Почина бившият депутат Клара Маринова

Тя беше дългогодишен журналист
Обновена: 3 мар 2021 22:22 | 3 мар 2021 21:27, Камелия Цветанова
78
Почина бившият депутат Клара Маринова
Снимка: Bulgaria ON AIR

Почина едно от популярните лица от тв екрана и бурния политически живот в близкото минало Клара Маринова, съобщи "24 часа".

Маринова е журналист-международник с 10 години стаж в БНТ. Тя беше член на ВС на БСП и на Изпълнителното бюро на ВС на БСП, говорител на Висшия съвет на БСП, ръководител на пресцентъра на партията.

Телевизионерката бе депутат от БСП в 7-о ВНС, 36-о и 37-о Народно събрание, зам.-председател и председател на Комисията по радиото, телевизията и БТА в 37-о НС, секретар на ПГДЛ и ръководител на пресцентъра на ПГДЛ в 37-о НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: БСПКлара Маринова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето докъде води членството в БСП..
29
11
 
37
 
! Отговори
До 35 от 31 преди 3 години
На колко години си? Кога за последно се реди на опашка за мляко, захар, олио и хляб? Кога за последно зарежда от бензиностанцията с купони, за 20 лв, един път в месеца? Кога за последно ти изключваха тока в режим 3:8? Кога за последно пиеше кафе което се ползваше два пъти в кафеварката? Преди да плямпаш глупости си напиши домашното!
28
11
 
6
 
! Отговори
Свърши се преди 3 години
Не беше лоша журналистка. Верно е, че играше за комунистите, но те така или иначе ще измрат. Бог да я прости!
27
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има само син, не дъщеря, ама гербавите *** си пишете глупости, няма проблем.
26
32
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31 Фирми на Костов и Филип Димитров изнесоха пшеницата ама Пешко Стоянов спасил България. Хърсев им раздаваше необеспечени заеми и накрая банките фалираха защото СДС се напълниха с пари.Клара Маринова беше свалена от тв защото беше неудобна на ГЕРБ и дори ГЕРБ депутати отказаха да говорят с нея, защото им задаваше недобни и ГЕРБ сложиха цензура.
25
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1997а, януари: клара групичка в НС пеят песничка "къде си вярна ти любов народна, а навън хвърчат павета! Снимката е от този момент! Хората около моите години помнят навярно! И още: опашките за хляб, защото един престъпник изнесе цялата реколта от пшеница! Тогава П Стоянов договори пшеница от Полша да не умрем от глад! Господ да я прости, макар че те са атеисти!
24
12
 
7
 
! Отговори
х преди 3 години
Крал Карл и кралица Клара крали кларинети.
23
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тоя па смешникОткакто герберите взеха властта в България от 2006 и 2009 г. ,хората измират като мухи или са мачкани с институционални бухалки,вкарвани в затворите,за да бъдат смазани или разболяни, убити,отнемат се насилствено бизнеси, мачка се опозицията, върнете БСП да управлява или БСП с ДПС!
22
9
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Кончаловски се е произнесъл по въпроса. Всеки един от нас е муха в голям куфар, като мухата не знае кой носи и накъде носи куфара. Бог да прости Маринова, ако е била религиозна.
21
4
 
2
 
! Отговори
не на иглата преди 3 години
спасен.е в копривата ей българи,шляпкайте се с коприва,и след това ще ми,благодарите
20
16
 
6
 
! Отговори
ЯловКунчеФЛрипок лъФ преди 3 години
Свободата да кажа ми е право: Комунякското Бкп е изградено и следва ТЕРОРИСТИЧНИЯ МОДЕЛ На Апостола на ТЕРОРИЗМА ялов КунчеФ ПРИПОК лъФ: Грабене на Богатите българи, заплахи и убиване на несъгласните да се подчинят на Диктатурата на Комитета. Кво ме интересува яловеца, клошар, беден, без жена, без детен, нехранимайко, нехранитатко. Кво ме интересуват идеалите на Терористите у нас и по света?!? Иван Гризли, Наполеон, Волски, Робеспиер, Сталин, Хитлер, Пиночет, Килъри, Бокьо Чекмежето, Бидон?!?
19
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименВсеки е вечен. За невжите и неосъзнати които не знаят откъде идват и отиват. Душата и съзнанието са вечни - и телата които си избира душата да си служи с тях на земята не са вечни.
18
4
 
23
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
Само дето жената няма момиченце, но ти си пиши глупости те се трупат на твоята глава.
17
27
 
27
 
! Отговори
моч преди 3 години
Загубата е е за близките и ......За България е един болшевик , един криминал и един родоотстъпник по-малко !
16
21
 
23
 
! Отговори
Тоя па смешник преди 3 години
До Анонимен 10Абе толУп, какви мутри бълнуваш бе? Мутри имаше до към 2000 създадени точно от партиите, за които призоваваш да се гласува. Тогава съм бил дете , но помня простотията и страха, който всяваха в обикновенните хора и каква мизерия беше при управлението на една от тези партии в коалиция с една небългарска партия и един мадридски разбойник. Помня и глада по времето на пловдивския корифей Жан, дългия инкасатор и т.н.т. Така, че да ми говориш за мутри сега е меко казано тьпо.
15
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто герберите взеха властта през 2006 и 2009 година,много бесепари и техни роднини започнаха да умират,някои се разболяваха от страшни болести,аз не съм от БСП,но имах познати и приятели бесепари,които бяха уволнени от работа,техните роднини разболяни и убити,съсипани психически и физически,големи трагедии!
14
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не е вечен. Бог да я прости.
13
10
 
4
 
! Отговори
Ядене и Акане преди 3 години
На входа на живота е Яденето, хубаво или вредно. На изхода на живота е Торенето което произвежда е след като сме яли полезно или вредно. Останалото е метод на постижението
12
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живота е миг на фона на фселената.Какво са 80-100 години?НИЩО!Милиони години еволючция но живота е стигнал продължителност до век.Няма никакви личности това са глупости!Изобщо не се знае каква е целта на всичко това и до къде е замислено да стигне.
11
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оперирана е преди 2 години от коксартроза.Тези операции са най-неуспешните у нас.Доста хора си отиват от това.По-добре да не се оперираш и да ходиш с патерици.Тромбовете след операцията те довършват.