спрели, защото като пуснат вода по него и избива от къде ли не.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Театър Сълза и СмяхТака работи Борисов с ръце в джобовете.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що бе, Станишев ли я спря?Колко милиона изцъцкахте с онова Лили от проектчетата в пернишко?Тоз *** защо си прави предизброна агитация са наши пари?Ходи като изоглавен нагоре-надолу и пъска пари (пак наши).Защо не ходи да работи? Това ли му е работата на инспектор-председателя?За какво са разните ресорни министри, да ги махне и сам тогава да си е МС.
10
0
 
16
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 3 години
Ето така като този с коженото якенце, мога да работя 100 години без празниците!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маски няма ли да сложат тези ***?
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новия водопровод на Борисов сигурно вече е станал на решето.
7
0
 
15
 
! Отговори
Мунчо преди 3 години
Какво стана с водопровода който свърза водопреносните мрежи на София и Перник, за който бяха дадени 30 милиона лева?
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко нали се оплакваше, че има суша? Сега изведнъж вода било текло в Перник вода преди Борисов не са виждали.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Водата източена за да прави ток за някои, а канализационната система като лейка и ей ти трагедията, която може да бъде видяна и на други места. Виновни са или сушата или дъжда, снега и природата, но никога управляващите
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То па един водопровод. Така го направихте, че за нищо не става. А водата която окрадохте от язовира? Марсианците ли я окрадоха или лично Радев и Корнелия са ходили да източват язовира и да ви саботират правителството? Още не сте уволнили вашите хора за кражбата.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Инспектор Кюлчев в целият си блясък.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не думай! Вода течала, ама от носа му. И кога ще си извади изнежените ръчички от джобовете? С кюлчета и евро ли ги е натъпкал и ги брани от джебчийки.
1
0
 
12
 
! Отговори
Размисли и Страсти преди 3 години
Да обикаляш като улав и да твърдиш, че РАБОТИШ..............не не е сериозно!

Спонсорирани публикации